עקרות כבר על המסך... היום עלו טיזרים. דעתכם המלומדת?
A Aviad1987 New member 6/4/05 #3 טיזרים מצויינים. ראיתי 4, אין לי מושג אם זה הכל אבל הטיזרים באמת מעלים את החשק ומטפלים בסדרה מכל כיוון (הביקורות, השחקנים וכד') וכל זה בטיזר של מספר שניות.
טיזרים מצויינים. ראיתי 4, אין לי מושג אם זה הכל אבל הטיזרים באמת מעלים את החשק ומטפלים בסדרה מכל כיוון (הביקורות, השחקנים וכד') וכל זה בטיזר של מספר שניות.
D dht160 New member 6/4/05 #4 אממ אם אני יום שלם של צופה בהפקסות הפרומואים של יס פלוס במיוחד בשביל לראות את כולם זה אומר שזה מדהים לא ?
אממ אם אני יום שלם של צופה בהפקסות הפרומואים של יס פלוס במיוחד בשביל לראות את כולם זה אומר שזה מדהים לא ?
G gilriv New member 8/4/05 #5 טלי הפרומאים של :עקרות בית נואשות {{{{{} כל הטיזרים זה מהערוץ שמשדר אותם ABC כשתרכשו את הכי גאים שיש תביאו לזה פרומאים מן הערוץ SHOWTIME פרומאים נהדרים עושים שם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~; ALL BETS ARE OFF
טלי הפרומאים של :עקרות בית נואשות {{{{{} כל הטיזרים זה מהערוץ שמשדר אותם ABC כשתרכשו את הכי גאים שיש תביאו לזה פרומאים מן הערוץ SHOWTIME פרומאים נהדרים עושים שם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~; ALL BETS ARE OFF
B bambi המקורית New member 9/4/05 #6 מאיפה השטויות עם הרווחים האלה ? אני עוקבת באדיקות אחרי הפרומואים של יס פלוס הם הכי טובים מכל הערוצים ומקוריים לחלוטין.
מאיפה השטויות עם הרווחים האלה ? אני עוקבת באדיקות אחרי הפרומואים של יס פלוס הם הכי טובים מכל הערוצים ומקוריים לחלוטין.
Y yesplus New member 11/4/05 #8 האמת גם אני לא כל-כך הבנתי הטיזרים, הם כמובן של חברת פרומותאוס, שעושה את העבודה הכי טובה בארץ (וגם בעולם) וכה יעידו הפרסים הרבים בהם זכו.
האמת גם אני לא כל-כך הבנתי הטיזרים, הם כמובן של חברת פרומותאוס, שעושה את העבודה הכי טובה בארץ (וגם בעולם) וכה יעידו הפרסים הרבים בהם זכו.
G gilriv New member 11/4/05 #10 אתם תתנו פרומי יפה גם להכי גאים שיש {שאלה מתי ישדרו פרומו ?להכי גאים שיש זה מתחיל בחודש הבא בארה'ב ישש
אתם תתנו פרומי יפה גם להכי גאים שיש {שאלה מתי ישדרו פרומו ?להכי גאים שיש זה מתחיל בחודש הבא בארה'ב ישש