ערבים - החוצה!

• פותח הנושא Duce
  • פורסם בתאריך

Duce

New member
ערבים - החוצה!

כן, כן. קראתם נכון. מי שחושב שע"י נסיגה לקווי 1949 יבטיח את קיומה של ישראל טועה ומטעה. לא די שהוא יחזיר את שונאי ישראל מרחק 20 ק"מ מהים, אלא הוא גם משאיר בתוך ישראל הקטנה של הקו הירוק למעלה ממיליון ערבים שבתוך 25-35 שנה יהפכו לרוב, או למיעוט גדול ומשפיע של 40% לפחות. וכשבממשלת ישראל ישבו כמה וכמה בשארות וטיבים יקיץ הקץ על המדינה היהודית. ועצה לבגיניסט - אל תמחק את ההודעה. בינינו, בגין שלך כנראה "פיספס" את המאמר המאלף של מורהו, ולדימיר זאב ז´בוטינסקי, על "ציונות בכפיה" מ-1939(בגין היה זה במנוסה או שכבר ישב בכלא? ע"ע "לילות לבנים") בו הביע ז´בוטינסקי תמיכה ברעיון העברת הערבים לאחר ששנים לא ראה צורך בחילופי אוכלוסים, או טראנספר חד-צדדי.

Duce

New member
מחכה לתגובת הבגיניסט

שאולי בינתיים קרא את המאמר ושינה דעתו...

תגובה ובקשת הבהרה

1. אנא הבהר את עמדתך- האם אתה בעד טרנספר בכפיה של הערבים משטחי ארץ ישראל? אם כן אנא כתוב זאת ואוכל להגיב. 2. נסיונותיך החוזרים והשקריים לשוות לי דימוי של מנהל שמוחק הודעות לא יצלחו. אני מוכן להתחרות בנושא זה עם כל מנהל פורום. עד כה נדמה לי שמחקתי מספר קטן ביותר של הודעות, תמיד היה מדובר במשהו כמו "צריך להרוג את כל השמאלנים". אם תכתוב "צריך לרצוח את כל הערבים", הודעתך תימחק, כי לרעיונות נאציים באופיים אין מחסה תחת חופש הביטוי. בינתיים לא עישת זאת, וכפי שאתה רורה- הודעתך נשארה במקומה, למרות שאני נגד טרנספר בכפיה.

Duce

New member
מה זה משנה?

"נעודד" הגירה מרצון. אח"כ את הנותרים נעביר גם ללא רצון.

שמוצקין

New member
מישהו כאן מנסה

למתוח אותנו? העסק הזה מריח מוזר
אני חושב שאתה מתחזה.....

למעלה