ערב הפתיחה של ה Ground Zero

Chen PunKuki

New member
ערב הפתיחה של ה Ground Zero

ב20.12.02 תהיה מסיבה שמארגנים צוות Alternative Nation. הערב מיועד לבני 16+ פתיחת שערים ב23:00 מחיר: 30 שקל עם הזמנה, 35 בלי הזמנה (כראוי למועדון אלטרנטיבי) תקלוטים של: DJ Guy - דיג´יי הבית של מועדון הסיטי הול DJ Green - הדיג´יי האלטרנטיבי המוביל בישראל DJ Asaf Enav - מלהקת Azazel. המסיבה תתקיים במועדון ה Ground Zero שברחוב אסלאט 5, ליד מגדל הנביאים, חיפה. כולם- חובה להיות שם, היום שישנה את פני האומה!

המממ רחוב אסלאטטט???

זה לא רחוב של ערבים?! הממ שלא תבינו אותי לא נכון.. אני חולה על ערבים כפרה על כולם, נשמות! תנו להם כסף ומדינה... אבל... זה לא קצת מסוכן ליפתוח מועדון באזור הדימדומים של חיפה?... מוהאהאהא! עכשיו אני רוצה ליראות אותכם באים!!!!

themisfits

New member
אבל חן...

את לא בת 16 בעצמך!!! אז איך זה הגיוני שתהיי נוכחת שם?!

Chen PunKuki

New member
זה יענו.....

לשישיסטים ומעלה. נו כיתה י´ וכאלה! ואני כבר בת 15 וחצי עוד מעט אל תזלזל. וגם אתה בא נדי עם כל החבר´ה. עלי!

את הרסת לעצמך!

היית צריכה להגיד.. ליד מיגדל הנביאים! ואז כשכולם כבר היו באים ורואים את כוחות צה"ל ומג"בניקים מפוזרים בשטח... מוהאהא! אז כבר היה מאוחר מידיי!!!! מוהאהאהא! מוהאהאהא! אבל חס וחלילה אני לא מזלזת בערבים! ערבים עם קשוח! תנו להם את כל היבשת!

יש לי בעייה :)

אין לי ת"ז . אין לי כח להוציא :) תכניסי אותי בכל זאת . ותביאי לי הזמנה! וכוס קפה בבקשה. הגמד

pikitup

New member
אבל בכל זאת כדאי להביא

בגלל שבכניסה לשכונה עושים בדיקות בטחוניות וביקורת תעודות זהות כחולות ופלסטנאיות. סתם-סתם. ערב מעולה כדאי להגיע.

מה סתם-סתם?!?!

באמת כדאי להביא תעודות זהות! שלא ירו בכם בטעות!!! אבל שלא תבינו אותי לא נכון... ערבים זה אחים שלי! חולה עליהם כפרות!

mazehashtuyot

New member
חחחחח הההוווו מצחיק

הגבלת גיל זאת באמת אחת התופעות המצחיקות "כראוי למועדון אלטרנטיבי", יופי, שיחקת אותה חיפה זאת כזאת עיר של מתרוממים

InDyingDays

New member
רגע..

אין באותו היום הופעות או משהו... ועוד משהו מה זה בדיוק אלטרנטיב יענו איזה סגנונות?

למעלה