ערבה בוכיה

rochl

New member
ערבה בוכיה

אם אשתול ערבה בוכיה בדשא שלי האם זה יזיק לדשא?

שקדי

New member
ערבה בוכיה הוא עץ ידוע חולי

זה תמיד נגמר בבכי לא מומלץ..................

ora1m13

New member
אבל...

אין לי נסיון עם ערבה בוכיה אבל לפני כמה חודשים שתלנו בגינתינו עץ פיקוס תאילנדי ובמשתלה הוסבר לנו שהוא דומה מאוד לערבה הבוכיה. נכון לעכשיו הוא גדל היטב ונראה יפה מאוד.

אגון גמיש, או אגוניס פלקסוסה,

תחליף נאה, בכותי, ריחחני ופורח, שושרשים לא אלימים כמו פיקוס, ויותר חסון מערבה בוכיה. עד כמה שראיתי, יפהיפה אמיתי, דורש לעיתים תמיכה בשנןתיו הראשונות. לא מנסיון, אך שמעתי שמומלץ בחום, על פני הערבה שכמעט תמיד עושה איזה קונץ...

danit98

New member
פיקוס תאילנדי

לא אני לא מומחה לגינון, הכול ידע אישי. אין שום דבר דומה בין ערבה בוכיה ופיקוס תאילנדי. לא מיזמן עזרתי לחבר שלי המתגורר ברשל"ץ לגזום פיקוס תאילנדי שהגיע למימדים ע צ ו מ י ם, גובה מעל 8 מטר, זקוף ויפה. נעלצנו לגזום אותו בגלל קרציות של הציפורים אשר גם הם אהבו לקונן על העץ. ערבה בוכיה ככל הידוע לי הינו עץ אשר גדל על גדות הנהרות או בסמוך למקור מים. בכבוד אדי

צפנתי

New member
גם בעיניי הדמיון בינהם קלוש, אבל

מי שאוהב את הפיקוס ומוותר על הערבה, אשראי וטוב לו, לא מדובר בתרופה חס וחלילה, שהתחליף שלה חייב להיות מושלם ודומה בכמה שיותר תכונות. בגלל הדמיון הקלוש הצעתי את האגון הגמיש, עץ יפהיפה, בכותי, עליו גומים מאד לעלי הערבה הבוכיה. ולמי שאוהב לבכות, תות הבכות, גם מקור לא אכזב ליללות בכי בגינה.(סתםםםם, זה עץ בכותי ויפה-יפה!)

טסונמי1

New member
אני בעד אגון גמיש-עץ יפיפה ומזכיר

מאוד את הערבה-בנהריה הוא גדל אצל מישהו בגינה בקו ראשון לים וכל פעם שאני עוברת שם אני מתלהבת מחדש מהעץ

טסונמי1

New member
ההבדל בין םפיקוס תאילנדי לערבה

הוא כמו ההבדל בין.........קוץ לסחלב [לקח לי זמן לחפש דוגמא} פיקוס תאילנדי הוא צמח נימרץ חזק ותוקפן כמו כל הפיקוסים ערבה זקוקה להמון המון מים-צומחת טוב על גדות נחלים וכפי שנאמר כבר רגישה מאוד למחלות עלים ולסס תולעת שנוברת בגזע

טסונמי1

New member
ערבה בוכיה בגינה שהקמתי ומתחזקת

אותה - אני נילחמת על חיי הערבה הזו כבר 9 שנים -

למעלה