ערבוב בין להקות

popi199

New member
ערבוב בין להקות

אתמול הבאנו 2 תרנגולות בראמה (מקווה שאני לא טועה בשם) זכר ונקבה שניהם בני חודש. רק לתזכורת יש לנו גם תרנגולות ערביות 3 נקבות וזכר. אחרי שהלהקה הותיקה התעשתה והבינה שיש להם אורחים הם ישר התחילו לתקוף אותם, בייחוד את הזכר. אז עשינו גדר הפרדה :) ובינתיים יש שקט באזור. השאלה היא האם אי פעם הם יוכלו לחיות ביחד? וכמה זמן? הבנתי שהתרנגולות החדשות גודלות להיות ענקיות. אך זה באמת בעיה 2 זכרים על 4 נקבות. מה אפשר לעשות בשביל שיחיו בשלום? להביא עוד נקבות? או שאולי בכלל עדיף לבנות לכל זן לול משלו וזהו?

אם יש צורך בהפרדה לצורך טוהר גזע אז כן

להפריד, אבל אם אין בעיה כזו אז רק לתת להם להתרגל, אם יש גדר מפרידה אבל שמאפשרת להם לראות להקה את משניה אז תוך עשרה ימים/שבועיים לדעתי הם יתרגלו.

שלום לך

קודם כול תתחדשי על הרכש החדש תרנגולות הן חיות שאוהבות שיש להן שטח משלהן כך שאם מכניסים תרנגולת חדשה הן ישר יתקפו אותה את הכנסת זכר חדש! שזה תחרות לזכר הקודם ולכן הוא יתקוף אותו לפי דעתי תוך חודשיים שלוש הזכר הבלדי כבר לא יוכל לשלוט על הלול כי הברהמה זהו עוף ענקי הגדר הפרדה - אם הם יכולים לראות אחד את השני אז נראה לי יסתדרו תוך כמה שבועות ותוכלי לשחרר אבל את חייבת להישאר שמה להפריד כמה שיותר ביניהם וגם יש כאלה שנוטים לתת לישנים הרבה הרבה אוכל ואחרי שהם שבעים לשחרר אז אין להם כוח לריב על האוכל כי הן כבר שבעות ככה נראה לי יתרגלו מאוד טוב להביא עוד נקבות -אם יש לך לול ענקי אז כדאי כי אז הזכרים יהיו עסוקים בלזווג מאשר לריב

popi199

New member
תודה רבה לשניכם על התשובות

הבראמות בני חודש וכבר גדולים כמו הנקבות הבלאדיות. אני חושבת אבל שבכל מקרה נעשה להם לול משלהם בשביל לשמור על טוהר הגזע. שוב תודה.

amper221

New member
ערבוב בין להקות

הרעיון להשביע אותם באוכל נשמע רעיון מצוין ,יכולת בנוסף להכניס אותם ללול בשעות הלילה ,אגב מאיפה השגת ברהמות וכמה שילמת אם מותר לשאול

popi199

New member
נכון לעכשיו

נראה לי שהם כבר מתחילים יותר להסתדר. מחמד לחי, 100 ש"ח לכל אחת.

למעלה