עקרבים -שאלה

צמצמון

New member
עקרבים -שאלה

בזמן האחרון אני מוצא הרבה עקרבים על מפתן דלתי לפחות אחד בשבוע אני גר באיזור שומרון (שערי תקוה) אבל אף פעם לא נתקלתי בהם מישהו יכול לומר לי מה פתאום הם מוצאים את דרכם לביתי? חשוב לציין שהגינה מטופחת אין עשבייה שוטה... ומדובר בעקרב שחור ושאלה אחרונה: מי יודע מה אפשר לעשות על מנת להרחיקם או האם יש איזה חומר שיכול להדבירם???. אשמח לתשובה מכל מי שמבין בנושא.... הדבר חשוב לי שכן יש לי ילדה קטנה שזוחלת לה להנאתה על הרצפה וממש לא הייתי רוצה שתיתקל בהם עוד תודה ולילה טוב....

Fenix Girl

New member
לכל הזוחלים נמאס להיות פרמיטיבים

והחליטו להתקם להיות מודרנים.. גם הם רוצים בית חם וגינה יפה..
אמאא..

etay983

New member
ל- fenix girl את הפרימיטיבית כאן

ולא הזוחלים. לא מספיק שאת מראה פה בורות מוחלטת את גם מתעקשת להפגין את סלידתך שוב ושוב מהנושא שהפורום הזה עוסק בו. מגעיל אותך? לא מושך אותך? לגיטימי. יש מספיק פורומים שעוסקים במגוון של תחומים. אני התרשמתי שבקשת העזרה כביכול שלך לא כנה לחלוטין. אדם שמפחד (ובמקרה הזה הייתי שמח לעזור) לא מתפנה לכתוב אנקדוטות עוקצניות.. בכל זאת, אם את לא רוצה שממיות אצלך בבית תשתדלי לאטום חריצים מסביב לחלונות ולדלתות.

Fenix Girl

New member
העוקצני פה זה אתה

כל מה שכתבתי נכתב בהחלט ברוח טובה..

מוהר

New member
עכשיו יכעסו עלי בפורום ../images/Emo140.gif

הפטנט שלי נגד עקרבים הוא חתול חצר. מעוקרת/מסורס ומטופל/ת בקביעות מבחינת חיסונים ומזון. התוצאה היא פחות עכברים, נחשים, נדלים ועקרבים. לפחות מנסיוני. אני לא אוהבת רעלים, במיוחד אם יש ילדה קטנה שמסתובבת בחצר... בהצלחה מוהר

למעלה