עקרות בית נואשות...

4hilla4

New member
עקרות בית נואשות...

עכשיו ראיתי את הפרק ורציתי לשמוע מה היה לכם לומר עליו... אני אתחיל- אהבתי את כל הפרק אני ממש אוהבת את אלמה!!! היא מוסיפה המון לסדרה אני מקווה שהיא לא תעזוב בזמן הקרוב!! לינט ממש הצחיקה אותי בפרק הזה! מסכנה ברי! ועוד יותר אורסון... איך אמא של אורסון תקעה את אלמה בחדר זה הצחיק אותי.. וכל הפלרטוטים של גבריאל עם העורך דין היו ממש קורעים.!!! וגם הקטע של החתונה היה טוב... קיצר- אני כבר מחכה לראות את הפרק הבא!!

גם אני השלמתי עכשיו.../images/Emo129.gif

אחלה פרק! ^-^;; -אז זה אומר שאורסון הרג את מוניק? לא הגיוני. כי ברי לא הייתה מגיבה ככה, היא הייתה עוד יותר מתחרפנת. -הקטע שאמא של אורסון כלאה את אלמה בעליית גג היה טוב.XD הגיע לה. >.> -הו. ואיזה חמודים לינט ואמ.בעלה (איך קוראים לו?
) xD הצחיקו אותי הפרק. -מעניין לראות איך יתפתח העניין עם גבי ויאנג.
כמה נפילות בפרק אחד.

4hilla4

New member
קוראים לו טום.. [ נראה לי../images/Emo122.gif]

הנפילות לא אמורות להצחיק הן אמורות להכאיב

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

תוכן ההודעה מכיל את נסיבות המוות של מוניק, מי שלא מעוניין לדעת שלא יתפתה ויסגור את ההודעה
מי שכן, מוזמן לגלול למטה.
מוניק הייתה המאהבת של אורסון בזמן שהוא היה נשוי לאלמה, והוא מאוד אהב אותה. אמא של אורסון לא הייתה מוכנה לתת לזה לקרות, היא טענה שאלמה טובה בשבילו ומוניק לא. וזו הסיבה שהיא רצחה אותה. באותו ערב מייק היה אצל מוניק לתקן אצלה סתימה, אבל היה חסר לו חלק והוא הלך לחנות לקנות אותו. הוא שכח שם את ארגז הכלים, ואמא של אורסון רצחה את מוניק בעזרת מפתח הסתימות של מייק [וזו בדיוק הסיבה שהרצח הזה נפל על מייק]. אורסון הגיע למוניק הביתה וראה את אמא שלו מעל הגופה של מוניק, הוא היה מזועזע אבל היא אמרה לו להתעשת ולעזור לה לנקות את המקום ולפנות הגופה מכיוון שהשרשרב [מייק] אמור לחזור בקרוב. כשמייק חזר, הם עדיין לא הספיקו לפנות את הגופה שהייתה מאחורי הדלפק. אורסון אמר למייק ללכת ושהוא יתקן את הבעיה בברז, והוא אכן הלך.

../images/Emo58.gif

דווקא לא הכי צפוי, עד לאותו רגע ההשערה היא שאורסון הרג אותה.

../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

בגלל התגובה של ברי לכל העיניין כבר אפשר היה להבין שהוא לא רצח אותה.

קובי221

New member
../images/Emo58.gif

מה שחשבתי מלכתחילה... ולכן גם אמא שלו סוחטת אותו, כי הוא עזר לה...

למעלה