"עקרות בית"

א אוהל

New member
"עקרות בית"

אתן לא חושבות שזה שם נורא? זה הרי בא מעקרה=חשוכת ילדים. בזמנים בהם הגברים היו פולגמיים באופן רשמי, מי שהיו לה ילדים טיפלה בהם ומי שהייתה עקרה ולא היו לה - הוטלו עליה כל עבודות הבית המג'יפות
באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב - homemaking - שזה יותר אקטיבי, יצרני, יצירתי, חזק. אולי אפשר לשנות את שם הפורום למשהו יותר יצירתי, חיובי וסימפטי כמו לדוגמא "מלאכת בית"? עכשיו השם ממש עגום ולא מזמין לדעתי. דווקא נחמד פורום שבו אפשר להחליף טיפים על סידור, נקיון, עמידה בזמנים, multitasking ואירוח של אברהם שרם

סגולית

New member
אל תסתכלי בקנקן אלא במה שיש בתוכו

או בשפה שלך: אל תשפטי את הספר לפי הכריכה. השם של הפורום פחות חשוב מהתוכן שלו!! ברוכה המצטרפת לשורותינו
שימי במים חם היום

פסטטט ...כנסי רגע לכאן

ראשית ברוכה הבאה ...
שנית ...עזבי שטויות לא הקנקן חשוב או במקרה זה איך קוראים לו ... אלא מה יש בפנים ...ומה שיש בפנים ...ממממ....אחת אחת ..ואולי כמה אחדים .... בקיצור עזבי שטויות ...השם ממש לא חשוב ..חשוב על מה מדברים , חשובים האנשים ...אני דווקא רואה את השם אחרת [עקרת-בית = עיקר עבודתה בבית] הפורום שלנו באויר רק שבועות ספורים וכל מצטרפת עושה אותו נחמד יותר מגוון יותר ומעניין יותר ... אז מה מצטרפת?

סגוליתתתתתתתתתת../images/Emo12.gif

אני בהלם ....חשבנו וכתבנו אותו הדבר ... קבלי

סגולית

New member
../images/Emo12.gifיוווווווו הצצת לי???

מדהיםםםםםםםם!! קבלי
אחד גם ממני.. בוקר טוב המנהלת

א אוהל

New member
הצטרפתי../images/Emo9.gif

החל מאתמול אני רשמית homemaker (מצטערת, הביטוי העברי עושה לי חררה, ומדי פעם אני מבטיחה להעלות את ההצעה לשינוי שם הפורום
) יש לי ילדה בת שנתיים ורבע ובעל שעובד מ-א-ו-ד קשה ומקצוע שאני רק מתחילה בו - מדריכת-הנקה - כך שזה לא ממש נקרא "עובדת" כי כסף עוד לא רואים מזה. האם יש שרשור שבו חברות הפורום מציגות את עצמן?

דוקא להפך

השם נגזר מהמילה "עיקר" במובן שעקרת הבית היא הדבר העיקרי בבית ועם זה אנחנו הרי מסכימות נכון?

למעלה