עקמת-

אסתי123

New member
עקמת וטיפול בה

טיפול ברפואה משלימה מטפל באדם ולא בסימפטום. חסרים כאן כל הפרטים כמו--גיל, מין, מצב רפואי כללי.... בגדול הטיפול הרצוי הוא הטיפול בגורם לעקמת. להגיע לגורם ולטפל בו. את זה אפשר לעשות בכל מיני דרכים. כקינסיולוגית אני ממליצה ביותר על טיפול קינסיולוגי. דרכו ניתן להגיע לגורם, גם אם הוא מן העבר הרחוק ביותר, בפשטות ובזרימה. אני מוסיפה המלצה לשלב את הטיפול הקינסיולוגי בטיפול ביורגונומי. שתי התורות משלימות אחת את השניה , עוזרות, משפרות, מיטיבות, מרפאות. כול-טוב

SideKick

New member
אסתי, ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

חבל שלא הוספת עוד כמה מילים גם איך עובד הטיפול הקינסיולוגי, כך שאם הבחורה מעוניינת בטיפול מסוג כזה, היא תדע מה עושים בו, מה מצפה לה? הערה טכנית: השורות בהודעות שלך עדיין ארוכות יותר מן הדף, כך שהקורא יכול לקרוא רק חלק מן ההודעה (ולהיעזר בדמיון כדי להשלים את החסר). תנסי לבדוק מה לעשות, כדי שנוכל לקרוא אותך בשלמותך.

אסתי123

New member
ברוכה הנמצאת../images/Emo39.gif

לצערי היו לי תקלות רבות במחשב ולכן נעדרתי תקופה ארוכה. אני מבינה שהיו פה שינויים רבים. על קינסיולוגיה ניתן לקרוא תחת מילון מונחים שנמצא בפורום. אשמח לענות על שאלות אם יהיו. מקבלת את ההערה לגבי השורות. כול-טוב לכולם.

אשכר

New member
כירופרקטור טוב (מנסיון אישי)

היתה לי עקמת עד לפני חצי שנה היום אין. במהלך החודשים האחרונים כירופרקטור (שהוא גם מטפל ותיק בפולאריטי ת'ראפי) יישר לי את החוליות בגב כל בוקר איזה 2 דקות בלבד. אגב - לא הפריעה לי העקמת אלא משהו אחר. הטיפול בעקמת היה תוצר לוואי מבורך של הטיפול היומיומי. (אולי זה בגלל המדיטציה שעשיתי כל יום מאז, אבל יש לי ספקות

למעלה