עראקי עראקי אבל...

עראקי עראקי אבל...

כן כן אני עראקי בדם חולה על המנטליות שלנו על המנהגים ועל הכל יחד עם זאת התאהבתי במישהי שהיא לא עראקית ואני מוכן לוותר על הכל בשבילה . כן , היא מיוחדת אם אתם שואלים והיא מרוקאית אני אוהב אותה ובשבילה אני מוכן לאכול גם גפילטפיש מה לעשות בסוף.......... ה א ה ב ה מ נ צ ח ת

רוברטה מתי תתבגרי?

קודם כל אני לא מאמין שאת עו"ד ואם כן אז המצב של עו"ד בארץ ברמה ירודה . צר היה לי לשמוע שאת עוד נאחזת בדעות מיושנות וסטיגמות שמתאימים רק לאנשים תת-רמה שבטוח ששכל זה לא דבר שהם התברכו בו במיוחד. עוד יותר מפריע לי הם אותם אנשים שחושבים שהם מושלמים וכולם נחותים מהם ,אלא אותם אנשים שלעולם לא יסתדרו בחברה כי כולם פחותים בעינייהם. בנוסף לזה את עם הידע הרב שלך לא תביני לעולם שבן-אדם בוחנים על פי אישיות והשכלה לא מצביעה על אישיותו של האדם אלא רק על ההתמחות שלו באותו תחום. אני בטוח שגם את בורה בהרבה תחומים,רק הגאווה שלך לא תתן לך להודות בכשלונות שלך וביתרונות של אחרים. וחבל לפני שאת מדברת שטויות תחשבי אם זה יתרום לך או רק יגרום לך להיות ללעג וקלס בעיני החברה. אני מקווה שמתישהוא תקבלי שכל לראות את כולם באותה עדשה ותעיפי ממך את הסטיגמות המטופשות האלה.

למעלה