ערב חג בפורום🍯🍏

didalf

Well-known member
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה? לא זוכר מה ראיתי השנה, חוץ מ 'טהרן' שהייתה בסדר. חוץ מזה, 'כאן 11' עושים דברים מדהימים והתמכרתי לערוץ יוטיוב שלהם.
אני לא ממש רואה את הדברים של כאן11 אבל זה נראה שהם באמת הפכו להיות האופציה הכי שפויה וטובה בטלוויזיה הישראלית. ועד לא מזמן התייחסו לערוץ 1 כשל זקנים בלבד.

dory30

Well-known member
אני רואה הרבה כאן 11, בשילוב עם סרטים ב-VOD או HBO. רוב הסדרות הישראליות הטובות של השנים האחרונות זה מהם. הם הפכו ערוץ מת למשהו איכותי וטוב, כמו BBC של פעם.

dory30

Well-known member
איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר?
מאכל אהוב לראש השנה?
מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג?
האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג?
מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם?
לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם?
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה?
דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור?
מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?)
מצ"ב תשובות שלי:
1. בזום או שמקדימים ביום-יומיים. דודה שלי ואחד מבני הדודים באו להורים שלי וכמובן שגם אני הייתי שם.
2. לא לאכול גפילטע פיש.
3. מעולם לא ואין בכוונתי להתחיל בכך!
4. לא ברורה השאלה, לכן אין תשובה.
5. העונה הראשונה של קטסטרופה הבריטית.
6. טהרן ומאנייכ , שוויון
7. וילאנל מלהרוג את איב.
8. בחיים, שהקורונה תיעלם בהוקוס פוקוס; בטלוויזיה, שיהיו הפקות איכות ובעיקר ישראליות ובריטיות. חוץ מבלש אמיתי, שזו סדרה אדירה למרות שהיא אמריקאית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מעניין כמה ארוחות חג אתמול התקיימו בבגדים רגילים במקום בגדי חג בגלל זה חחחחחחחחח
אני הייתי בחצר אבל עם בגדים רגילים לחלוטין. אני אף פעם לא לובש בגדים מיוחדים לחג. לפעמים אחרים במשפחה שלי קצת משקיעים, אבל אתמול אף אחד לא טרח. אחותי חשבה להחליף לחולצה לבנה, אבל בסוף לא עשתה את זה. אחיין שלי בכלל ישב בלי חולצה (הוא בן 20).

לא מתאים לך לדלג על שאלות.
זה היה בטעות. באמת הייתה לי תחושה שדילגתי על משהו כי זכרתי שבקריאה הראשונה היה משהו שממש לא ידעתי כיצד לענות עליו.
לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם?
אני ממש לא יודע. יחסית נדירות הסדרות שהעונה הראשונה שלהם היא הכי טובה. אולי Legion. בעצם ג'סיקה ג'ונס.
בטח יש עוד סדרות שאני לא חושב עליהן עכשיו.

ספוילר ה-100 עד עונה 7 פרק 14 אני בהתחלה לא כל כך הבנתי אותך וחשבתי שאתה מדבר על מאדי ובאתי להגיב לך על זה, אבל תוך כדי כתיבת התגובה הבנתי שאתה מתכוון כנראה ל...מרפי. לא יודעת, אני אוהבת אותו גם, אבל אולי זה המקום לציין בלי שתצאו עלי שאני לא ב-100% אוהבת/מקבלת/קונה את ה"שינוי" שלו בפרקים האחרונים.
רגע מי?8-* אה לונה כתבה. מאוהבת בו אבל טהור הוא לא|מאוהב|:-D
הוא לא דמות טהורה אבל הוא לחלוטין דבש.

אתה גם לא בקטע של כיף?|חבול|
אכלתי גלידה בסוף הארוחה - לחלוטין כיף.
איך תפוח בדבש זה כיף? אם זה היה כיף אנשים היו אוכלים את זה כל השנה.

dory30

Well-known member
אני יודע מה זה פיילוט אבל אין לי אחד אהוב ביחס לכולם.

למעלה