ערב אורררררר קצת עייפה קצת חולה קצת מתגעגעת העיקר שסוף סוף בבית..... שיהיה ערב נפלא
א אחת שאוהבת2 New member 24/1/06 #1 ערב אורררררר../images/Emo24.gif קצת עייפה קצת חולה קצת מתגעגעת העיקר שסוף סוף בבית..... שיהיה ערב נפלא
ערב אורררררר../images/Emo24.gif קצת עייפה קצת חולה קצת מתגעגעת העיקר שסוף סוף בבית..... שיהיה ערב נפלא
פ פcיפלורה New member 24/1/06 #2 ואני קצת... עצבנית....(חחחחחחחחחחחחחח) יאללה כפרה... שתינו שילוב קטלני הערב... בואי בלאגןןןןןןןןןן...
ואני קצת... עצבנית....(חחחחחחחחחחחחחח) יאללה כפרה... שתינו שילוב קטלני הערב... בואי בלאגןןןןןןןןןן...
א אחת שאוהבת New member 24/1/06 #3 למה עצבנית נשמה? מי שוב עיצבן לך? יותר נכון מי שוב עיצבנה לך? רק תגידי אני אוריד עליה 100 קילו עצבים.. .. ..
למה עצבנית נשמה? מי שוב עיצבן לך? יותר נכון מי שוב עיצבנה לך? רק תגידי אני אוריד עליה 100 קילו עצבים.. .. ..
פ פcיפלורה New member 24/1/06 #4 איזה ילד מגודל אחד... עצבן לי... 100 קילו עצבים לא יעזרו לי במקרה הזה... 300 אולי יעזרו.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) שמחה שאת כאן כפרע...
איזה ילד מגודל אחד... עצבן לי... 100 קילו עצבים לא יעזרו לי במקרה הזה... 300 אולי יעזרו.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) שמחה שאת כאן כפרע...
ט טאKילה New member 25/1/06 #5 ערב טוב לכולם../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif../images/Emo192.gif ואני גררררררררררררררר צבעתי התקלחתי נרדמי וקמתי ערב נעים אחתוש ערב נעים פסיפלורה ששששששש לוחץ לי קצת במוח
ערב טוב לכולם../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif../images/Emo192.gif ואני גררררררררררררררר צבעתי התקלחתי נרדמי וקמתי ערב נעים אחתוש ערב נעים פסיפלורה ששששששש לוחץ לי קצת במוח
פ פcיפלורה New member 25/1/06 #6 רגע אחדדדדד... לפני שאחשוב על משהו שישחרר לך את המוח... קודם ספרי איך יצא...
D dardara New member 25/1/06 #7 ערב טוב נעים וחמים ../images/Emo142.gif לעצבנית לחולה לזאת נשרדמה האחרי המקלחת לא להתרגש קחו לכן רק כוס אחת טוב לבראיות וטוב לנשמה הרגשו טוב רעננות וערנות לילה טוב נעים לכן
ערב טוב נעים וחמים ../images/Emo142.gif לעצבנית לחולה לזאת נשרדמה האחרי המקלחת לא להתרגש קחו לכן רק כוס אחת טוב לבראיות וטוב לנשמה הרגשו טוב רעננות וערנות לילה טוב נעים לכן