ערבי משחקים בפריק

לינק

New member
ערבי משחקים בפריק

היי אנשים. אז לאחר שהתאוששנו מהגעתו של משחק הלוח של StarCraft רצינו לחזור לערבי המשחקים החודשיים בפריק. נכון לעכשיו אנחנו מריצים כמה "פיילוטים" במטרה למצוא מתכונת חדשה לערבי המשחקים בחנות, לאחר שלשמחת הגיימרים החלו מסורות של ערבי משחק בכל הארץ. בחודש שעבר התקיים ערב טליסמן שהיה בין משחק לוח למשחק התפקידים. היינו שמחים לפידבק על הערב שהיה ממי שהשתתף. בתור מי שמתכנן את אחד הפיילוטים הייתי רוצה לקבל עליו פידבק מראש כדי לדעת אם יש טעם לפתח את הרעיון הלאה - התוכנית היא לקיים טורניר של מספר משחקים המיועדים לשני שחקנים. בערב המשחקים יהיו 3-4 סיבובים (תלוי במספר האנשים) כשבכל סיבוב המשתתפים ישחקו במשחק אחר, ככה שלמשתתפים ייצא להתנסות במספר משחקים. בסוף הטורניר מי שניצח בכל הסיבובים יזכה גם באחד המשחקים שהיו לבחירתו. אז מה דעתכם?

ננסק

New member
יאאאא

ראשית, אומרים שחיקוי היא הצורה הכנה ביותר של חנופה, אז תודה. שנית, זה בעייתי לתת את המשחק כמתנה בסוף הטורניר: א. כי זה כנראה די יקר, אז עלות הכניסה לטורניר תהיה יחסית גבוהה, ו- ב. כי כנראה שמי שיכנס לטורניר (במיוחד אם זה יעלה יחסית הרבה) יהיה מישהו שכבר מכיר את המשחקים, שהרי בטורניר עם פרס המטרה היא לנצח, ומי שאינו מכיר את המשחק נמצא בעמדת חיסרון. ואם זה מישהו שכבר מכיר את המשחק, וזה משחק לשני שחקנים בלבד... כנראה שכבר יש לו אותו, אז למה הוא צריך לקבל אותו כפרס? בקיצור, אני רואה על פניו כמה בעיות פנימיות ב-"פיילוט" הזה.

לינק

New member
כמה תשובות

אני לא חושב שאנחנו מחקים שום דבר. פריק היתה הראשונה ככל הידוע לי שקיימה ערבי משחקי לוח, והפיילוט שתיארתי הוא פרי מוחי (ערבוב בין שיטת טורנירי קלפים ומשחקי לוח המיועדים לשני שחקנים) וניסיון לפתח את ערב המשחקים לכדי משהו שימשוך יותר אנשים. אם במקרה מתוכנן אצלכם אירוע דומה אז לא היתה לי דרך לדעת עליו וזה מקרה של "מוחות דגולים חושבים באותו אופן". מה בדיוק אתה חושב שמחקים כאן? המשחקים המדוברים אינם מסוג משחקי הלוח שעולים מאות שקלים, אלא משחק שעלותו ככל הנראה תהיה פחות ממאה ש"ח. אי לכך גם עלות ההשתתפות לא תהיה גבוהה (25 ש"ח שהם העלות הקבועה של ערב משחקים בפריק) והסייג היחיד לפרס בסוף הערב יהיה כמות מספקת של אנשים באירוע. בכל זאת מדובר עדיין ברעיון גולמי כך שעדיין אין לי את כל התחשיבים, אבל ראו זאת כהצהרת כוונה. היות שיהיו כמה משחקים במהלך הערב, במידה שלזוכה יש את אחד מהם הוא יכול לקבל כפרס משחק אחר שאין לו. זה אינו טורניר, כי אם ערב משחקים שירוץ במתכונת של טורניר. המטרה היא לבוא, לשחק, להתנסות ולהנות. המשחקים יהיו פשוטים יחסית על מנת שיספיקו ללמוד ולשחק ב 3-4 מהם, כך שגם אם מישהו כן מכיר אותם, זה לא ייתן לו יתרון גדול מידי.

ננסק

New member
חשבתי שמנסים דברים חדשים

רק בגלל שטקטיקה באזור. לא ידעתי שיש פעילויות חדשות בלי קשר אלינו - אחרי הכל, פריק ניסו לחדש רק מעט פעמים בשנים האחרונות, וזה רק הגיוני שכניסתה של חנות חדשה תהיה זריקת המרץ הנדרשת כדי פתאום להתחיל בדברים שונים. במיוחד כשמדובר בפעילויות משחקי לוח, שזה משהו שפירסמנו שנעשה. בכל מקרה, בהצלחה עם זה, וכמו גלעד, אני מאמין שיש מקום לכולם. פשוט היה מוזר לי לראות את ההתעוררות הזו אחרי שנים שבהן הכל התנהל על מי מנוחות. אני עדיין מופיע בעמוד ה-WOW שלכם, למען השם, שלא לדבר על כך שהוא לגמרי לא מדויק בשום בחינה. בלי קשר, וחזרה לנושא - האם יש מספיק משחקים לזוג שעולים פחות מ-100 ש"ח?

לינק

New member
מנסים דברים חדשים כבר כמה חודשים

בתאוריה יש מספיק משחקים כאלו. מעשית צריך משת"פ.

ycyclop

New member
למען הסדר הטוב

הרעיון של פריק הוצג לפני בצורה קרובה מאד למה שהוצג כאן כבר לפני יותר מחודשיים במטרה לנסות למשוך עוד אנשים לערבי המשחקים. זה היה לפני שבכלל ידענו על קיום "טקטיקה" כך שרק על מנת לטהר את האוירה לא היתה פה העתקה של רעיון כלשהו. ו-"טקטיקה לא ידעו על זה כי לא דיברתי איתם, הם הגיעו למסקנות דומות לבד. אני שמח שתהיה יותר מחנות אחת במרכז עם פעילויות שונות, אני רק מקווה שזה לא יגיע לעימותים מיותרים. המטרה המשותפת של כולם להגדיל את השוק בארץ וניתן לעשות את זה בצורה תרבותית (לפי דעתי)

למעלה