ערב במה פתוחה

Cabaret

New member
ערב במה פתוחה

בתלמה ילין. מחר אנחנו מעלים ערב קטעים בשם "ארתורום" (משחק מילים מאוד מאוד משעשע בין השם של רכז המגמה- ארתור ל- Art-u-room). אני גם התפאורן!! בערב יש הרבה שירים ממחזות זמר! אני וסתיו (מנהלת הפורום..) מופיעים ב"דאמט ג'אנט" וחוץ מזה יש שירים מקברט, גריז, שיר וריקוד ועוד... זה יוצא ממש ממש נחמד ואם מישהו רוצה הוא יכול לבוא! זה חינם, בתיכון "תלמה ילין", בורוכוב 5 א', גבעתיים, אולם "הפנינה" (קומה 3). שעה 18:00 הערב הוא די קצר והוא לא ימשך יותר משעה.

Cat Woman5

New member
היה יפה

הקטע של גריז היה מצחיק ומוזר... קברט היא הייתה צריכה לזוז קצת יותר אבל סה"כ היה טוב! והמונולוג מ"לפוצץ אותם" היה חזק ביותר! רועי ביצע אותו בצורה מרשימה למדי.

Cat Woman5

New member
את הבן שם???

היית טוב....ממש מצחייייק! הלבוש התאים וקטעי הריקוד - תנועה, היו קרועים!!!

Cat Woman5

New member
את הבן שם זה לא מסתדר ../images/Emo3.gif

אז אתה הבן? אני משערת שכן...

Cabaret

New member
יאפ. אני הבן...

שמח שנהנת.. היה בהחלט חביב. אה. ומנהלת הפורום זאת הבת... ג'אנט. כאילו סתיו

Cat Woman5

New member
נחמד לדעת מי האנשים שבפורום ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את השיר שהיא שרה, "חכה ליום שבת" בעל גג העולם כינרת לימוני הקסימה אותי כאשר היא שרה אותו!

Hippie Jeannie

New member
זה אחלה שיר.

עשוי מאוד טוב מבחינה מוזיקלית... יופי של מנעד... אני אף פעם לא אבין למה המחזמר הזה לא הצליח. יש שם שירים יפיפיים.

Evil Spike

New member
יווו! אפשר לקבל את המילים של השיר

חכה ליום שבת? ביקשתי מכינרת והיא אמרה שהיא תביא לי אבל די נמאס להטריד אנשים...

לפחות איזה קרדיט...?

אני חושב שאם מפרסמים מילים של שיר, ראוי לכתוב גם מי כתב את המילים, הלחן והתרגום, לא...?

Cabaret

New member
אההה...

מתוך song and dance ואז לקחו את זה ל- tell me on a sunday. לחן- וובר מילים ריצ'רד מלטבי אם אינני טועה ותורגם ע"י.. דניאל אפרת?

למעלה