עקשנות

BellA עלמה

New member
עקשנות

מתי זה עובר את הגבול ומתחיל להיות מזיק? נגיד אתה רוצה להתקבל לאיזה שהוא מקום פעם ראשונה מקבל ../images/Emo31.gif ונדחה האם תנסה שוב ותשלח מיילים לבירור ותערער או שתוותר ותמשיך הלאה בחיים?

השאלה היא:

מה הסיבה שהוא נדחה.... למרות שאנסה שוב פעם נוספת...במידה ואדחה שנית....אפסיק ואמשיך הלאה... למה לרדוף אחרי מישהו שלא רוצה אותי? כנראה או שאני לא מתאימה לו מסיבות שונות ... אז הלאה..... ../images/Emo50.gif

יפעת*

New member
זה תלוי בכל כך הרבה גורמים

כמו למשל מה סיבת הדחייה ועד כמה את באמת רוצה את זה או שהדחייה הפכה את זה לכל כך משמעותי אולי אפשר להגיע בדרכים עקיפות? ואולי כדאי לדחות את זה ולעשות משהו במקום אולי זה יהפוך לחסר חשיבות עם הזמן

shimonbl

New member
שיקול אישי

לפעמים העקשנות משתלמת אבל... את צריכה לשאול את עצמך (ואני מאמין שכבר אמרו את זה בצורה אחרת) גם אם תתקבלי , האם זה באמת משתלם , האם את לא עלולה לנחול אכזבה כשיקבלו אותך על מנת לצאת ידי חובה ואז לאחר תקופת נסיון יגידו לך - " תודה על הכל ולהתראות " בשוק העבודה של היום יש רתיעה מסויימת מאנשים שמתעקשים (בעיקר משפטית ) ,להפך אני אישית מאמין שאם לא התקבלת למקום עבודה מסויים יש טעם לפגם לרדוף אחרייהם . בשלב מסויים תמיד תצליחי למצוא משהו מתאים יותר וגם משתלם יותר. יתר לכן בגילאי ה 30 + הסיפור של מציאת עבודה הוא הרבה יותר מסובך עקב העובדה שאת נכנסת לתחרות עם חברה הרבה יותר צעירים שאותה מערכת יכולה לנצלם יותר זמן לפני " שישרפו " ולכן יש גם אפשרות שאחת מסיבות הדחייה היא גיל ומצב משפחתי. מנסיון אישי במשאבי אנוש תעברי הלאה

BellA עלמה

New member
לא קשור לעבודה אלה לימודים

אכן בתחום התעסוקה אם לא אתקבל למקום מסויים לא אתעקש אלה אמשיך לחפש. מה בנוגע ללימודים? לא תתקבל לחוג מסויים האם תתעקש לקבל צ'נס נוסף? או שתוותר?

החורזת**

New member
תלוי מה סיבת הדחייה וכמה נקודות חסרו לי לעבור

את רף הקבלה. יש מקצועות (למשל פסיכולוגיה, ייעוץ, עבודה סוציאלית) שדורשים ניסיון קודם בעבודה בתחום או לעמוד בראיון קבלה. אם לא הייתי מתקבלת כי איני עומדת בקריטריונים אלה, אז לא הייתי מנסה שוב כי זה לא יעזור. ואם נניח לא התקבלתי כי חסרו לי כמה נקודות לעבור את הסף, אז אולי כן הייתי מנסה שוב, או שהייתי מתחילה ללמוד את אותו חוג במכללה פרטית או באוניברסיטה הפתוחה ומנסה להשיג ממוצע גבוה ואז מנסה לעבור למוסד הרצוי בתום שנה א' או לתואר השני.

באופן מאוד כללי : מתעקשים...

ואחרי זה ממשיכים האלה . אם לא מצליחים במשך שנים של התעקשות תקופתית , ואולי יום יומית .

למעלה