ערבים תשרפו

InDaHouse

New member
נא לא למחוק את ההודעה

בעברית הכל שאלה של ניקוד. אני קורא את זה "ערבים תישרפו"... ואני אוסיף - ביחד איתנו היהודים את השנאה והגזענות ואם יישאר כוח את מזנון הכנסת.

אני קורא את החתימה שלך

ואני אומר על הדברים של נועם חומסקי- זה בסדר, גם הרבה מהאנשים שקוראים לעצמם קומוניסטים אני הייתי מגדיר כנאצים שמאלניים. והבחור העילג מלמעלה, הוא אפילו לא ראוי לתגובה, סתם מתלהב ימני.

InDaHouse

New member
ברור המכנה המשותף לכל המנוולים

זוהי הכפיה של הרעיונות שלהם על אחרים.

5EDEN50

New member
חברי הכנסת הערבים

מנצלים את הסבלנות ואת הדמוקראטיה שלנו ומתחרים בינהם על גודל השינאה לעם ישראל על אף שהם יודעים שהתנהגותם גורמת להרעת מצבם של הערבים זה ממש לא אכפת להם ו וכל מה שמעניין אותם זה שיבחרו בהם לכנסת הבאה. וחבל כי בארץ ישנם יחסים טובים בין שני העמים כמובן פרט לקיצוניים משני הצדדים התנהגותם תשרת רק את חבר הכנסת לברמן כי אני השמאנית בדם נראה שאצביע בפעם אחרת בעדן !

5EDEN50

New member
התכוונתי שאבחרבחבר הכנסת ליברמן

וזאת למרות שהייתי שמלאנית עד עכשיו... זהו עד כאן..

הרזבם

New member
מה שפוי בשמאל?!

מטורפים יפי נפש המוכנים להימחק מעל פני האדמה ורק בכדי להיחשב "נאורים".

InDaHouse

New member
כל אדם מוכן להלחם עבור

שהוא מאמין בו. אם להיחשב נאור זו מילה גסה עבורך אז כנראה צריך להמתין לאבולוציה שתעשה את שלה...

הרזבם

New member
מצידי "תיחשב נאור"

רק אל תיקח את מי שלא חושב כמוך את התהום. יש דברים שבאמת שוה למות למענם. אם בשבילך הדעה של אחרים עליך היא אחת מהם, אז באמת צריך לחכות לאבולוציה שתעשה את שלה...

InDaHouse

New member
איך בדיוק אני גורר לתהום?

בינתיים הרבה יותר נהרגים בגלל המלחמה שאתה שש לנהל מול כל העולם ואשתו. כנראה הבנת שאני איזה פציפיסט שרק מחכה שיהרגו אותו. אני מביא טיעונים קונקרטיים למה לדעתי אנחנו נחסוך את השמדתו של העם היהודי אם ננהג בצורה שקולה הגיונית ושוחרת שלום ולא נריע לרצח ילדים.

הרזבם

New member
מי מריע לרצח ילדים?

אתה סבור שהערבים השלימו עם קיומך כאן, והם מוכנים לדבר איתך ולעשות איתך שלום. אתה חי באשליה שדו קיום אפשרי ושריר. בכך אתה משחק לידיהם של אוייבנו. אתה טועה ומטעה באשליה הדימיונית שלך לשלום בר קיימא עם הערבים. בכך אתה גורר לתהום. איש אינו חפץ בהרג אזרחים, אולם כשאתה מגן על עצמך, וכאשר הצד השני מתחבא בין אזרחים וכל שנותר לך הוא להיהרג, או לפגוע באזרחים - אני אישית, בוחר להרוג אזרחים, ולחיות. מצידי שיאמרו שאיני נאור. לא אמות למען הרצון להיחשב נאור. אם אתה מוכן לעשות זאת, עשה זאת, אבל חסוך ממני את דברי הביקורת הנאורים.

InDaHouse

New member
שאלה לי אליך

מדוע הערבים אינם משלימים עם קיומך כאן? מדוע היהודים שחיים באירן עוד בחיים? מדוע היהודים שחיו בתימן שרדו? (כנ"ל עיראק, סוריה, תורכיה, צפון אפריקה) מדוע היהודים שחיו בארץ ישראל לפני המדינה הצליחו לקנות קרקעות ולהקים ישובים, מדוע איש לא הכניס אותם לתאי גזים? מדוע יהודים וערבים חיים בשכנות בניו יורק ואף אחד מהם לא שוחט אחד את השני? מדוע הערבים הישראלים אינם יוצרים אירגוני טרור? אני רוצה לדעת בדיוק עם מי אין סיכוי לדו קיום, עם ערבים כלאום, עם מוסלמים כדת, עם שיעים... עם כל מי שיש לו זקן?

הרזבם

New member
תיארתי לי שתשאל

1. הערבים אינם משלימים עם קיומי. דיברתי עם ערבים ישראלים - באופן אישי, דרך פורומים, באינטרנט, צפיתי, הקשבתי, שמעתי... אני חי כאן במדינה ורואה מה קורה... יום הנאכבה, דגלים שחורים, ועוד דברים שקשה לי לתאר בפורום. לאחר כל זאת, מסקנתי היא כי ערביי ישראל אינם מכירים בזכותו של העם היהודי לחיות כאן, ואינם מכירים במדינה. קל וחומר ערבים בכלל. 2. היהודים באירן חיים בפחד מתמיד תחת המציאות שתיארתי בהודעה קודמת. לא אני ולא אתה יודעים מה באמת קורה שם, אך זוהי האפשרות הסבירה ביותר, לטעמי. רצח גלוי והתעמרות גלויה יגררו תגובות קשות מהעולם וישראל. עוד דבר חשוב - היהודים באירן אכן אינם מרימים את ראשיהם ונזהרים מאוד מאוד שלא לעשות רעשים מיותרים. הם דואגים להישאר מאוד מאוד בשקט, ובטח ובטח שאינם מאיימים על השלטון ואינם יוצאים בהצהרות כנגדו. כנ"ל לגבי שאר המדינות שהזכרת. 3. היהודים שחיו בארץ ישראל לפני קום המדינה סבלו מפרעות ופוגרומים. הם הרגישו את נחת זרועם של הערבים, כידוע לך. הם הצליחו לקנות קרקעות משום ששילמו עבורן כסף ועשו עסקים בעקשנות. דבר נוסף - מדינת ישראל לא היתה קיימת, ובכך המציאות אז היתה שונה בהרבה, מבחינתם של הערבים. לא הכניסו את היהודים בארץ ישראל לתאי גזים משום שתאי הגזים היו בגרמניה ופולין. 4. יהודים וערבים חיים בשכנות גם ביפו, חיפה ותל אביב, ולא שוחטים אחד את השני דרך קבע, אך האיבה קיימת. כפי שאמרתי, ערביי ישראל אינם מכירים בזכותם של היהודים להתקיים בארץ ישראל במדינה ריבונית - יהודית משלהם. 5. הערבים הישראלים מזדהים בגלוי עם ארגוני טרור ומסייעים להם. הם אינם צריכים ליצור אירגוני טרור נוספים. יש מהם כבר בשפע. 6. אין לדעתי סיכוי לדו קיום עם ערביי ארץ ישראל, ועם ערביי העולם. עם מוסלמים פנאטים - כפרטים או כמדינות. זקן זה דבר לא אסתטי לטעמי, אך כמו שאומרים : חברי הטובים ביותר הם בעלי זקנים....

בהצלחה עדן במחנה הימין

תשלחי מיילים עם הסיומת ליברמן דוט קום , בגלל זבלים שנקראים ח"כים ערבים שלא משקפים את הרחוב הערבי בגרוש ואת בעצמך אומרת את זה את משנה כיוון , שיהיה לך בהצלחה , אל תשכחי , חילופי שטחים וכל זה , מוכרים לך המושגים הליברמנים האלה , הייתי

masorti

New member
נסיך יקר...

מילא לגבי הח"כים הערביים. נניח שהם לא מייצגים את הרחוב הערבי. אבל איך האב הערבי מנצרת שאיבד את שני ילדיו הקטנים מקטיושה של החיזבאללה יכול לטעון שאולמרט אשם? עושה רושם שהציבור הערבי-ישראלי בכללותו אימץ במלואה את העמדה של הצד הערבי בכל סכסוך עם ישראל. יש עימות עם הרש"פ... ישראל אשמה. יש עימות צבאי עם החמאס... ישראל אשמה. יש עימות צבאי עם החיזבאללה... ישראל אשמה.

יש עימות ערבי ישראל עם ישראל

ערביי ישראל אשמים , תאמין לי כל מה שהזכרת למעלה שישראל אשמה במקביל מאשימים גם אותנו , האבא מנצרת רק הוא יכול לענות לך על השאלה הזאת וכמה ימים אחרי האבל שלו התראיין באלג'זירה ושם דווקא אמר שהוא לא מאשים אף אחד וכואב לו על כל הרוג באשר הוא אם הוא בישראל או בלבנון , ערביי ישראל בתוך ישראל , אם המדינה לא אשמה אז הם אשמים , והם לא אשמים המדינה אשמה , עדיין רואים בנו ערבים בישראל , ובעיני רבים בעולם הערבי אנחנו גיס חמישי וערביי השמנת וכל מה שהדמיון יכול ללדת ממטאפורות , וכמו שאמרתי הגיע הזמן שערביי ישראל שיתעוררו למציאות חדשה שבה הם ורק הם המטרה של עצמם והיעד של עצמם

למעלה