ערבי אחד אמר לי......

בת-עמי

New member
ערבי אחד אמר לי......

אחרי שהרבה זמן לא דיברתי עם ערבים (לא וירטואלים) פגשתי איזה ערבי במחלקת יולדות ואחרי שדיברנו כמה זמן אני שואלת אותו על הדו קיום וכו´והוא אומר לי -אנשים יכולים לדבר כמה זהם רוצים על דו קיום אנחנו לא נפסיק את המאבק עד שנקבל את כל שטחי יש"ע ירושלים וגם את ת"א אנחנו רוצים מדינה ושליטה ונשק עד אז לא יגמר המאבק -מאבק זה לעשות לנו כל שני וחמישי פיגוע?? -מאבק זה מאבק -אתם באמת חושבים שתשיגו משהו על ידי רצח? -מאבק זה מאבק אנחנו נלחמים על המדינה -ומה שלהבת פס ז"ל הי"ד עשתה לכם? -היא פשוט גרה על השטחים הכבושים -אתה כאילו מסכים עם רצח של תינוקת? -מאבק זה מאבק

חבל שלא אמרת לו..

שהמאבק הזה נמשך כבר 52 שנה ובינתיים אנחנו ממשיכים להתקדם והם ממשיכים להיאבק.

בת-עמי

New member
אני לא יפרט את כל מה שאמרתי.......

אחרי שהוא אמר את זה כי שוקר יעיף אותי מהפורום....

ביילי_007

New member
בת-עמי, אם אחד לא יעיף אף אחד...

אם לחברי הכנסת הערבים מותר להסית לרצח גם לך מותר... כמובן הכל בערבון מוגבל

בת-עמי

New member
שני דברים

אם היית יודע מה אמרתי שם לא בטוחה שהיית אומר את זה חברי הכנסת?????
חבל שאני לא מוצאת פרצוף נגעל

B.Shokor

New member
תקשיב ביילי..

אם חברי הכנסת הערביים יכנסו לפורום הזה ויכתבו דברים שלא מתאימים לתקנון הפורום אני אמחק את ההודעות שלהם. אם מותר לחברי הכנסת להסית לרצח זה לא בעייה שלי, זו בעייה של השב"כ ושל מדינת ישראל. אבל אתה פה, ואתה חייב ללכת לפי התקנון, כמוני וכמו האחרים.

דזירה

New member
ביילי, בת עמי ודומיהם....

לתומי חשבתי שזה פורום שמדבר על דו קיום ב ש ל ו ם!!!!!!!!! מחריד אותי לחשוב אפילו שאנו יכולים עדיין לדבר ללא הנד עפעף על הסתות לרצח. רצח הוא רצח הוא רצח!!!!!!!!!! ומסית הוא מסית הוא מסית!!!!!!!!!! בין אם הוא חבר כנסת או אזרח. ודינם של מסיתים הוא אחד - צינוק!!!!!!!!!!!!!!!

ביילי_007

New member
חחחחא, חחחא, אני לא כמו בת-עמי.

אבל אם הטרור ימשך, אולי אני יהיה כמוה

B.Shokor

New member
FELL FREE..

בת-עמי יקרה, FEEL FREE להגיד כל מה שיש לך בראש, אך תנסי בכל כוחוך לא לפגוע באחרים, ההודעות שלך והצד הימיני שלך מתקבל פה בברכה ;)..

ביילי_007

New member
Fell Free (למרות שלא רושמים כך)

שוקור היקר, FEEL FREE להגיד כל מה שיש לך בראש, אך תנסה בכל כוחך לא לפגוע באחרים.

למעלה