ערביי ישראל

shareaza

New member
ערביי ישראל ../images/Emo18.gif

צר לי לבשר לכולכם , אני מרגיש שאנו עומדים בפניי בעייה קשה מאוד האמנו לי , קשה יותר מביטול ועדת וינוגראד והרפורמה בשוק ההון קשה אף יותר מבעיית האבטלה והעוני . הבעייה שאנו עומדים בפניה היא מה שנהוג לכנות "המגזר הערבי" או "ערביי ישראל " עכשיו תראו, אני לא ימני ולא דתי ואני אפילו חושב שמגיע לפלסטינאים מדינה עצמאית משלהם בגבולות 67 עם מזרח י-ם וכל ההיתנחליות וצריך לשקם אותם ולעזור להם כי הם באמת מסכנים , אבל הם לא הבעייה שכן הם לא מהווים עלינו איום ממשי מבחינה דמוגרפית ופוליטית ,אחרי שתקום מדינה פלסטינאית והפליטים ישוכנו שם הם לא יפריעו לאף אחד. הבעייה היא שבתוך מדינת ישראל (בתוך הקו הירוק) חיים כיום כמליון אזרחים ערבים ישראלים שמזדהים לחלוטין בכל רמח אבריהם עם הפלסטינאים שאומרים על עצמם שהם פלסטינאים ומתנגדים לעצם קיומה של מדינת ישראל מתנגדים לסמליה (הימנון ודגל) ומשמיעים דבריי הסתה כנגד המדינה חברי הכנסת הערבים הולכים להלוויה של ערפאת , הערבים מארגנים עצרות אבל על ערפאת ובהם משמיעים סיסמאות כמו " בדם ובאש נפדה אותך פלסטין" ו "איטבח אל יהוד"*.... פרופ ארנון סופר מפרסם שוב ושוב תחזיות קודרות על המאזן הדמוגרפי של ישראל המראות כייצד ערביי ישראל מתרבים בריבוי טבעי פי 3 או פי 4 מהיהודים , וכולם!!!! כאילו שהם עוורים או מנותקים מהמציאות מתעסקים יום וליל עם הבעייה הפלסטינאית וכאילו שלא שמים לב לכך שערביי ישראל יותר מכולם רוצים לחסל את המדינה הזאת ולהפוך אותה למדינה ערבית (ומאחר שהם אזרחי המדינה הזאת נכון להיום הם בהחלט יכולים לעשות זאת ברגע שיעברו את ה 50% מבחינה דמוגרפית כאשר היום הם כבר 20%) פאקינג אנשים !!! תתעוררו !!! החבר'ה האלה לא חיים בג'נין או ברמאלה הם חיים כאן ממש כאן ויש להם תעודת זהות כמו שלכם וזכויות כמו שלכם , מישהו באמת מאמין שביום שהם יהפכו להיות פה רוב הם יראו בכלל יהודים בעניים הרי הם ( שלא כמונו כניראה) יוציאו אוטומטית צווי גירוש לכולנו בלי לחשוב בכלל ולא יעניין אותם דמוקרטיה ממוקרטיה ואתם יודעים את זה !!!! למה כולם יושבים בחיבוק ידיים ??? למה ??? ערביי ישראל הם 20% מכלל האוכלוסיה היום והם לא מסתירים את השינאה שלהם לישראל ,את אף אחד זה לא מטריד??? זה פאקינג משגע אותי!!!!!! אז ישנו אחד, ליברמן, שמציע תוכנית ראלית ומעשית שמתארת כייצד ע"י סיפוח שטחים כמו אריאל ומעלה אדומים בתמורה לעריי גבול כמו אום אל פאחם והמשולש ניתן למזער את הבעייה הזאת מבלי לגרש אף ערבי רק ע"י הזזת הגבול וישר כולם צועקים לו ג ז ע ן !!! מ ט ו ר ף !! ואיך אפשר לשלול מערבים את אזרחותם הישראלית לה הם רוכשים כבוד!!! מה רוצים ממנו?? הבנאדם מסתכל למציאות בפנים אומר לכם שאפילו ע"פ מחקרים אקדמאיים אין פה מדינה יהודית עוד 50 שנה גם אם נחזיר את כל הגדה עזה והגולן ומזרח ירושליים כי הבעייה היא ערביי ישראל ועדיין אף אחד לא לוקח אותו ברצינות וכולם לועגים לו אני לא מבין מה אנחנו רוצים מעצמנו ? יצא לי ללמוד עם ערבים ( לא מעט ) בטכניון ויש לי חברים באונ' חיפה ובאונ' העברית וכולם מתארים את אותו הדבר כמו שאני הרגשתי כשלמדתי איתם הם שונאים אותנו שונאים את ישראל חדורי שינאה ומוטבציה להרוג כל יהודי שחי וברגע שהם יהיו פה רוב זה הסוף של כולנו ....... זה אולי נשמע רע אבל זאת המציאות ,לא מדובר פה במיעוט כמו הכושים באמריקה או הטורקים בגרמניה אלא באיום ממשי על עצם קיומה של המדינה הזאת , מוכרחים למצא פתרון לערביי ישראל *קריאות דומות נשמעו גם בהפגנת סטוד' ערבים באונ' חיפה ביום חמישי

מטרניך

New member
שתי שאלות:

1. מאין המידע על ה'איטבח אל יהוד'? שמעת במו אוזניך? התלוננת במשטרה? מסרת עדות? 2. איך אתה מסביר את האדישות בקרב ערביי ישראל למותו של ערפאת ואת העובדה שרק כמה מאות איש באו ל'תהלוכת האבל' בנצרת והציבור הערבי התעלם מהשביתה שהוכרזה ע"י 'מנהיגיו'?

EastGirl83

New member
אדישות למותו של ערפאת??!

אני לא הייתי קוראת לזה אדישות, אלא פחד!!!! אחרי הכל במדינה הזאת לומדים רק בדיעבד. לאחר הפרעות שהם עשו ב2000 הם למדו את הלקח שפה זה לא שטחי פלסטין שאפשר לעשות מהומות איך ומתי שרוצים!!!! תאמין לי שהם מפחדים להגיד בפומבי שהם מתאבלים על ערפאת. ואם תכנס לפרום של ערבים אתה תשים לב עד כמה הם מייחסים לו חשיבות! ואם אתה קורא ערבית אז זה יהיה יתרון בשבילך!

shareaza

New member
שמעתי את הקריאות במו אוזניי

בהחלט שקלתי ועודני שוקל להגיש תלונה אגב EastGirl83 בהחלט צודקת בדבריה לגברי הכל אבל מה הפתרון ??? גם אם אני אהיה הכי אופטימי שבעולם זה ברור למדיי שליברמן לא יבחר להיות ראש הממשלה הבא, אני יכול לקוות רק שתוכנית חילופי השטחים/אוכלסיה שלו תיתממש לבסוף ובזמן הקרוב

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif לפי החוק ../images/Emo121.gif

יוענש אדם הנושא בסיסמאות גזעניות המסיטות נגד עם ומפירות את זכויות האזרח ועוברות על כלל יסוד חופש הביטוי משמעה גם האנשים שצועקים "מוות לערבים" דינם כדין האנשים שצועקים "אד'בח אליהוד" ואם נתחיל לכלוא כל מי שאומר מוות לערבים ומוות ליהודים כמעט לא ישאר אדם על פני ארצנו.

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif אני חדש פה ורציתי ../images/Emo121.gif

להתייחס לדבריך - מנקודת המבט שלי, בקום מדינה פלשטינית ועידוד ההגירה לגבולות המדינה, האוכלוסייה הערבית הישראלית תקטן. הענקת שטחים בתמורת, כמו רעיונו של ליברמן נקרא טרנספר בכוח, ללא משאל אזרחי וללא הסכמת הציבור, אבל עידוד הגירה, פיצוי לפינוי כמו שעושים בהתנחלויות יכול לפתור את הבעיה הדימוגרפית הכלואה לה מדינת ישראל. וחוצמזה, המחקרים ממש לא נכונים, והייתה פרשה על המחקרים הדימוגרפים לא מזמן שהם לא נכונים, יקח הרבה הרבה שנים כדי שנגיע למצב שבו ערבים יותר מיהודים.

Ragamala

New member
ברוך הבא

אל תיבהל אם יקללו אותך כאן בסופו של דבר יש פה אחלה דיונים

all

New member
במיוחד אם תומר שחבל על מות 2 מיליון

סודנים, יש סיכוי רב שתיקרא "פרובוקטור", "צבוע" ו-"מיתחסד". יש כאן אנשים האוסרים באיסור מוחלט לרחם על כל מי שלא ישראל או ארה"ב פגעה בו. כאן מרחמים רק על ערבים! ורק אם ניפגעו מישראלים או אמריקאים!!!

EastGirl83

New member
הגעתי למסקנה.......

שיש לנו ארץ מאוד מאוד אבל מאוד מעניינת, מצחיקה ותוססת ובחיים אני לא אוותר עליה! :)

all

New member
נו, לפחות אני מצליח להצחיק מישהו.

"להצחיק אנשים זו העבודה הרצינית ביותר שיכולה להיות" (צ'ארלס צאפלין).

shareaza

New member
אתה באמת חושב שהם יעזבו מרצון ???

גם אם תקום מדינה פלסטינאית אין סיכוי שערבי שחי בנצרת עם תל"ג של 19000$ יעבור לג'נין עם תלג של 1000$ , מכאן גם באה הצביעות של הערבים הישראלים כי במקום לשבת בשקט ולהגיד תודה שהם חיים ברמת חיים גבוהה כמו בארץ לעומת אגב כל מדינות ערב (מצרים 5000$ , ירדן 7000$ , סוריה 6000$) הם מסיתים וחותרים תחת המדינה ואחר כך בערב עומדים בתור לביטוח הלאומי את אותו ערבי מעפן מנצרת או מיפו אי אפשר לגרש (בדרכים לגיטימיות) אבל את ערביי המשולש כמו גם אום אל פחם אפשר בקלות להעביר לשליטה פלסטינאית פשוט ע"י הזזת הגבול

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif קודם תלמד את תרבות../images/Emo121.gif

הדיבור- אין ערבי מעפן כמו שאין יהודי או נוצרי מעפן. חוצמזה, אתה מדבר על מצב כלכלי כיום, אבל בקום מדינה פלשטינית, יזרמו כל ההונות הצוברים של מדינות המערב והמזרח לפלשטין וכך צפוי שרמת החיים שם תעלה הרבה יותר ממדינת ישראל והמצב אפילו יכול להגיע אנפלציה כלכלית.. הכל צפוי, אך אני נגד כל מחשבה כמו של ליברמן להזיז את הגבול והחלפת שטחים, וזה מזכיר לי את המדיניות של בריה"מ אחרי מלחמת העולם השנייה.

shareaza

New member
זה מה שיקרה בסוף וזהו! הם יצומצמו!!

וסביר שהדבר יקרה ע"י הזזת הגבול ימינה באזור המשולש בתמורה להזזתו שמאלה באיזור אריאל , הדבר יאפשר צמצום משמעותי במיספר הערבים הישראלים דבר שיגרום תחושת נחת בקרב כלל הציבור היהודי בארץ בידיעה שערביי ישראל ישארו מיעוט עלוב ומדוכה לנצח!!! ואני מדגיש שוב מיעוט כמובן הכל בהנחה שהעלייה תמשיך לעמוד מדיי שנה על כ 50000 יהודים ובתמונה הכוללת ישראל תמשיך להיות מדינה ליברלית ודמוקרטית עם כלכלה קפיטליסטית משגשגת אגב......לגביי ההערה שלך שפלסטין שתקום תפתח כלכלה משגשת , המממממ לא ממש נראה לי , כמו שערפאת גנב להם את הכסף (הרב שזרם) כך יעשו אני מניח גם מנהיגהם העתידיים כמו שעושים כל המנהיגים הערביים במדינותהם מתי תבין .....ערבי זה חרא

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif אני לא רגיל להתווכח ../images/Emo121.gif

עם אנשים שפוסלים אדם בגלל השתייכותו הלאומית, אנשים כאלה מקומם בכלא עם שלוש שנים מעצר כהסטה לגזענות. בוא אני אסביר לך כלל ראשון בחיים, אתה ואני מיעוט בעולם והערבים הם רוב בעולם, אמנם מיעוט במדינה. בוא נהפוך את המצב, העולם כולו שומע שהיהודים הם עם בעייתי, כל ידיעה ראשונה בחדשות מתייחסת לישראלים, הישראלים אין להם נימוס או כבוד לאנשים ולמקום וכו'.. אז בוקר אחד יחליט מנהיג של רוסיה להרוס את ישראל בגלל שהוא חושב שהם מיעוט ומדוכא וח'ארות [נראה לך הגיוני?] אתה בדיוק בא באותה מחשבה מוטעת על הערבים בארצנו, שאתה צריך להחליף ולבסס לעצמך אידולוגיה מנומקת ומוסברת ומשכנעת ולא סתם מילים באוויר. לכן, תבין מה שאתה אומר לפני מה שאתה מוציא. אגב, רוב מה שכתבת הוא לא נכון.

תמשיך, תמשיך פשיסט, תמשיך

דיבורים בול בסגנון שלך, אשכרה מלה במלה, נשמעו לפני 100 שנה ברוסיה ולפני 70 בגרמניה, רק נגד יהודים.

shareaza

New member
אני יודע שזה לא נשמע טוב

אבל התשובה לשאלה האם אני רוצה לחיות במדינה יהודית דמוקטית (שהוקמה בגלל שואת היהודים באירופה ) או במדינה ערבית נחשלת שתגרום שוב לסיכון העם היהודי אני בוחר באופציה הראשונה , גם אם צריך לגרש מפה את ערביי ישראל במטרה לשמר את המאזן הדמוגרפי זאת המציאות ואין מה לעשות

מדהים

קרא את "עולם של תמורות" והספרים להכנה לבגרות בתולדות עם ישראל = לא שום דבר רדיקלי- וראה, מי דיבר כמוך ועל מי.

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif דבריך מוטעים ../images/Emo121.gif

אמנם במגילת העצמאות קיימת פסקה המסבירה ומנמקת את שואת יהודי אירופה כסיבה לקום המדינה אבל זאת לא הסיבה הישירה לקומה. היחס שקיבלו ניצולי שואה בקום המדינה לא היה משביע רצון. העובדה שגם הנאצים השתמשו בה, כדי לשמור על מאזן דימוגרפי ולגרש את העם היהודי כי פחדו שישתלטו על המונופול הכלכלי גרמה לשואת היהודים. רעיון דומה אתה מציע ויכול להגיע לאותן תוצאות.

למעלה