ערב חג- אז מה בשלנו?

ערב חג- אז מה בשלנו?

יש לכן איזה תבשיל מעניין?
אתמול בתור לבשרים בחנות חצי חינם לימדה אותי אחת הנשים להכין פרגיות ממולאות היא רכשה את הפרגיות ובקשה שישאירו לה את העור למילוי בצל מטוגן ופטריות עם שמיר - טיגון קל וכמובן לטבל.
למלא כל מנת פרגית (לאחר שהוצאו העצמות) לסגור בקייסם ולאפות נשמע לי ממש טעים אני אכין עם אורז ובשר טחון כי לא הולך אצלי פטריות......
טיפ- אני משתמשת לרוב ב- ציר עוף תמיד יש לי בפריזר עליו אני מוסיפה טעמים ותבלינים. חג שמח.

אני מחכה לראות את הקלטת של גלעד שליט

אני חושבת שזה צעד חשוב מאוד להמשך המו"מ על חזרתו הביתה. ולא בישלתי - הכל אכין בערב, יש לנו אורחת -חברה של הבת שבא לכאן לשישי שבת, נכין מאכלים שילדים אוהבים

b o t t e n

New member
זה יהיה באנטרנט עוד לפני שהצנזטר יגמור להגיד

אני לא מרשה. וגם אני מחכה. במיוחד שאמרו שהוא, גלעד, יוכיח שזה עדכני מעכשיו ולא משהו ישן. כי לי בלב מקנן החשש לחייו.

לשם שינוי, תהיה ארוחה חלבית ../images/Emo71.gif

בעלת הבית השתגעה, משמע-אמא של הבחור שמארחת אותנו והחליטה על חלבי, אני חולת חלבי שכמותי לא התנגדתי
. אני מכינה סלט פסטה קר, 2 עוגות (1 מתאימה לחולי סכרת, 1 רגילה-אולי אני אעשה רוגעלך וזהו) ולביבות גבינות של בני סיידא.

b o t t e n

New member
תביאי מתכון טוב לציר עוף ולציר דגים.

כאלו שאני יכלה לעשות הרבה בפעם אחת... ואני המכינה צלי בקר ביין, שום, רוזמרין וטרגון בתנור. בקר מתחיל להיות מאורע נדיר פה בלל המחיר שלו. וליד זה צ'יפסונים אפויים בשמ"ז ותבלינים.

שרונית28

New member
לא הכנתי כלום בעיקרון אנחנו מוזמנים לאחותי

לארוחת ערב בסוכה עם הורי. אבל בשל העובדה שאני חולה כנראה רק עומר ילך עם הורי. אני נשארת בבית לא רוצה להדביק אף אחד ובעלי רוצה להשאר שלא איהיה לבד.

אור 4

New member
../images/Emo209.gif

הבת עכשיו קונה מצרכים. גיסתי, בעלה והילדים יבואו בערב וביחד נגלגל לנו רולים מגוונים. יווו, כמה שאני אוהבת סושי.

למעלה