ערב חמישי הגיע

ערב חמישי הגיע

נה ננני נננה נה ויש להתקשט בבגד חגיגי ולצאת לשתות איז משקה צוף טעים כדי לחגוג את בואו של סוף השבוע. אין תירוצים גם הצעירים וגם הצעירים ברוחם
ואפרופו אלה: זוג פנסיונרים במיטה, הבעל כמעט נרדם והאשה תופסת פתאום מצב רוח רומנטי ורוצה לשוחח. האשה: 'אתה זוכר איך היית מחזיק בידי כשחיזרת אחרי? '. הבעל המנומנם מושיט את ידו ומחזיק בידה של אשתו. אחרי כמה דקות. האשה: 'ואז נהגת לנשק אותי.. '. הבעל מתוך שינה מתקרב לאשתו ונותן לה נשיקה על הלחי. עוברת עוד דקה והאשה: '...ואז נהגת לנשוך אותי קלות בצוואר.. '. הבעל מסיר מעליו את השמיכה וקם מהמיטה. 'לאן אתה הולך?? ' שואלת האשה. 'להביא את השיניים שלי.. ' עונה הבעל.
ערב חביב לכווולם רק טוב!!!

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

מורה אחת נכנסת לכיתה ומבקשת מהתלמידים לספר סיפור קצר, שיכלול את המילים: "כנראה" ו "כי" ... הילד הראשון שהצביע , מספר : " כנראה שהמצב הכלכלי בבית לא משהו..... כי אבא כל היום עובד.." " יפה.." - אומרת המורה. ילדה שנייה שמצביעה אומרת : " כנראה שאמא מאוהבת ביאיר לפיד, כי יש תמונה שלו על הקיר..." "טוב מאד.." - חוזרת המורה. מוישל'ה השובב מספר : "סבתא לקחה את העיתון והלכה ליער....." נבוכה מעט, שואלת המורה : " ואיפה כאן המילים כנראה וכי ???? " משיב מויש'לה...." כנראה לחרבן....... כי לקרוא היא לא יודעת..."

חחחחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

המורה: "שוקי! למה זרקת אבן על יניב הפסקה?" שוקי: "הוא התחיל איתי" המורה: "אז למה לא פנית אלי?" שוקי: "למה?! את חושבת שאת יודעת לזרוק אבנים יותר טוב ממני?
רק טוב!!!

למעלה