ערבי ישראל נאמנים?

sharonhaimov

New member
ערבי ישראל נאמנים?

"העכביש הגדול, ארה"ב, והעכביש הקטן, ישראל, הם שני בעלי האינטרס המובהקים ליצירת המשבר בין סוריה ולבנון", כך אמר ח"כ מוחמד ברכה (חד"ש-תע"ל) בכנס תמיכה בסוריה ובעם הסורי המתקיים היום בנצרת. הכנס נערך בהשתתפות כ-500 מתושבי כפרים ערבים וכפרים דרוזים ברמת הגולן, וכן ח"כים ואישי ציבור ערבים רבים. המשתתפים נכנסו לאולם בשירה לאומנית והניפו דגלי סוריה ופלסטין ותמונה של הנשיא לשעבר, חאפז אל-אסד. הכנס, שנפתח בשירת ההמנון הסורי, מאורגן על ידי ועדה על מפלגתית הכוללת נציגים מרוב התנועות הפוליטיות והמפלגות הערביות. בין הנואמים גם חברי הכנסת עזמי בשארה (בל"ד), יו"ר ועדת המעקב של ערביי ישראל, שווקי חטיב, ראש התנועה האיסלאמית השייח ראאד סלאח, הבישוף עטאללה חנא, ונציגי הדרוזים מהגולן. סלאח קרא למנהיגי העולם הערבי להתפכח לפני שתהיה "נקבה" (אסון) נוספת בעולם הערבי אחרי ה"נקבה" של עיראק. "אנו עומדים מול מפלצת אמריקאית - בריטית - ישראלית שמאיימת לבלוע את כולנו", אמר סלאח, "מפלצת זאת כבר בלעה את אפגניסטן ועיראק ועכשיו היא בדרך לסוריה, וצריך להעמידה במקום". מהכתבה בוואלה. אם הנציגים של ערבי ישראל הם חברי הכנסת שהשתתפו בהפגנה, אז ערביי ישראל הם חלק מהאומה הערבית וצריכים לחזור לאומה הערבית! הרי הם רוצים לחזור אליהים! הם מוזמנים לעשות זה! עוד הוכחה למה דו קיום לא יכול להתקיים, אפילו הנציגים שלהם מדברים על המדינה שלהם, ישראל, כעכביש הקטן, הם מקללים את ישראל על ימין ועל שמאל, צריך להמשיך להסביר לכם למה צריך טרנספר? אתה לא משוכנעים, הסבר נוסף עוד כמה דקות!

יוטו

New member
הינה קישור לאחד שאני מאחל לו

שיקבל סרטן , אויב של מדינת ישראל שנמצא בכנסת ישראל , פשוט זוועה .. http://news.walla.co.il/?w=//833410

noamgk

New member
ברור שצריך טרנספר.

השאלה היא, לאיזה טרנספר אתה מתכוון...

sharonhaimov

New member
טרנספר, לא בידיוק טרנספר

תוכנית ליברמן, צריך לקרוא אותה בשביל להבין אותה! לא צריך לפנות באלימות כמו שעשו בגוש קטיף.

sharonhaimov

New member
1.4 מיליון, 1.35 מיליון אם נדייק.

זה שיש זה כבר בגידה! תמיכה בסוריה? אנחנו במלחמת חימוש נגד סוריה ואיראן, למה לעזאזל תומכים בסוריה? אם זה לא נקרא בגידה, אז מה כן? רק שתדע, בארה"ב כבר היו מושבים אותם על הכיסא החשמלי באלינוי מזמן!

sharonhaimov

New member
אתה לא מבין, זה שהיו שם חברי כנסת,

אזרחי ישראל שתומכים בסוריה, זה כבר בעיה רצינית. היו שם 500 איש! אל תשכח, מדובר גם בניציגים שלכם, חברי הכנסת הערבים והמוסלמים. זה אומר שמה הנציגים חושבים, גם בוחריהים חושבים. כל ה500 האלה ותומכיהים צריכים להיות מגורשים מישראל, או לפחות במאסר על בגידה ותמיכה במדינת איוב בפומבי, הסתה נגד ישראל, ולא חסר סעיפי אישום. הבעיה שאם אלה 500, ומתוכם יש נציגי הערבים והמוסלמים בישראל, מה זה אומר על הבוחרים שלהם, שבחרו באנשים שהם בוגדים, מושחתים ,מסיתים נגד ישראל ותומכים במדינת איוב בפומבי.

חבל שכך, אבל זה לא בהכרח....

לא תמיד הנציגים חושבים והולכים בדרך שבה הבטיחו לבוחריהם. גם במדינה שלנו כבר ראינו איך מפלגת ימין שבעצם כל תעמולת הבחירות שלה היתה נגד מסירת שטחים ופינוי ישובים, שינתה את פניה אחרי שנבחרה ופינתה שטחים.

sharonhaimov

New member
תסכימי איתי שאת אותם אנשים שהשתתפו

בהפגנה, או אנשים שתומכים בכנס הזה בגלוי, חייבים להיות מגורשים מישראל, או לפחות להיכנס לכלא על בגידה והסתה נגד ישראל!

sharonhaimov

New member
אז למה לא מעמידים לדין את מי שהשתתף

בהפגנה שתומכת במדינת איוב! צריך להעמיד אותם לדין באופן מיידי, לבדוק למה הם היו שם? מה מטרת ההפגנה? והעמדות שלהם, והאם זה יחשב כבגידה, או כאי שפיות מתמשכת!

Vrock

New member
יש הבדל.

יש התנהגות ויש מהלך מדיני. לא היו בוחרים את שרון לשלטון אם הוא היה פשיסט או קומוניסט.

Continuum

New member
שמת לב

שככל שהדיעות של אנשים מסביבך הן ימין קיצוני אתה מסכים איתן והולך ונהיה ימני יותר, ובתקופות "יבשות" של הקלונים האלה אתה מתמתן מאוד?

Vrock

New member
אני מסכים לכך שזה מייצג את הציבור

הערבי. אני לא מסכים לכך שזה בגלל שכל הערבים טרוריסטים. אני חושב שזה בגלל מחסור בחינוך לדמוקרטיה וחוסר התאמה תרבותית עם הדמוקרטיה באופן כללי. אותי זה מקומם בגלל שלדעתי אין לאנשים כאלה מקום בבית הנבחרים שלנו, להם לא בדיוק אכפת. לא בגלל שהם רוצים לתמוך בטרור.

למעלה