ערבים בנו את הארץ

סלוניק

New member
היחס נשמר גם ב-2001.

הבנייה המאסיבית של הגדר הייתה בערך ב-2003, אבל לא כדאי לייחס לה את מלוא התפקיד (על אף שהייתה גורם משמעותי). גם ההודנא החמאסית שציין ערב רב הביאה להפחתה אדירה בפעילות הטרור (ובמובנים רבים נמשכת עד היום), וגם פשוט הקלה בעימות הנובעת מ"תשישות" של שני הצדדים.

Arikk16

New member
ערב רב התייחס בצינינות נדמה לי...

ל"הודנא" של החמאס ב2003.....

סלוניק

New member
אני מאמין שהוא התייחס בציניות

לערכיות של אותה הודנא. לגבי העובדות לפיהן היא אכן הביאה לירידה חדה בכמות הפיגועים שביצע החמאס אני לא חושב שאפשר לטעון אחרת.

ערב רב

New member
כבר הרבה זמן אני כותב בפורומים

שמבין שני ארגוני הטרור הרצחניים, החמאס הוא הגרוע פחות מהפתח', בין השאר בשל האמינות שלו.

בדיוק, הם רק מתחלפים

אז למה אתה בא ומזמר לי "ערבים עשו הכל! הם בנו והיהודים לא עשו כאן כלום!"? אז זה שהערבים היו חלק מהתור אמור לומר משהו? לפני הערבים היו לך את אנשי המעברות, ולפניהם היה את הפועלים הציוניים, ולפניהם החלוצים... כל השיר הזה הוא רק יבבה של צביעות, המנסה לקשר את הקפיטליזם לסיכסוך במקומות שבהם הוא לא מקושר- כי מי שבונה מוצא פרנסה ומחייה, ומי שלא מוצא רק תור אבטלה.

איפה מנהל הפורום באמת?

"היטלרינג'אד" שלי שרד בקושי שעה. האם "עבודה ערבית" הוא 'מונח' המתאים לרוח הפורום?

של מי הגזענות פה?

קראתי שוב ושוב את המשפט "עבודה ערבית" ולא ראיתי בו שום סממן גזעני. מי שגזען הוא מי שמתייחס לצמד המילים "עבודה ערבית" כאל "עבודה גרועה" (וזה אתם, רבותי).

איך אתה יכול לראות שהעבודה שנעשתה

היא "עבודה ערבית"? אילו סימני היכר יש לעבודה כזו, אם בכלל?

למעלה