ערב חג בפורום🍯🍏

didalf

Well-known member
כפי שהבטחתי, כי לא מפקירים חברים בחגים גם כשהם אויבים|חיבוק|

HOWEVER קיבלתי ציון נמוך בדמיון וכל מה שהצלחתי לחשוב עליו הוא שאלון קטן.

איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר?
מאכל אהוב לראש השנה?
מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג?
האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג?
מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם?
לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם?
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה?
דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור?
מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?)

מוזמנים לצרף תמונה של שולחן החג שלכם, שאלות נוספות, גרסאות טלוויזיוניות לשירי חג מוכרים, גיפים, ממים ועוד.

חג שמח|חיבוק|

F58C5336-8132-45F6-87F3-E2C3A02D028C.gif

Lion_Heart

Well-known member

איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר?
מאכל אהוב לראש השנה?
האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג?
מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם?
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה?
דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור?
מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?)

מוזמנים לצרף תמונה של שולחן החג שלכם, שאלות נוספות, גרסאות טלוויזיוניות לשירי חג מוכרים, גיפים, ממים ועוד.

חג שמח|חיבוק|

צפה בקובץ המצורף 3792
איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר?do the best you can with what you have where you are
מאכל אהוב לראש השנה?קרפלך
האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג?יש לי טראומה מקרפיונים
מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם?CR(כאילו יש גם את הPRETENDER, אבל לא משתווה)
לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם?CR
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה?סדרה...ישראלית?
דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור?קיליית'
מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?) מאחל לכולכם אושר ובריאות, על כסף תעבדו לבד :-D

dilia snake

Well-known member
איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר? לא עושים, השאירו אותי לבד עם הכלבים בבית :-D. ההורים שלי החליטו להפר את הסגר ולנסוע לסבא וסבתא שלי שגרים בעיר אחרת ואחי עובד ערב חג, אז כמו שאמרתי אני לבד עם הכלבים. ואני דווקא סבבה עם זה, אין לי כוח להתלבש יפה ולהתאפר ולשים לק ולנעול נעליים לא נוחות.
מאכל אהוב לראש השנה? עוגת דבש.
מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג? אין לנו, זו סתם ארוחת ערב חגיגית.
האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג? איכ, לא!
מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם? אולי של NCIS לוס אנג'לס?
לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם? דרדוויל.
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה? גב האומה, זו הסדרה הישראלית היחידה שראיתי השנה.
דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור? לא עולה לי כרגע
מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?) אני אהיה מקורית ואאחל לכולם שהקורונה תצא מהחיים שלנו|שפם|.

Lhuna3

Well-known member

איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר? לא ממש עושים. טכנית ניתן לומר שהפרתי את הסגר כי הייתי אצל הורי לארוחה, אבל הדודים ומשפחתם שבד"כ עושים אצלנו לא באו הפעם וגם מסיבות נוספות זה לא ממש היה ארוחת חג.

מאכל אהוב לראש השנה? קניידלך.

מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג? לא לשתות יין.

האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג? לא.

מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם? ווסטוורלד, הפרק הראשון היה היחיד מזה המון שנים שממש השאיר אותי בפה פעור.

לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם? המממ זה כבר קשה לענות, יש הרבה.

סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה? ככה זה. (אני כל הזמן מתכננת לצפות גם בסדרות המהוללות של כאן 11 כמו מנאייכ, שב"ס, היהודים באים שיוצא לי רק קטעים פה ושם, אבל לא יוצא לי.)

דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור? מייקל מהמקום הטוב.
וגם תזרקו אבן על התמונה הזאת ותפגעו בדמות שהיא דבש טהור:
westwing.jpg
וגם באפי. וספייק מבחינות מסוימות.

מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?) מאחלת לנו סיום מרגש, שווה ולפחות לא מאכזב של ה-100. בחיים אני מאחלת שהקורונה תגמר (אבל שנמשיך לעבוד מהבית).

סתם קטע שנתקלתי לאחרונה והצחיק אותי:

Lion_Heart

Well-known member
איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר? לא ממש עושים. טכנית ניתן לומר שהפרתי את הסגר כי הייתי אצל הורי לארוחה, אבל הדודים ומשפחתם שבד"כ עושים אצלנו לא באו הפעם וגם מסיבות נוספות זה לא ממש היה ארוחת חג.

מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג? לא לשתות יין.

האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג? לא.

מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם? ווסטוורלד, הפרק הראשון היה היחיד מזה המון שנים שממש השאיר אותי בפה פעור.

לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם? המממ זה כבר קשה לענות, יש הרבה.

סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה? ככה זה. (אני כל הזמן מתכננת לצפות גם בסדרות המהוללות של כאן 11 כמו מנאייכ, שב"ס, היהודים באים שיוצא לי רק קטעים פה ושם, אבל לא יוצא לי.)

וגם תזרקו אבן על התמונה הזאת ותפגעו בדמות שהיא דבש טהור:
צפה בקובץ המצורף 3793
וגם באפי. וספייק מבחינות מסוימות.

מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?) מאחלת לנו סיום מרגש, שווה ולפחות לא מאכזב של ה-100. בחיים אני מאחלת שהקורונה תגמר (אבל שנמשיך לעבוד מהבית).

סתם קטע שנתקלתי לאחרונה והצחיק אותי:

מענין-הייתי בטוח שקניידלך שייך לפסח!

didalf

Well-known member
איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר?|קדימה|בבית רק המשפחה, בלי סבתא:-( סגר דבילי.
מאכל אהוב לראש השנה?|קדימה|מרק עם קניידלך|מאוהב| וגם ראו שאלה הבאה
מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג?|קדימה|לא בדיוק מנהג אלא מאכל שלאחרים נשמע מוזר - רוטב מלפפונים. אני לא יודעת ממה זה עשוי אבל זה מכיל מלפפונים חמוצים ושמים את זה על בשר ותפו"א וזה מושלם|מאוהב| ורוב האנשים לא שמעו על זה מעולם וכשמתארים את זה זה נשמע מגעיל אבל זה מדהים.
האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג?|קדימה|איכ לא
מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם?|קדימה|מאד אהבתי את הפרקים הראשונים של הסמויה ושל דקסטר
לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם?|קדימה|מממ שאלה בעייתית כי להרבה סדרות העונה הראשונה הכי טובה ואז נפילה (למשל: דקסטר, לגיון, ג'סיקה ג'ונס). החוכמה היא איזה סדרה נשארה טובה לאורך כל הדרך אבל עדיין הכי אהבתי את הראשונה? ממ אולי ורוניקה מארס. וגם אני ממש אוהבת את העונה הראשונה של המאה. אה בעצם הסמויה, הכי אהבתי את העונה הראשונה.
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה?|קדימה|האחיות המוצלחות שלי כבר שייכת לשנה שעברה נכון? אז כלום. חוץ מגב האומה ז"ל וארץ נהדרת. וגם היהודים באים טובה אבל ראיתי רק קטעים רנדומלים באינטרנט לא טרחתי לצפות מסודר.
דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור?|קדימה|לזלי נופ|לב|
מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?)|קדימה|אובייסלי שנפטר מהקורונה הזאת כבר|פנים| ושהסדרות של מארבל יגיעו כבר.

ושולחן החג שלי לא כזה מרשים אז אין טעם להעלות תמונה.

didalf

Well-known member
איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר? לא עושים, השאירו אותי לבד עם הכלבים בבית :-D. ההורים שלי החליטו להפר את הסגר ולנסוע לסבא וסבתא שלי שגרים בעיר אחרת ואחי עובד ערב חג, אז כמו שאמרתי אני לבד עם הכלבים. ואני דווקא סבבה עם זה, אין לי כוח להתלבש יפה ולהתאפר ולשים לק ולנעול נעליים לא נוחות.
די בטוחה שכולם מפרים סגר:-D כי להבדיל מפסח הפעם זה מרגיש ממש דבילי.

|מאוהב||מאוהב|

תכלס|לב| אפילו שהוא שד:-D

וספייק מבחינות מסוימות.
עוד לא ראיתי אבל לא נראה לי נחשב. אין בחינות מסויימות!! מבחינות מסויימות הייתי יכולה לבחור בחצי משיימלס וחצי מהמאה אבל זאת לא השאלהB-|

אמן על ה100|הלוואי|
אמן על הקורונה שתגמר|הלוואי|
אבל פוי על עבודה מהבית!!!!!

dilia snake

Well-known member
די בטוחה שכולם מפרים סגר
ההורים שלי הלכו לסבא וסבתא בבגדים רגילים ואז שהם יצאו לכיוון הבית והמשטרה עצרה אותם, הם אמרו לשוטרים שהם בדרך הביתה והם הפרו סגר כי לסבא שלי הייתה בעיה בכיסא גלגלים ונתנו להם לעבור בלי בעיות :-D :-D :-D :-D.

Lhuna3

Well-known member
החוכמה היא איזה סדרה נשארה טובה לאורך כל הדרך אבל עדיין הכי אהבתי את הראשונה?
אה, אני לא בדיוק הבנתי שזאת כוונת השאלה. אני אחשוב על זה מחדש.

דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור?|קדימה|לזלי נופ|לב|
אוי ברור |מאוהב| איך שכחתי אותה? וגם בן |מאוהב|.

עוד לא ראיתי אבל לא נראה לי נחשב. אין בחינות מסויימות!! מבחינות מסויימות הייתי יכולה לבחור בחצי משיימלס וחצי מהמאה אבל זאת לא השאלהB-|
זה כן נחשב וזה לא אותו דבר איתו כמו עם הדוגמאות שהבאת.
אבל בשביל להבין למה (why) ולמה בדיוק אני מתכוונת, תצטרכי לצפות בסדרה B-|

אבל פוי על עבודה מהבית!!!!!
סבבה תסעי את במקומי בפקקים כל יום אם את כל כך אוהבת את זה!!

didalf

Well-known member
אה, אני לא בדיוק הבנתי שזאת כוונת השאלה. אני אחשוב על זה מחדש.
להגנתך לא פירטתי את כוונתי|תוהה|

|כן||מאוהב|

סבבה תסעי את במקומי בפקקים כל יום אם את כל כך אוהבת את זה!!
אני ככ שונאת לעבוד מהבית שאני מוכנה לספוג את הפקקים!!!!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר? אני גר בחצר עם אבא שלי ואחותי ומשפחתה. אז זה היה 7 נפשות, די רגיל לארוחת שישי בערב. אבל בגלל שזה חג (וזה איכשהו הכי חשוב נראה לי לגיס שלי שהוא גוי) אז בעצם הייתה מנה ראשונה של חלה עם ממרחים ואז כתף כבש כמנה עיקרית. (ואז גלידה לקינוח כי העם היהודי סבל מספיק)
מאכל אהוב לראש השנה? האם משהו ממה שתיארתי הוא מאכל לחג? היה שם תפוח בדבש אבל כפי שהסברתי לאחיין שלי אני לא אוהב תפוחים או דבש אז אני גם לא בקטע של השילוב שלהם.
מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג? זה לא ממש מנהג אבל משהו שעשינו הערב ואני רוצה להכריז עליו מחר כמנהג חג רשמי: פתחנו ב5 טלפונים שונים אותו סרטון של האחיינית התינוקת שלי עושה קולות ופרצופים מצחיקים למצלמה. אבל הפעלנו את הסרטון בכל טלפון ברווח של איזה שניה. זה יוצא נורא מצחיק. וצילמנו את זה עם טלפון שישי.
האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג? אני אף פעם לא אכלתי ראש של דג. אבל כפי שציינתי לפני כמה שבועות אני מוכן לאכול עין תמורת איזה 100 דולר (אז נראה לי שאני אדרוש קצת יותר על הראש השלם)
מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם? אוקי, אז שום דבר לא קפץ לי לראש מיידית ולכן הלכתי לרשימות אינטרנט בנושא כדי להזכר. ל24 ולמד מן באמת היו פרקי פיילוט מדהימים. אבל זה אומנם כואב לי קצת לומר אבל כנראה הפיילוט הכי טוב אי פעם הוא של הסדרה Lost.
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה? ארץ נהדרת הייתה נהדרת בתקופת הבחירות (השלישיות) והקורונה. ולכן מביסה את ה"סדרה" הישראלית היחידה הנוספת שראיתי - פעם בשבוע עם תם אהרון.
דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור? דבר ראשון שקופץ לי לראש זה דמות מה100, אבל מרגיש לי ספוילר לציין מי. אבל מי שקרא את מה שכתבתי על הפרק האחרון יכול להבין למי אני מתכוון.
מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?) בחיים אני אלך לכיוון הלא צפוי ובמקום לאחל לסוף של הקורונה (כי זה לא יקרה) אני אאחל לסגר אמיתי. אחד שבעצם יעצור קצת את הקורונה ויותר חשוב מזה ייתן לי איזה שלושה שבועות לנוח בבית.
בטלוויזיה אני אאחל לכך שהסדרות שאני אוהב יחזרו לצילומים בהצלחה ושימצאו דרכים נחמדות ומעניינות לשלב את מציאות הקורונה בעלילות שלהם.

בגלל שההנחיות של משרד הבריאות מבלבלות הנה מחולל ההנחיות לציבור:

חוץ מזה כמה ממים:
rosh hashana 01.png rosh hashana 02.png

Lhuna3

Well-known member
ההורים שלי הלכו לסבא וסבתא בבגדים רגילים ואז שהם יצאו לכיוון הבית והמשטרה עצרה אותם, הם אמרו לשוטרים שהם בדרך הביתה והם הפרו סגר כי לסבא שלי הייתה בעיה בכיסא גלגלים ונתנו להם לעבור בלי בעיות :-D :-D :-D :-D.

די :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

מעניין כמה ארוחות חג אתמול התקיימו בבגדים רגילים במקום בגדי חג בגלל זה חחחחחחחחח
אנחנו רשמית מדינה של דבילים.

Lhuna3

Well-known member
אני גר בחצר
😯 מה אתה כלב?

לא מתאים לך לדלג על שאלות.

דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור? דבר ראשון שקופץ לי לראש זה דמות מה100, אבל מרגיש לי ספוילר לציין מי. אבל מי שקרא את מה שכתבתי על הפרק האחרון יכול להבין למי אני מתכוון.
ספוילר ה-100 עד עונה 7 פרק 14 אני בהתחלה לא כל כך הבנתי אותך וחשבתי שאתה מדבר על מאדי ובאתי להגיב לך על זה, אבל תוך כדי כתיבת התגובה הבנתי שאתה מתכוון כנראה ל...מרפי. לא יודעת, אני אוהבת אותו גם, אבל אולי זה המקום לציין בלי שתצאו עלי שאני לא ב-100% אוהבת/מקבלת/קונה את ה"שינוי" שלו בפרקים האחרונים.

אני אאחל לסגר אמיתי. אחד שבעצם יעצור קצת את הקורונה ויותר חשוב מזה ייתן לי איזה שלושה שבועות לנוח בבית.
מה שמבאס אותי זה שאצלי גם בסגר אמיתי אני אצטרך להמשיך לעבוד במשרה מלאה מהבית (כמו שהיה).

מחולל ההנחיות :-D:-D|כן|

didalf

Well-known member
היה שם תפוח בדבש אבל כפי שהסברתי לאחיין שלי אני לא אוהב תפוחים או דבש אז אני גם לא בקטע של השילוב שלהם.
אתה גם לא בקטע של כיף?|חבול|

מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג? זה לא ממש מנהג אבל משהו שעשינו הערב ואני רוצה להכריז עליו מחר כמנהג חג רשמי: פתחנו ב5 טלפונים שונים אותו סרטון של האחיינית התינוקת שלי עושה קולות ופרצופים מצחיקים למצלמה. אבל הפעלנו את הסרטון בכל טלפון ברווח של איזה שניה. זה יוצא נורא מצחיק. וצילמנו את זה עם טלפון שישי.
:-D:-D

רגע מי?8-* אה לונה כתבה. מאוהבת בו אבל טהור הוא לא|מאוהב|:-D

חחחחחח מחולל ההנחיות:-D:-D

אני גר בחצר
😯 מה אתה כלב?
:-D:-D:-D

לא מתאים לך לדלג על שאלות.
נכון, חוצפן!

reasonforall

Active member
איך עושים את החג היום עכשיו כשיש סגר? כמו בפסח. מצומצם מאוד.
מאכל אהוב לראש השנה? כשסבתא שלי הייתה בחיים היינו אוכלים קניידלך, גפילטע פיש וקרפלעך.
מה המנהג הכי מוזר שלכם לחג? אין כזה.
האם אתם אשכרה אוכלים ראש של דג? כן. או ראש כבש, תלוי איפה חוגגים.
מה הפיילוט לסדרה האהוב עליכם? אבודים. קללל.
לאיזה סדרה יש את העונה הראשונה שהכי אהבתם? קשה להחליט.
סדרה ישראלית שהכי אהבתם השנה? לא זוכר מה ראיתי השנה, חוץ מ 'טהרן' שהייתה בסדר. חוץ מזה, 'כאן 11' עושים דברים מדהימים והתמכרתי לערוץ יוטיוב שלהם.
דמות טלווזיונית שהיא דבש טהור? אין כזו.
מה תאחלו לנו לשנה הבאה? (גם בחיים וגם בטלוויזיה?) בריאות בחיים, ובטלויזיה - שלא יהיו יותר דחיות של סדרות ונזכה לראותן במהרה.

למעלה