ערב בלי ירח...

שלוק29

New member
ערב בלי ירח...

זה לא זמן מתאים לטיולים בחוץ... אני פורש לישון לפחות בחלום את איתי מבלי להתנתק מבלי תנאים מבלי לפחד מפני מבלי לשאול שאלות... מבלי להציב גבולות! זוזי קצת את תופסת לי את כל המיטה

שלוק29

New member
ותשאירי לי מקום לחבק אות

נימאס לי כבר זה לא קשר זה סתם זיון שכל... אין כזה דבר קשר וירטואלי זה סתם מזוכיזם! תיתקרבי קצת אני לא יעשה לך כלום.. מבטיח! לקחת לי את כל השמיכה וקר לי... ככה יותר טוב ליל מנוחה נסיכה

שאנל24

New member
עצוב לי!!!

תחבק אותי.ואני רוצה את השמיכת נוצות האמיתית.ובכל אופן אני אצא לטיול קצר...אני כבר חוזרת.לילה טוב!!

שלוק29

New member
לא אמרת שאת עיפה...

מה שאת עושה עכשיו זה יעייף אותך יותר... היי תרגיעי בסוף את תתחרטי ולא יהיה דרך לסדר את זה חזרה... טוב יאללה בואי אבל תזכרי שאת פיתית אותי... אני חולה עלייך

שאנל24

New member
אני לא עייפה בכלל!!!

ויש לי המון על מה לחשוב.בתקופה האחרונה אני מאכזבת את עצמי יותר מדי!

שאנל24

New member
מכיר....

את המערכון של אלי ומריאנו,שהוא בחוף הים ופוגש בלונדינית,ופתאום אשתו מתקשרת והוא מדבר אליה כאילו אין קליטה,ככה התקשורת שלנו נהיתה לאחרונה,לא חושב??יום נפלא .חמוד

שלוק29

New member
מה שיותר

מפריע לי זה שעצוב לך ויש לך בטח המון לספר... ואני כבר לא ממש יכול לעזור לך מאחורי מסך מחורבן שכל הזמן ניתקע...

שאנל24

New member
אני לא עייפה בכלל!!!

ויש לי המון על מה לחשוב.בתקופה האחרונה אני מאכזבת את עצמי יותר מדי!

לאחי שאני מתה עליו

ממצב??????. התגעגתי אלייך למרות שדיברנו לפני דקה בדיוק....מה איתך?? מה חדש?? אני ינסה לברר את התאריך עוד היום ותקבל תשובה בחזרה בנתיים אח יקר שלי אני מתה עלייך....אחותך הקטנטונת...

שאנל24

New member
טוב....

שיהיה לך חג שמח נפלא ומקסים...אני אוהבת אותך הרבה מאוד!!(ופשוט אין לי מה להגיב על ההודעות האחרונות ששלחת,אם חיכית לתגובה....)

שלוק29

New member
השתיקה שלך רועמת...

אבל אני שמח שמצאת קצת זמן בשבילי בין חסה לחסה... חג ניפלא גם לך! ותחייכי קצת בשבילי (אתמול כשיצאת לטיול הלילי כמעט נישברתי והתקשרתי...)

למעלה