ערב הורים וילדים

רונית361

New member
ערב הורים וילדים

בוקר טוב!!! מה שלום אנשי הפורום המקסים ביותר בתפוז... לצערי הרב המון זמן לא יצא לי להכנס...עומס עבודה.. אני רוצה לעשות ערב גדול להורים והילדים שבמועדונית( כיתות א-ו)..הגיע הזמן..חשבנו על ערב צה'ל...עם משמות כושר, מסדר...להכין לכל אחד דיסקית וחוגר... אני צריכה רעיונות להפעלה אם יש למישהו...תודה והמשך יום מקסים!!!

g and n

New member
רעיונות

דוגמאות מ"היום צה"לי" שאני ערכתי (בלי הורים): כולם מגיעים עם מדים, מסלול מכשולים בגן שעשועים (יש שם מתח, סולמות לטפס וכו...)והוספנו מסלול מכשולים עם גלגלים וזחילות,ערכנו תחרות משיכת חבל, לימדנו אותם לעמוד בשלשות לקחנו חניך תורן שקיבל אותנו בשלשות,נתנו להם זמנים והם היו צריכים לעמוד בהם תיזזנו אותם מנקודה לנקודה והם כל כך נהנו (הילדים, כמובן) חילקנו אותם למחלקות וכל מחלקה קיבלה רשימת קיצורי מילים צה"ליות והם היו צריכים להסתובב בקיבוץ ולחפש אנשים שיעזרו להם עם הפירושים. בסוף ערכנו טקס וכולם קיבלו דרגות (שהכנו מנייר) ברור שכולם סיימו טירונות בהצלחה... כמובן שמבחינת אוכל היו ביצים קשות, טונה בקיצור פריסה צה"לית. בהצלחה שיהיה...

רונית361

New member
יום צה"ל

בוקר טוב, תודה רבה על הרעיונות...נשמע שהיה לכם יום ממש מוצלח... אני באמת מנסה לחשוב אם כדאי לשתף את ההורים ביום הזה...כדי שהילדים יהנו באמת וההורים למעשה לא יפריעו להם להשתחרר ולהנות מהמשימות... יש לך אולי רעיונות לערב הורים וילדים??? שוב תודה והמשך יום מקסים!!!

g and n

New member
אני לא יודעת באיזה

מסגרת את, אז אתן לך את כל הרעיונות שיש קחי מה שמתאים: משחקי תיאטרון עם ההורים (אני עשיתי היה מעולה!!!) משחקים בחוץ עם ההורים- הורים מול ילדים למשל: הדגל (2 עיגולים וקו), מחניים, סימני דרך וכו'... יצירה משותפת- הורה וילד יוצרים את "המשפחה שלי" מביאים תמונה משפחתית ומכינים יצירה על קנווסים. פרוייקט משותף לקישוט המבנה אם זה הכנת חדר ג'ונגל או הכנת גינה משותפת או בניית בית עץ או סתם משהו אקולוגי.

רונית361

New member
יום צה"ל ופורים...

בוקר טוב, שוב תודה רבה על רעיונות מעולים...מצטערת שלא הגבתי המון זמן המחשב שלי פשוט החליט לא לעבוד כמה ימים.. רעיונות מצויינים. לבסוף החלטנו לעשות אתיום צה"ל בשיתוף עם ההורים...החלטנו שכל הקבוצה תהיה יחד ויעברו תחנה תחנה לדו': חיל האוויר- הם יכינו אוריגמי של מטוס חיל רגלי- מסלול מכשולים חיל רפואה- ניתן להם מזרק עם סוכריות עדשים- " זריקת מרץ"...ויעשו הפסקת מנוחה גולני- יכינו עץ וכו... יש לנו המון עבודה אבל סוף סוף הרעיון זורם לו.. ועכשיו מגיע לו פורים- שנה שעברה הפכנו את המקום לעולם האגדות והשנה מחפשים עדיין רעיונות...אני אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות...תודה ויום מקסים!!!

g and n

New member
פורים

אנחנו השנה עושים פורים מתחת למים עוד רעיונות- פורים סיפורי ילדים פורים החלל חיצון פורים המערב הפרוע פורים קרקס פורים מהסרטים פורים צבעוני/ משוגע אם את צריכה פירוט לגבי נושא מסויים אשמח לעזור

רונית361

New member
וואווו

נשמע רעיונות מדהימיםםםםםם...תודה רבה לך שאת מגיבה ומתייחסת!! האמת שכל מה שכתבת נשמע מרתק..הייתי שמחה אם באמת היית יכולה אפילו לפרט לי על אחד מהם נשמע שאתם עושים אחלה פורים, שיהיה בהצלחה ואם את צריכה עזרה ברעיונות אשמח לעזור...

g and n

New member
אז ככה

בעיקרון מה שאנחנו עושים בפורים, חודש לפני המסיבה אנחנו מכינים את כל המועדון לקראת המסיבה, תפאורה, קישוטים תאורה אם צריך, יש לנו המון חדרים בבית ובכל חדר קבוצת ילדים אחראית על דוכן שמתקשר לנושא שבחרנו כשעשינו פורים סיפורי ילדים היה דוכן הכיסים של ענתי ובו הילדים היו צריכים לקלוע כדורי פינג פונג לכיסים, עוד דוכן שהכינו הילדים למשל בפורים מהסרטים הילדים הכינו דוכן ספיידרמן ובו מתחנו חוטים וגומי תחתונים בכל החדר ממש כמו קורי עכביש ובכמה מהחוטים שמנו פעמונים קטנים והמטרה הייתה לעבור מצד אחד לצד השני מבלי שהפעמונים יצלצלו,. כמובן שגם קנינו פרסים ובכל דוכן מקבלים פרסים (פושטים כאלה). בחלק האומנותי הציגו הילדים הצגה הקשורה לנושא פורים וסיפור המגילה ביחד לא לפני שערכנו תחרות תחפושות שכמעט כולם זוכים בה כי יש המוןןןןן קטגוריות. אחרי כל זה אנחנו עורכים משתה ובו בעצם אוכלים הילדים לחמניות, נקניקיות, תפוצ'יפס ואזני המן ואז- הבייתה! התמונה ששלחתי היא מפורים היער הקסום שנערך שנה שעברה, יש לנו מסדרון ארוך, כיסינו אותו ברשת הסוואה שנראה כמו יער הכנו פטריות, הילדים ציירו המון גמדים ופיות הוספנו תאורה והנה התוצאה.

רונית361

New member
מ-ה-מ-ם!!!!!

איזה יצירתיות, נראה שהיה לכם פורים מהמם שנה שעברה, וואו התמונה מרהיבה ומדהימה.. תודה רבה על כל העזרה והרעיונות המקסימים היום נערוך ישיבת צוות ואני אעלה את כל מה שכתבת לי ונחליט מה יהיה הנושא השנה...אני בטוחה שהבחירה תהיה קשה מאוד.. הילדים זכו שיש להם אותך, נראה שהמקום מושקע מאוד, יישר כוח!!!! אני אחזור לספר מה החלטנו לבסוף..שוב תודה ענקית והמשך יום מקסים!

למעלה