ערב הצדעה לדיפ פרפל

papanoel

New member
ערב הצדעה לדיפ פרפל

הערב במועדון ברבי בקיבוץ גלויות ת"א. הצדעה ללהקת הרוק הגדולה מכולן. יהיו שם ביצועים לרוק הכבד החכם והנעים ביותר מאז ומעולם כדאי להיות שם.

V.W

New member
עכשיו נזכרים להודיע?

אוף.... איך אני אמור להגיע עכשיו

epitaph

New member
למרות שעכשיו זה לא עוזר תודה...

בכול מקרה,הכוונה שלך הייתה טובה,העיתוי לא היה משהו

untitled

New member
לא לדאוג לא לדאוג!

זו כבר איזו פעם שלישית שהם עושים ערב קאברים לדיפ פורפל בבארבי בטוח יהיה גם שבוע הבא.

jam 292

New member
סתם לידע כללי ......

deep purple היו כאן בארץ בתחילת שנות ה- 90 [לא זוכר מתי בדיוק] ...ונתנו הופעה אחת ויחידה ... ההרכב כלל 3 חברים ממהרכב המקורי [של שנות ב- 60 -70 ] ריצי בלקמור , גון לורד , ואיין פייס . ההופעה הייתה נחמדה ..[לא יותר..לצערי כי הם התמקדו בחומר חדש שלהם ולא להיטים הגדולים משנות ה- 70 ] . אישית , אני דיי אוהב את הלהקה .

papanoel

New member
שכחת שגם רוג´ר גלובר היה

בהופעה בארץ והוא לא איזה איש סתם. הוא גם הבסיסט וגם המפיק של דיפ פרפל וגם של נצרת גו´דסט פריסט ועוד כמה כאלה. אז היו ארבעה מההרכב המקורי.. שאתה מתכוון להרכב של smok on the water אבל כל ההרכבים של דיפ פרפל הם מקוריים כל אחד מהם נתן יצירות שאי אפשר להחליף חוץ מההרכב שבאמת הגיע לארץ עם הזמר גו´ן לין טרנר שהיה סתם אפס והם העיפו אותו והחזירו מיד את איאן גילאן הענק.

jam 292

New member
לא ..לא שכחתי

גלובר הוא אכן בסיסט ומוסיקאי גדול ומפיק בעל שיעור קומה ...... פשוט הוא לא הופיע עם אותו הרכב ...[ככל שאני זוכר] יתכן שהוא הופיע בארץ עם הרכב אחר ... אני מעדיף את ההרכבים הישנים של סגול כהה [אלה משנות ה- 60 70 שהם גם אחראיים ללהיטים הגדולים של הלהקה] אהבתי את ההרכב הראשון עם ניק סימפר ורוד אבנס את ההרכב השני המפורסם יותר עם איין גילן וגם השלישי עם גון קוברדייל היה לא רע [בכל ההכבים הנ"ל השתתפו: גון לורד,ריצי בלקמור,איין פייס] ההכבים משנות ה- 80 והלאה כבר לא כל כך מוכרים לי ..... ההופעה בארץ [כנראה עם גון לי טרנר] הייתה נחמדה ...[בקושי] .

papanoel

New member
עכשו דווקא החומר מעולה

לדיפ פרפל יש עכשו חומר מעולה - כל החומר שהם עושים עם הגיטריסט סטיב מורס הוא פשוט ענק. כדאי לך לשמוע את האלבומים פרפלדיקיולאר ואבנדון יש שם שירים ענקיים. וזמר קוברדייל קוראים דויד ולא גו´ן והוא עצמו הוציא אלבום מעולה שנקרא אינטו דה לייט. החברה האלה פשוט מספר אחד - אחד אחד ודרך אגב ההופעה אתמול היתה פשוט ענקית נגנו שם סולואים ושירים שבגללם אתה מבין מה הם דיפ פרפל :גו´ן לורד, בלקמור, גילאן קוברדייל, יוז, פייס, רוד אוונס וכו´. ביום 28/11/2001 יהיה ערב הצדעה דומה אז הנה התראה מראש - הערב הבא יהיה עם קצת לד זפלין.

jam 292

New member
תודה על האינפורמציה .......

התכוונתי לדוד קוברדייל ולא גון ....פיקשוש .... האמת היא שלפני דיי הרבה זמן הורדתי מהרשת את פרפנדיקיולאר ואבנדון [מצאתי שרת אף.טי.פי עם כל האלבומים שלהם משנת 68 ועד אבנדון1998 כולל אלבומי בוטלג.... השרת לא פעיל כיום ....] אבל לבושתי לא מצאתי זמן להאזין להם . מתכוון להאזין לשני האלבומים שהמלצת.... קצת לד זפלין זה רק טוב ......

וגם איאן פייס היה פה...

לפני כ-3 שנים, הוא העביר כיתת אומן בחסות ´חלילית´ או ´כלי זמר´, אנ´לא זוכר בדיוק. לחבר שלי (שהוא מתופף) היה כרטיס אבל נראה לי שזה היה בשבת כך שנבצר ממנו ללכת... חבל...

SMILE 4 NOTHING

New member
נימאס לי שהכל ביום שישי בערב!

אני דתיה!!!ויש עוד הרבה דתיים כמוני שהיו רוצים ללכת לדברים מהסוג הזה, גם הקטע של גל"צ ששידרו 3 שעות של PINK FLOYD!!!!!הכל תמיד בשישי בערב! נימאס לנו! מה עם התחשבות ברוקיסטים דתיים????אני קוראת מעל בימה זו ,לכל אלה שמזדהים עם תחושות אלו לקום,לא להכנע ולפעול!!!!!!!!!!!!!

papanoel

New member
28 לנובמבר זה לא שישי

וביום הזה באותו מועדון בארבי יהיה ערב הצדעה נוסף לדיפ פרפל. דרך אגב אם את דתיה או סתם שומרת שבת או בעלת אוריינטציה ימנית אז העיתון מקור ראשון מתכוון לפרסם מדור קבוע כל יום שישי על רוק כבד ועל פרוגרסיבי מטאל וכיוב´ ויהיה בכך העיתון השבועי הראשון בארץ שיפתח במה לעניין. נכון מגניב....

SMILE 4 NOTHING

New member
ת´אמת אני שמאלנית ודי עם ההכללות

וממש תודה על המידע את/ה רציני/ת? אם יהיה מדור כזה אני בן אדם מאושר!

למעלה