ערבי גירוי ולימוד

ערבי גירוי ולימוד

שלום רב, כא. ערבים סלוניים בגרעין מרכז, אני מארגן ערבי דיון כל חודש בנושאים שונים הקשורים למשחקי תפקידים. בחודשיים האחרונים היו 2 ערבים סלוניים שנדעו לתכנים פילוסופיים בעולם האפילה של WW, ובחודש מאי הולך להיות ערב סלוני בנושא "משחקי תפקידים ופסיכולוגיה." רציתי לדעת אם זה מעניין את באי הפורום, ואז אספק פרטים נוספים, או שלא, ואז אני אפסיק להציק. איתי.

backdoorslam

New member
דווקא זה נושא מעניין

אבל אני לא פונקציה, אני מבקר גם בפורום העמותה. אני אתעדכן שם.

פרטים נוספים

מהות הערב: בין אם נודה בכך או לא, כולנו עוסקים בפסיכולוגיה במשחקי תפקידים. השאלה היא רק "עד כמה?". הערב הזה מיועד לכל מי שמעוניין לצלול מעט לעולם הפסיכולוגיה של דמויות, בלי לחמוק, כמובן, מעולם הפסיכולוגיה של שחקנים. מגוון הנושאים האפשריים הוא רחב, ואנחנו נדבר על כל מה שנרצה לדבר- הקשר בין פסיכולוגיה של דמויות לפסיכולוגיה של השחקנים; הנחיית משחק פסיכולוגי; טירוף במשחקי תפקידים; אלמנטים פסיכולוגיים קיצוניים במשחקי תפקידים, כגון רוע ורגשות עוצמתיים; ועוד נושאים שיעלו במהלך הערב מעל שולחן הדיונים. בואו להחליף דעות, להתחבר ואולי גם להחכים קצת. מנחת הערב: ליה מירנברג. הזמן: יום רביעי, 21 במאי, בערב, כנראה באזור תל-אביב (מיקום ושעה תלויים בכמות הנרשמים, יפורטו לנרשמים מראש) מחיר: 5 ש"ח לחבר מועדון, 10 ש"ח לאזרח מן השורה. הערב כולל שתייה קלה וחמה, ועוגיות.

למעלה