עקת חגים

לא נכון

נפגשתן ולא קראתן לי??? זו עילה לתביעה אזרחית.... ברורררררררררררררררררררר שהגיע הזמן. מה עם סוכות? יאללה שלחי מסר וכתבי מתי את "בלי" ונארגן איזה מפגש פיסגה.

מייקי73

New member
תשמעי, זאת בושה. אנחנו אשכרה שכנות

ואת צודקת, אכן עילה. במיוחד שבסוכות אני בניו יורק. דאון טאון מנהטן. אז מה דעתך על שמחת תורה??????? או שאם את בסביבה ביום כיפור.... מפגש פיסגה משולש אצלי?!?!?!?

שמעתי

שההיא תהיה "עם" בצפון...אני דווקא אהיה קרובה אלייך משו משו - קולנוע כוכב ככה. אז נראה לי נדחה לשמחת תורה ואת תמסרי ד"ש חם לתפוח הגדול ותבלי חבל"ז בלי רגשות אשמה.... ובכיפור מי יודע אולי נתראה בעליה הגדולה .

WinWin8

New member
מבין אותך לגמרי אחותי

כל החג הייתי בבסיס. ארוחת החג הייתה אמנם מאד מושקעת , יפה ומרגשת אבל כל השאר היה באסה אחת גדולה. עירבוב של קודש וחול, עבודה סיזיפית שוחקת בקו. מזל שנגמר, עכשו אני באפטר קצר[ לכל מי שהתגעגע אלי], לא יודע מה להספיק קודם. יללה שיגיע כבר סוכות... יש רגילה לחיילים ולי סופסופ חופשה ! חתימה טובה!

אחותי? אחותי????

פשששששששששש מה קרה? נפתחנו? אח שלי שאני הייתי מייבשת אותך אם היית חייל שלי......חחחחחחחחחחחח בתור חצאית בריסטול היית עוד מכין אצלי פלקטים בקבלנות. ומה נסגר איתך? אתה חסר תקנה
עוד לא הבנת שהצבא זה פאסה.....תתגרש, תשתחרר כבר. יאללה צא לחופשה ללא תשלום- תראה החיים באזרחות דבש. שנה טובה. הכל בטוב אה? שלא תפגע לי כאן....

WinWin8

New member
לא נעלבתי כלל. להפך

האמת שאת אותם משפטים שמעתי מגרושתי השכם וערב ומדייטים שיש לי פה ושם.. ואולי בעקיפין זו הסיבה שאני היום נמצא במצב בו אני נמצא. משחר נעורי חונכתי [חניך הפנימיה הצבאית] וגדלתי מתוך תחושת ייעוד ושליחות. אני חייל מקצועני וזה מה שאני יודע לעשות [טוב , אני מקווה]. בעוד שנה אני מיועד לצאת ללימודים במסגרתם אסיים תואר ראשון ובהמשך מזומנים לי פו"ם והשלמה לתואר שני , אולי באחת האקדמיות הצבאיות היוקרתיות בעולם. לא אכנס כאן לציונות ולפילוסופיה בגרוש אבל את הרי יודעת בתוך תוכך שהלוואי שצבא היה פאסה והלוואי שהילדים שלנו יהיו פתורים מהעונש הזה.וזה כולל איפה גוויתך ומשפחתך היו צפים היום. אז נכון, החיים באזרחות יכולים להיות דבש, ובטח שלא עובדים שם 48 שעות רצוף ללא מנוחה, וגם לא מסכנים חיים אבל אנחנו לא חיים בשוויץ ואם לא נגן על עצמנו , אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו. וההיסטוריה כבר הוכיחה את זה לא פעם. ועכשו לעניין החשוב באמת.. בשם הפוליטקלי קורקט לא אציין בפירוש איזה חלק היה נפתח לך אם היית חיילת שלי [אציין רק שהיית מתקשה לשבת] .... פלקטים יש סיכוי שהייתי מקפל לך אם היית נראת שווה אבל זה רק משיקולים אסטרטגיים בעלי טווח קצר ביותר [ש+60 מקסימום] ...

הרמת

להנחתה....
תגיד לי מאיפה הגרלת את עצמך? עוד לא למדת כלום מלשוטט פה כמה ימים? כנראה שאתה צריך סדרת חינוך מקיפה- פנה מהר לק. חינוך שלך ותגיד שאני אמרתי שהמצב שלך קשה, על הדרך תטפל בבעיות הבוקר שלך והנה דפקת שתי ציפורים במכה.... שמעתי עליכם "בחורינו המצויינים" הייתי נשואה לאחד כזה ואתה- מה אגיד לך אקזמפלר יוצא דופן....שניה...כבר מכינה פלקט לחברות....." למי לא להתקרב...בנות" ממל'ה תלמד לדבר לבחורות ואחורי זה נראה מי יפתח למי את הצורה. תנסה את הנימה הרגישה של דברייך- השתתפות בצערינו (כמו שכתבת בתחילת דברייך) , מילים יפות, רצוי כמה מחמאות, גישת ה"אני גס רוח ומת ל...." ממש לא עושה לרובנו את זה....תפנים....

WinWin8

New member
את פשוט טועה בהנחות שלך

א׳. באמת שלא ניכנסתי לכאן כדי להתחיל עם מי מיושבות הפורום, וזה בלי לפגוע או להמעיט כהו זה באף אחת מהן. חזקה עלי שאם זו הייתה כוונתי הרי שהייתי מתנהג נופת צופים , בערך כמו אילה שאת פוגשת בדייטים שלך. מראש הצגתי את עצמי כמי שנכנס לכאן לפרוק תיסכולים ולהשתובב כמען, דבר שאני לא יכול לעשות באווירה שבה אני חי. פה אני יכול להיות דר דני שובבני להבדיל ממיסטר ״המפקד״ ולא, ממש לא חייבים לקרוא אותי. ב׳. הרתיעה של בנות המין היפה מגברים כמוני ידועה ואף מובנת. אחת אפילו ברחה תוך כדי שהיא מפרה את הברית הכי קדושה. זה בסדר ועם זה למדתי להתמודד. ג׳. ק. החינוך שלנו הוא הומו מוצהר, נושך כריות שהסיוט להפיל אצלו משהו במשרד יותר גדול מהתקלות בחוליה פנים מול פנים. אז גם ממנו לא תבוא הישועה.

האמת

שאני עד היום מצטערת שוויתרתי על קורס קצינות
אין ספק שאם הייתי מחזירה את הגלגל אחורה קצת הייתי עושה קריירה צבאית קבל ח"ח על העבודה והתפקיד

mesan

New member
בואנה שאתה פעור? יללה תסתדר בשלשות....

גם כשאתה לבד..... למה מי ירצה שוס"ניק כמוך, אצלינו כבר הייתה עובר חקשבי"ה בשקט כולל "עיצוב אישיות" מה נסגר איתך, יה פעור?! קח קצת סודה לשתייה ותוריד תזיקפה שלך...... חוצמיזה שאצליכם אומרים כל קוץ במדבר הוא פרח.... אז יללה תפוס איזו גורילה ולך איתה אחורי העץ. ולגבי הפלקטים? קרטונים? שחרור לחץ? קיטור? מה ניהייה? עבודת גמר בפיסיקה? רוצה לשחרר לחץ? סבבה, תתחבר למערכת הקיטור של רכבת העמק ויללה תן לה בראש. שנה דיבור גיסינו ומהר, למה רחוק לא תגיע ככה. ולגבי הקצינה שלכם שהוא הומו? רד מזה ומהר עם דעות קדומות אם עדיין לא למדת היסטוריה של מלחמת יוה"כ אכלנו חרא ולא מעט נפלו בשבי המצרי והסורי אז תרגיע ומהר. לך שתה כוס מים (לא בטוב ולא בנחמדות) רק בגלל שצריך שתיהיה לך שנה טובה וגמר חתימה טובה

WinWin8

New member
תודה יקירתי../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מה את בדוואית? הגששים שלנו כולם בדוואים. אנשים מופלאים!

Rtitan

New member
../images/Emo8.gif מה בדיוק אומרות פקודות מטכ"ל?

כמה אתה יושב בפנים על יחסי מין עם חיילת תחת פיקודך?... אתה יודע שלא ממש איכפת לי ואני אפילו נהנה מהדימיון שלך - אבל אם לא תרגיע את הדימיונות עוד תגלה את עצמך בכלא 4 כשפתיחת הצנרת היחידה שתעבור תהיה האגזוז הפרטי שלך... בדרך תוכל למסור ד"ש לרס"ר ב' שמצ"ח נכנסו בצהרי היום לבסיס שבו שירתתי (ולא כל אחד יכול היה להיכנס אליו) ושלפו את ה-
מחדר האוכל על משהו די דומה לקול מצהלות הקהל (שזה היינו אנחנו
)

WinWin8

New member
תשמע

את אישתי לשעבר הכרתי בתור חיילת שלי. פקידה פלוגתית. היום ברור לי שהעונש שהייתי מקבל על עבירות של פקודות הצבא לגבי מפקד וחיילת הוא באין וכאפס למה שקיבלתי במציאות. מכלא 4 הייתי משתחרר כבר. לא נראה לי שאעשה שוב את אותה הטעות.

mesan

New member
למה השליליות לקראת השנה החדשה?

תאמיני לי שאני מבין אותך טוב מאוד שנים של טיפול פסיכולוגי עברו בניסיון להסביר לעצמי מדוע עבורי ערב פסח יותר כמו ערב יום הכיפורים? ישנם דברים שגדולים עלינו ורק עם הזמן נוכל להבין אותם אולי יותר לעומק. אני החגים הללו (מודה אלוהים אהב אותי) בשל אילוצי עבודה וכמובן שהילדים היו אצלה, נאלצתי לטוס לחו"ל, לצערי רק עבודה ועבודה ולא שום כייף. אבל..... לא מתלונן אז נכון היה מאוד קשה רגשית ועם "שנה טובה" להורים שקצת "עיקמו את האף" נו כן הבנת גם אני שייך לעדה שלך ..... אבל זה היה הרע במיעוטו, ניסיתי לדבר עם הילדים וגם הצלחתי היה כייף לראות אותם שמחים וסופר כבר את השעות עד שאחזור אנשק ואחבק אותם. מה שבאמת העיק עלי זה להשאיר את "ה-
שלי " לבד בחג שתישאר עם שתי הבנות שלה. היה מאוד קשה לי בלעדיה, ניסנו לתקשר ולדבר מעט אבל מהמקום שאני נמצא בו היה מאוד לא פשוט. אז נכון שלכולנו יש ימים טובים יותר וטובים פחות אבל...... קבלי חיבוק גדול ומקווה שתצליחי להתגבר על זה. ולגביך באופן אישי - נסי להקיף עצמיך בחברים, מכרים, (בן זוג אם יש) העיקר שלא תעברי את זה לבד. בכל מקרה כולנו כאן לנסות ולעזור. שתיהיה לך ולילדים שנה מדהימה.

למעלה