עקת חגים

אויש

מכירה מישהו שממש דומה לך....בסיפור חיים. תודה על השיתוף, ןהחיבוק (לפחות יש כאן עוד כמה אינטיליגנטים שיודעים איך לדבר...) תחזיק מעמד בחו"ל....זה לא פשוט, אני בטוחה שאתה סובל אבל יאלללה לפחות יש דיוטי. חג שמח, שנה טובה, עלה והצלח, ובעיקר אל תשכח שעד שמוצאים אהבה בעולם הסוער הזה שווה לנסות הכל אבל הכל כדי שיצליח.

mesan

New member
ממש דומה לי? לא נראה לי....

ממרום שנותי.... ניסיוני....... ואם הבנתי את גם לא כל כך בעד "בחורינו הטובים" אז נכון שחלקינו ממש "לא כאן" אבל מקצתינו משתדלים "לשמור על שפיות בסיסית" נסי בכל זאת להקיף את עצמיך בכל דבר חיובי שרק תמצאי...... ואם אין כבר כתבתי כולנו כאן מקשה אחת, בסדיר למדו אותנו שאם "לא ניהיה תלויים אחד בשני, נהיה תלויים אחד ליד השני" אז בבקשה תעזרי בנו אם צריך....... שתיהיה שנה טובה

אכן

צודק החלפתי את "בחורינו המצויינים" ב"בחורינו הרגישים".... ולגבי ה"שפיות הבסיסית"...נו שויין כבר מזמן התקשרו מבלוקבאסטר לבקש שאבוא להחזיר את הסרט....אני תקועה בסרטים ישנים חבל"ז.... ועיניין הסדיר- שם בעיקר התעסקתי במור"ק והכנתי פלקטים עם חיצים של "כוח צביקה איגף מימין" כשאח"כ הכל התברר בתור דמגוגיה ציונית להחריד, בלי קשר למציאות שהתגלתה בתור פוקס אחד גדול....כככה שמאמרות שפר צבאיות אני כבר לא ממש מחזיקה. שתהיה חתימה טובה חבל שאתה לא מכיר את הבחור שאתה דומה לו.....יש לי הרגשה שהייתם מסתדרים מצויין...

mesan

New member
בלי לעשות OUTING לאף אחד

אם תוכלי לומר לי מי זה בפרטי כמובן!!!!! אשמח להגיב מעבר לזה לא מכיר אף אחד כאן, טוב נו בעצם מכיר בודדים, מאחר ותקופה לא קצרה מוקמתי בחו"ל "בעיניני עבודה" תודה וגמר חתימה טובה גם לך

למעלה