ערבוביה

irit irit

New member
ערבוביה

מעניין לאן החיים לוקחים אותנו, בדרכים עקלקלות ומפתיעות, מבלי שהתכוונו או רצינו,
לפעמים המציאות הרבה יותר טובה מהפנטזיות.
אני עומדת במקלחת מתחת לזרם המים, נותנת למים החמים ללטף לי את הגוף וכבר מזמן סיימתי להתקלח,
אבל טוב לי ככה ואני לא מצליחה להפסיק לחייך,
עוד מעט עולה הבוקר, אני עייפה ומסופקת, אני עוטפת את הגוף שלי בחלוק מגבת ונשכבת על המיטה.

אמרתי לו הלילה, יותר מפעם אחת, שהיה לי טוב ושמזמן לא הרגשתי טוב כל כך,
הוא ליטף לי את הפנים וחייך "באמת? היה לך טוב?" והחיוך שלו ממיס.
אני לא מכירה אותו, נפגשנו רק לפני כמה שעות כשישבנו בבר היא היא ואני, שתינו קצת בירה וודקה וויסקי, אכלנו כריך בשר חם,
צחקנו כמו פעם כשאחת נכנסת לדברי השניה, לא מתאפקות. כמו ילדות.
הוא נגיש לשולחן שלנו עם כוסית וויסקי בידו, גבוה ויפה תואר, מזהה את הסקסית שלנו מרחוק, אחרי כמה דקות הוא כבר מתיישב על הכסא שלידי,
משלים פערים עם הסקסית. הם מכירים שנים מסתבר.
אני לא מצליחה להוריד ממנו את העיניים.......והריח שלו מבלבל אותי, משהו מוזר קורה לי ואני לא מצליחה להבין מה, אבל זה נעים לי.
אנחנו צוחקות בקול, וגם הוא צוחק והצחוק שלו גברי כל כך ונעים,
חם לנו. כמו באות מוסכם מראש אנחנו מורידים את החולצה ונשארים בגופיה או טי שירט. אני ראשונה ואחרי הוא והיא.
הם יוצאים לעשן, הוא והסקסית, אנחנו שתינו נשארות לשתות,
והעיניים שלנו נוצצות כי שתינו מרגישות שמשהו עומד לקרות, משהו חדש שעוד לא חווינו,
כשהם חוזרים, אנחנו מדברים על סטריפ פוקר אבל הפוך, מתחילים עירומים ומי שמפסיד צריך להתלבש,
פרצי הצחוק שלנו מדביקים את החבר'ה מהשולחן הסמוך,
הם שומעים הכל, אבל למי איכפת?
קצת לפני חצות אנחנו נוסעים, הוא, אני היא והיא לצימר שהוא הזמין כמה דקות לפני כן.
בדרך אני מסתכלת עליו, הוא עוצר לידי ברמזור, הוא יפה.......כל כך יפה, הוא לא שם לב שאני מסתכלת עליו,
האור ברמזור מתחלף לירוק ואני מתקשרת לזו שמובילה אותנו,
אנחנו לא מפסיקות לצחוק. זה מטורף מה שקורה פה אבל זה מחרמן ומרגש אותנו.
מגיעים לצימר.
גשם, מאוחר בלילה, הישוב ריק מאדם ורק אנחנו ופרצי הצחוק שלנו נשמעים למרחוק.

יש ערבוביה על המיטה, היא היא אני והוא.
השיער של הסקסית מכסה את איזור הבטן שלו כשהיא מוצצת לו, היא מלטפת לה את הגב בעדינות ואני מתנשקת איתו כבר דקות ארוכות,
ערבוביה אנושית מופלאה.
הוא מנשק בדיוק כמו שאני אוהבת, ובאופן מוזר, טעם הסיגריות שעישן הערב לא מפריע לי, אני אפילו אוהבת זה.
אני מלטפת לו את השיער והגב והמגע על העור שלו מעמיד לי את הפטמות, הוא צובט לי בעדינות את הפטמה ולא מפסיק לנשק אותי,
והנשיקות שלו נעות בין עדינות ורוך לאסרטיביות ותובעניות.
הוא לא גומר כל הערב, מענג כל אחת ואחת מאיתנו ונשאר זקור ומגורה, המוסיקה מתנגנת בעוצמה והחדר חשוך במידה,
אני מאבדת את הבושה לגמרי ומבקשת ממנו להכניס לתוכי אצבע.....ועוד אחת.........
ותוך שניות הוא לומד את הקצב שלי, את הנקודות הרגישות, ואני מתפוצצת, מתמוססת, מתרסקת.
בסוף הערב כשהסקסית קמה לרגע מהמיטה, בדיוק כשאני כבר חושבת שהוא לא יעשה מה שהבטיח, הוא נעמד על המיטה בפישוק,
והוא מושלם כמו אל יווני, עומד ככה מעלינו על המיטה ומחזיק את הזין שלו בהתרסה מולנו,
שתינו כמעט מתחננות, הוא מחייך אלינו ומתחיל לאונן, והתנועות שלו מהפנטות, אני לא מצליחה לחשוב על כלום,
אני רק רוצה לנצור את הרגע המדהים הזה, הוא מעביר את היד על הזין שלו בקצב איטי בהתחלה ואחר כך מהר יותר,
כמה חושניות יש בתנועות שלו וכמה הוא סקסי,
אחרי דקות ארוכות הוא גומר ומשפריץ על שתינו. וואו.

בגדים בכל מקום, נעליים, חזיות, תחתונים. היא היא ואני התלבשנו והכנתי לנו קפה לדרך.
הוא מתלבש ואני מסתכלת עליו "מאוד נהניתי הערב" אני אומרת לו והוא מחייך חיוך חם "יופי! אני שמח"
אנחנו יוצאים החוצה והאוויר מקפיא את הריאות, אני רצה למכונית שלי ובדרך הוא עוצר אותי,
הוא מחבק אותי חיבוק גדול ומנשק אותי נשיקה מרפרפת "מאוד נהניתי הלילה, כזה לילה עוד לא היה לי" הוא אומר.

למחרת התעוררתי בצהריים ולא הייתי בטוחה שכל זה קרה.
היא והיא אישרו שזה לא היה חלום.

giligil55

Member
חוויה מסעירה ...

בחלום , בפנטזיה או במציאות ...

דן1964

New member
תגובה

אם זה אמיתי הייתי בשמחה מצטרף ואם זו פנטזיה הייתי מסייע לנושא להתגשם

וונוס45

New member
OMG זה פשוט מדהים

כנראה שעם שתיים שלוש חברות זה ממש טוב.
כי בשלישיה זה לא עובד לי. חייבת לנסות פעם!

לא סתם חברות

חברות שיודעות לפרגן באמת
אחת לשניה
בלי טיפה של קינאה
ובלי (כמעט)מחסומים.

yaron599

New member
מדליק ומעורר

עושה חשק למימוש....מיידי...כאן ועכשיו ולא בחלום

פנטזיה

ראש כזה אני רוצה.
מפנטז שנים על נשים כמוכן.. מסתפק באחת עם ראש כמו שלך.
כתוב נפלא. הפתיחות הזו... מטריפה. אין מילים.

אין כמו הספונטני

חגיגת חושים ויצרים מעוררת מאד.

דווקא כשלא מתכננים זה יוצא הכי מטריף, איבוד שליטה והתענגות פרועה.

כתיבה משובחת בהחלט. אהבתי .

למעלה