NוNין cוcNו
New member
עקרונות הבריאה - חלק 3
בפוסטים הקודמים דיברנו על ארבעת המפתחות לאושר, דיברנו על הערכה עצמית ואיפשור.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1149&messageid=176836955
היום אני מעלה לדיון את המפתח השלישי לאושר והוא:
הודיה = מאפשרת לנו למגנט שפע שאנו מתמקדים בו הוא מתעצם וגדל
אמרו את המילה בקול.
איך המילה הזו מהדהדת לכם? איך היא מרגישה לכם?
כשאנו מודים למישהו, איך זה גורם לנו להרגיש?
כשמישהו מודה לנו, איך זה גורם לנו להרגיש? מה קורה אחר כך?
חייבת לספר מעצמי סיפור טרי מהיום,
הלכתי לסופר, ולא מצאתי מטבע של חמישה שקלים לעגלה. איכשהו כשהגעתי לעגלות, הופל'ה, מצאתי את העגלה היחידה
שהיתה מנותקת משאר העגלות ולא היה לי צורך במטבע. הודיתי לבריאה שידעה בדיוק מה אני צריכה.
כשיצאתי מהסופר והכנסתי את הקניות לאוטו, שמעתי מישהו שואל על עגלה פנויה... טינג!!! פעמון נדלק בראש, אני מסתובבת
ואומרת שהעגלה הזו פנויה. חייכנו אחד לשני ואמרתי: צריך רק לבקש. הבחור היה דתי, אז הוא חייך והצביע למעלה, לבורא.
אז חייכתי אליו חזרה, ואמרתי לו, בדיוק! גם אני ביקשתי ממנו כי לא היה לי מטבע של 5 שקלים.
אז, אני חושבת לעצמי, שכשאתה מודה, אתה מאפשר גם להחזיר לאחרים שפע ובהתאם השפע חוזר אליך.
בברכת דיון פורה ומכבד
בפוסטים הקודמים דיברנו על ארבעת המפתחות לאושר, דיברנו על הערכה עצמית ואיפשור.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1149&messageid=176836955
היום אני מעלה לדיון את המפתח השלישי לאושר והוא:
הודיה = מאפשרת לנו למגנט שפע שאנו מתמקדים בו הוא מתעצם וגדל
אמרו את המילה בקול.
איך המילה הזו מהדהדת לכם? איך היא מרגישה לכם?
כשאנו מודים למישהו, איך זה גורם לנו להרגיש?
כשמישהו מודה לנו, איך זה גורם לנו להרגיש? מה קורה אחר כך?
חייבת לספר מעצמי סיפור טרי מהיום,
הלכתי לסופר, ולא מצאתי מטבע של חמישה שקלים לעגלה. איכשהו כשהגעתי לעגלות, הופל'ה, מצאתי את העגלה היחידה
שהיתה מנותקת משאר העגלות ולא היה לי צורך במטבע. הודיתי לבריאה שידעה בדיוק מה אני צריכה.
כשיצאתי מהסופר והכנסתי את הקניות לאוטו, שמעתי מישהו שואל על עגלה פנויה... טינג!!! פעמון נדלק בראש, אני מסתובבת
ואומרת שהעגלה הזו פנויה. חייכנו אחד לשני ואמרתי: צריך רק לבקש. הבחור היה דתי, אז הוא חייך והצביע למעלה, לבורא.
אז חייכתי אליו חזרה, ואמרתי לו, בדיוק! גם אני ביקשתי ממנו כי לא היה לי מטבע של 5 שקלים.
אז, אני חושבת לעצמי, שכשאתה מודה, אתה מאפשר גם להחזיר לאחרים שפע ובהתאם השפע חוזר אליך.
בברכת דיון פורה ומכבד