"ערב גיבוש"-רעיונות.....

ספיישיל

New member
"ערב גיבוש"-רעיונות.....

זקוקה לרעיונות למפגש גיבוש של שעתיים בין 10 אנשים שלא מכירים אחד את השני וצריכים לשהות יחד כמה שבועות. הגיבוש אמור להוות עוגן להכרות,שיחרור ותחושת ביטחון איש ברעהו. כשלאחד מהם יהיה קשה יוכל להסתייע בחבריו. למישהו יש רעיונות?

את רוצה משחקי הכרות?

אולי פעילות בקבוצות? משימות כמו חיפוש מטמון וכתב חידה? אולי משהו שקשור למטרה לשמה הם ישהו יחד כמה שבועות? בני כמה הנוכחים? יש הבדל בין פעילות לנוער בני 17 לבין אנשים בני 50...............

לנושנוש

New member
אני אוהבת לספר סיפורים במעגל לפי תור.........

עם חפץ דיבור שמעבירים במעגל. מנחה נותן נושאים ומבקש הקשבה בזמן הדיבור ועד כמה שאפשר ולא לישפוט ולא להתכונן לסיפור שלך.......... עובד יפה מנסיוני. במיקרה שלך לת נושאים שקשורים לסדנה שאת מעבירה.

einatgross1

New member
חבילה עוברת

רעיון שנוסה בערב נטוורקינג. עיטפי מתנה קנה לכל המשתתפים (למשל חבילת סוכריות טובות) בהרבה מאוד עיתונים או עטיפות יפות. על כל עטיפה הצמידי שאלה או משימה. שאלות או משימות לדוגמה- עם מי היית רוצה לשתות דרינק? למי יש לך טיפ? שם של מי אתה כבר זוכר? למי יש לך שאלה? מי אמר לך משהו מענין? משימה יכולה להיות- ספר/י על תחביב שלך ספר/י פרט מענין אודותיך החבילה עוברת בין המשתתפים. כל אחד שמקבל את החבילה לידיו מסיר עטיפה אחת וקורא את השאלה או המשימה. בגמר קריאת השאלה הוא מעביר את החבילה לאדם שמסמל את התשובה. למשל הוא מעביר את החבילה לאדם איתו הוא רוצה לשתות דרינק. או לאדם אליו יש לטו טיפ. אין הוא אומר את הטיפ. אם הם ירצו, הם ישוחחו בניחותא לאחר ההפעלה. במידה ויוצאת לו משימה הוא עונה עליה ומעביר חאדם שעדיין לא קיבל את החבילה. לכן כדאי להרבות במשימות בסוף שאז יש מעט אנשים שלא קיבלו את החבילה. המשחק מסתיים לאחר שכולם קיבלו את החבילה לפחות פעם אחת והיגיעו למתנה בסוף. בהצלחה!!!!!!!!!!

pf26

New member
חייבת לשאול

את מנחה סדנאות לקראת האח הגדול או השרדות? סתם.... מה שכבר אמרו: כל אחד מניח חפץ אישי על השולחן, ובתורו צריך לבחור אחד החפצים האחרים ולספר למה בחר דוקא בו (נגיד בחרתי בשעון/מחזיק מפתחות/טבעת שלך - כי זה דומה לשלי, כי הייתי רוצה כזה וכו'). אחרי שחפץ נבחר - בעל החפץ המקורי צריך לספר משהו על עצמו שקשור לחפץ (מפתחות של הבית שלי - אני גר ב... כבר X שנים עם אשתי וילדי). להכין פתקים עם שאלות וכל אחד בתורו מוציא פתק ועונה על שאלה (חוויה מהילדות, שמות הילדים ומדוע נבחרו, תחביב...) כל אחד מביא מתנה קטנה (נגיד בשווי של עד 10 שקלים) שאמורה לסמל משהו על עצמו. מניחים במרכז, כל משתתף בוחר מתנה, ומספר למה בחר דווקא בה. זה שהביא את המתנה מספר למה בחר דוקא בזה.

למעלה