תינוק זקוק למלא תשומת הלב של אמו,למבט עיניה האוהב,למילים הנלחשות באהבה א ל י ו,בזמן הכי אינטימי...חבל שיש לך דברים חשובים יותר לעשות בזמן המקסים הזה,שלא ישוב עוד. שתהיי בריאה!
את הביקרת חוסרת הטאקט וחוסרת התחשבות שאת מעבירה מי את שתשפטי? שלא לדבר על כך שאת מעבירה ביקורת לאמא לשבעה ילדים כך שבטח יש לה מושג איזו תשומת לב הילד צריך ואיך לגדל ילדים
את גדולה!! תגובתך מעידה על כך שהבנת שלא התכוונתי להכעיס אלא העליתי נקודה למחשבה. דווקא התגובות של האחרות היו אגרסיביות,מה שמעיד שהן באמת מאכילות מבלי להעניק תשומת לב אוהבת ואמהית לעולליהן ומן הסתם,הבומרנג הזה יחזור אליהן.חבל לי רק על הקטנים... מכל מקום,תיהני מעוללך ומחייך.
גם אצלי, כשהצלחתי לשמור על אזור אחד פצפון מסודר, זה מאוד עודד אותי להמשיך הלאה, וגם אני לא מסוגלת להתמודד עם פרוייקטים ענקיים. זו חלק מהבעיה שלי ושל מבולגנים אחרים- חוסר הארגון. ואם לאדם קשה להתארגן- איך אפשר להתמודד מול בית שמבולגן בכל פינה? חייבים להתחיל ממשהו קטן ולהצליח לשמור עליו.
כי צריך להיות עם משמעת ברזל. עם ילדים בלי ילדים זה קשה. הסדר יום שלי ושל בעלולי: שנינו עובדים 9 שעות ביום יוצאים מהבית באזור שמונה וחצי חוזרים באזור שבע למי יש כוח להתחיל להכין אוכל למחר ולקחת לעבודה? למי יש כוח להכין ארוחת ערב עם קיצוצים טיגונים ואחר כך לשטוף כלים? עכשיו מה עם לנוח ככה קצת ליד המחשב לשוטט בתפוז? אמבטיות? עוד לא דיברתי על כביסות לתלות ולקפל בעיקר אז בקיצור הבאתי היום עוזרת שנקתה לי קצת את השירותים אמבטיות עשתה לי שטיפה בכל הבית קצת אבק ... עכשיו כל מה שנותר זה לטגן שניצלים למחר (זה בעלולי שלי עושה עכשיו) אני תליתי כביסות קיפלתי והחזרתי יש אינספור מטלות לבית ולדעתי זה בור ללא תחתית. כי גם אם הכל נקי ומסודר אני מיד חושבת שאוי אין לי וילון נורמלי לסלון ושאני חייבת להחליף את המצעי מיטה המזעזעים שאני סוחבת איתי עוד מימי הרווקות (מה שאמא שלי הסכימה לתרום לי ואז כל כרית היא בצבע אחר וזה כבר משגע) בקיצור בית זה בור עמוק עמוק עמוק עמוק
כל כך קשה למצוא מצעים טובים! רציתי רק להזהיר אותך שלא תקני מצעים שעשויים ממעל 50% בדים סינטטים. זה נורא ואיום! אם את מוצאת מצעים שאהבת במחירים טובים תמליצי לי
כי אין לי מצעי חורף...
בקשר לווילונות: הכי זול, יצירתי ומגוון זה לקנות בדים ולתפור עליהם כמה לולאות. אני ממש ממליץ
של כיתן עשויים 100% כותנה סרוקה סאטן - כך שזה נורא נעים לישון עליהם הצבעי פסטל. הסדין הוא תכלת ירוק לפעמים נראה שזה תכלת מעורבב עם כסף מכיר למה אני מתכוונת? יש קצת ורוד עדין וסגול גלידה בקיצור בררתי זה עולה 580 ש"ח. אבל אין עליהם המון אני יודעת תמיד חשבתי למה לא לקנות בד ולתפור? זה הכי קל מצעים הכל זה ריבועים? אני עוד אעשה את זה כשיהיה לי קצת זמן לנשום