ערב חמים לכולם...

מור אסף

New member
ערב חמים לכולם...

אשמח אם מישהו יסביר לי איך מצרפים קובץ....תודה

M i k e s F a n

New member
הסבר פשוט וקל../images/Emo92.gif

כשאתה פותח הודעה או מגיב להודעה של מישהו אחר, יש לך אפשרות למטה אחרי שאתה מכניס את תוכן ההודעה אפשרות "הוספת קובץ", אתה לוחץ על Browse שנותן לך אפשרות לחפש את הקובץ במחשב שלך בעצם וכשאתה מוצא אותו, דבל קליק, וזה מתווסף להודעה. Pieace of Cake
בכייף, סיגל.

מור אסף

New member
אוטוגרף של מייק משנת 71'

היה זה בקיץ 71'... לשכונה הגיעה נערה יפה מפריז עם בני משפחתה כדי לבלות את החופשה בישראל...מדובר במשפ' ישראלית שהחליטה להגר לצרפת,אך לא ויתרה על הקיץ הישראלי ולשם כך המשיכה להחזיק בדירה בשכונה מעין summer house... אני למדתי אז ביסודי והוקסמתי כיתר הילדים והבוגרים יותר מיופייה...ומשעניין אותי באופן מיוחד היו התקליטים שהביאה איתה ובין היתר היו:beatles,Tom jones,Engelbert humperdink וכמובן...Mike brant הנפלא....בתקליטונים של 45 סיבובים לדקה.. .אני לא הפסקתי להתלהב ממייק וכל הזמן שאלתי אותה שאלות על מייק בצרפת והיא סיפרה עד כמה הוא מצליח וביקשתי ממנה לתרגם לי מילים בצרפתית מהשירים של מייק...שיר שזכור לי במיוחד היה:Et je suis heureux .....באותו קיץ ביליתי באופן נפלא....גם נהנתי מחברתה(לא היה תכלס' ביננו כיון שהייתי צעיר מדי משתיסכל אותי במיוחד)הלכנו יחד לים..אפילו הזמנתי אותה ערב אחד להצגה ובין לבין שמענו מוסיקה וקישקשנו....בסוף החופשה היה עצוב מפני שהיא עמדה לשוב לצרפת ואני נותרתי עם הזכרונות הנעימים ובמיוחד התאהבתי במייק ברנט....רגע לפני שנסעה ביקשתי ממנה שתשלח לי תמונות של מייק מצרפת..ושתכתוב לי מכתבים.....כעבור זמן מה קיבלתי ממנה מכתב בצרפתית ולמכתב היו מצורפות מס' תמונות סטילס של מייק....לצערי מאז נותרה תמונה אחת בלבד יתר התמונות הלכו לאיבוד ככל הנראה במעבר מדירה לדירה..... בינתיים נותק הקשר מכל מיני סיבות....ומאז לא פגשתי אותה שוב...ידוע לי שהיא עדין בפריס.....וכיום מדי פעם כשאני מאזין למייק אני נזכר באותו קיץ נפלא שהתוודעתי לשיריו של מייק בחברתה של נערת חן צעירה...

אז בשכונה היו יורדים למטה לשחק עם

הילדים האחרים, לא כמו היום שכולם סגורים בבתים ובחוגים, אז היו יוצרים קשרים באופן ספונטני, לא כמו היום שצריך אינטרנט לשם יצירת קשרים, אז היו מדברים אחד עם השני בשכונה ועושים חברויות לבד עם אותם ילדים באותה שכונה שגרו ממש לידך, מי שגר בצד השני של העיר שבה גרת, כבר לא היה לך כל קשר איתו, לכן אני כל כך אוהבת את חיי הקהילה של פעם. אותו בחור, שבעצם היה נער צעיר ומהמם ביופיו עם שיער שחור ופנים בהירות, הגיע מצרפת לחודשיים של החופש הגדול, אני הייתי אז ילדה בת 9 בין כיתה גימל לדלד, הוא היה מגיע כמעט כל שנה לישראל ביחד עם המשפחה שלו, הוא הגיע לבקר משפחה שגרה בלוק אחד לידנו והם ישנו שם ולא בבית מלון כמו כולם. קראו לו אריק והוא היה יפה כמו חלום. רק כאשר עזב בסוף אוגוסט, בספטמבר אוקטובר, כשכבר התחילה שנת הלימודים, גיליתי שהתאהבתי בו חזק חזק. חלק אחר של המשפחה הגיע גם קיץ לאחר מיכן ( שנה שלמה לאחר מיכן ) אבל לצערי הרב הוא לא הגיע איתם. אחותו סיפרה לי שיש לו חברה נוצריה בצרפת ושהוא השנה נשאר שם. ליבי נשבר בקרבי. שנה לאחר מיכן אותם שכנים מהבלוק השני שאירחו אותם מדי שנה עברו דירה, ולא ראיתי אותו יותר. מור אסף, לא במיקרה התאהבת באותה בחורה ? אולי אתה מתבייש לכתוב את זה בגלל שאולי אישתך קוראת בפורום, אבל בגיל ההתבגרות יש רק התאהבות. בניגוד ליהודים האמריקאים, שחלק גדול מהם לא טורח בכלל להגיע לישראל, יהודי צרפת מגיעים כמעט כל שנה לישראל ומדברים רק דברים טובים על ישראל. אני כל הזמן שואלת את עצמי למה הם לא עולים לישראל ? אין ספק מור אסף, אותו קיץ אצלי ואצלך היה קיץ נפלא. ומכיוון שלא התחתנת איתה ואני לא התחתנתי עם האריק הזה ובתוך תוכנו אנחנו שנינו יודעים שכנראה לא נשמע מהם לעולם ואם כן, מדובר באנשים עם משפחות שכן עברו המון שנים.

laveeg

New member
איו כמו נוסטלגיה ,ואפרופו השיר :

Et je suis heureux אחלה שיר (אני יודע שקשה ליבחור ) בשנה האחרונה השיר הנל + La musique au fond du coeur הם המועדפים שלי לשנת 2006. שירים עם הרבה אנרגיה ,קצב ושמחים של מייק . וכמובן שאין כמו נוסטלגיה שבת שלום מור גולן

אצלי אילו תמיד אותם שירים

עד כלות הגוף ו אבל בתוך האור. חוץ מזה אני גם אוהבת את ללא חברים ובואי הערב ותן תן תן מעט מעצמך. כל השנים אותם שירים הם האהובים עלי, כל השנה.

sans amis ללא חברים זה שיר שמייק

שר אותו והוא מצוי בדיסק 20 שלו שהתפרסם בארץ. בואי הערב זה viens se soir ( בואי הערב ונמצא בתחתית הכוס את האהבה שנעלמה מהעולם ), ותן תן תן מעט מעצמך זה השיר שסיגל כתבה כאן שלשום donne donne donne peu de toi

למעלה