עקר

kanojo

New member
עקר ../images/Emo82.gif

שלום, האם מישהו כבר ראה את ההצגה "עקר בית" בקאמרי ויכול להמליץ עליה?? תודה מראש

normajean

New member
הו יקירתי..

תורת הנאמ חבויה בכל אחד ואחת מאיתנו. היא רודפת אחרינו למשך כל ימי חיינו, אחדים יבחינו בה וימשיכו בחייהם כאילו כלום(!) אחדים ישאלו שאלות ללא תשובות ויפלו ואחדים..מיוחדים מיוחדים(מילה אחרת למוזרים במקרה שלנו) יתעקשו להבין ובסופו של דבר יכנעו אך יצרפו את ה"נאמ" אל הלקסיקון. בקיצור זו מילה שעברה לי בראש ברגע של "היי" במקום אממ היא נכנסת בכל שעה שיחה משפט מחשבה וליטוף(מצא את השונה) והופכת אותי ליותר מיוחדת(עיין ערך סוגריים פסקה ראשונה) מאנשי ה"אממ" מעוררת סקרנות ולעיתים אף עושה לאנשים את..זה..
אם סקרנתי אותך את מוזמנת להצטרף לקהילת הנאמ שלי כרגע יש בה שני אנשים לא כולל אותי הם דמיוניים ומדברים רק אחד עם השני,אנחנו נוהגים להיפגש בימי א' ג' וה' בין השעות 13:17 - 13:23 מקבלים צ'ופרים מורל טיולים אוכל מדים שורפים חתולים וכורתים בריתות.

normajean

New member
אה.....חחחח שורפים חתולים?!?מה..פחח

איפה שמעת את השטויות האלה(*ממלמלת לעצמי שזה מזל שיש לי פרוטקציות בהנהלה ואפשר לשכב עם מישהו כדיי למחוק את ההודעה הקודמת בשרשור*) חחחח*צחוק עצבני*.. אל תדברי שטויות מאמי נו באמת אני,לשאוף חתולים?! פחחח אהה..בחיים לא..נבר אוור אוור כאילו שיו..גט ריל כאילו.. וואי לפעמים האנשים פה כל כך פאסה שזה מדהים.. חיחי מאמי הצחקת ואתי עכשיו יאללה עזבי אותך שטויות זה כבר לא לרמה שלי לשרוף חתולים עברתי ליונקים קצת יותר גדולים כמו..ממ נאמ חוחיות נחלים אולי

normajean

New member
נאמממ!!! מחמאות חבינם! כיף!! גם את!

*חיוך טיפיש מחבקת אותך*

Awaken

New member
לא ראיתי.

אבל זה אחד מהמחזות המטומטמים הקיטשים האלו שרק לפי השם של המחזה אתה כבר יודע את כל ההצגה.... עדנה מזי"א הזאת, תסלחו לי, היא עלובה. מחזות כל כך קיטשים..... זה מפחיד....

למעלה