ערב אקוסטי בקן נו"ש!

ערב אקוסטי בקן נו"ש!

שמו"צניקים יקרים! אתם מוזמנים לערב האקוסטי השווה של קן נו"ש! מה זה ערב אקוסטי? ערב מגניב עם במה פתוחה (טוב, בערך, עם הרשמה מראש) והופעות מגניבות ומלא נו"שניקים חתיכים! הערב יהיה ב-5.7 בקן נו"ש (כמובן) (שזה בחיפה, למי שלא מבין =P) עלות הערב סמלית - 5 שקלים! ויהיה הכי כיף בעולם. תבואו! לפרטים/אנשים שרוצים להופיע: 052-4611404 [email protected]

אמן סלע

New member
הדס!!!!111

אני מפצירה בך להישאר בפורום... וב- 5.7 זה כנראה החגקן שלי:S [אם הוא לא נדחה או משו..] וחוצמזה..נו"ש זה רחוק :S

הדסססססססס...!!!

האהאהאהא.. אוח נוש זה רחוק..זה גם יוצא על חג קן יבנה..[אחוות אזור נו..] אבל אני מאחלת לכם המון בהצלחה=] חן,משיכון..אם לרגע תהית מי זאת חחחח

חזוז

New member
תדחו את זה הדס יש חגקן בג'סי

וד"א, מותר למי שלא מנו"ש להופיע? (זה זהר מהרי אפריים)

תגובות לכולם! :)

1. מה זאת אומרת להישאר בפורום? אני לא ממש בנאדם של פורומים. 2. נו"ש זה לא רחוק. אתם מבלבלים את העניין - נו"ש זה מרכז העולם ו-אתם- רחוקים :) 3. ברור שכן זהר! אתה אפילו מוזמן פלוס. 4. אין לאן להזיז את הערב אקוסטי! מצטערים ממש... זה תאריך בעייתי אבל אין ברירה :( לפני זה יש הכנות לטיולים ובגרויות, ואחרי זה יש עוד סמינרים (פול סמינרים לשומריה! D: ) וגם הי"בניקים לא יהיו....

אמן סלע

New member
זהר,

אני מאשרת לך ללכת לערב להקות. העיקר שתהנה...ברצינות...ואני לא נעלבת או משו! ממש לא ! [ואל תשכח לספר חוויות ;)]

חזוז

New member
אני אלך אליכם, מוזיקה תמיד יש, חג קן יש רק 1

באיזה שעה זה ד"א?

אמן סלע

New member
זהר, אני חוששת שתתאכזב.. =\

כי לא יודעת..את בערך מכיר רק אותי לא משם...ואתה יודע..אנחנו קן נידח ואפחד אל בא לחגקן שלנו :S..ואני לא רוצה שתבוא סתם מהצפון ותתבאס =\ אולי תדבר עם הי"בניקים מהקן שלך שהיו שנה שעברה בפרוייקט קייצות..... :) ואז גם תהנה וגם לא תיהיה לבד.

חזוז

New member
וזה כל מה שיפה בכל העניין

אני רגיל לרמה תרבותית מאוד "גבוהה" בהרי אפריים בגלל הכלים שיש לנו המאפשרים לנו להעלות כל יום שישי מופע תרבות, עם שירים, ריקודים, מערכונים,קטעי קריאה וכו'. לנסוע לחגקן שלכם זה ה-דבר מבחינתי להיפתח ,לשמוע,לראות ולהרגיש תרבות גם מנוער שהוא לא אני.

abusername

New member
לחג קן שלכם לא באים מעט אנשים..

לעומת זאת את לא באת לשלנו(אחחם אנחנו בואתה עיר איתכם)

אמן סלע

New member
הייתי בטורקייייייייייייההההההההההההה ../images/Emo122.gif

ותפסיקו לתסכל אותי כבר אמרתי לכם שאני מתה להיות בחגקן שלכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !@#$%&%$##$%

למעלה