עקמת

• פותח הנושא vdgs
  • פורסם בתאריך

vdgs

New member
עקמת

יש לי עקמת 34 מעלות, אני בן 18 הלכתי לרופא שאמר שאפשר לטפל בזה על ידי ריפוי השרירים הקיימים ולעשות שרירים חדשים שיישרו את הגב... אותו רופא עובד עם מספר מכשירים ושמעתי מכמה שבאמת זה עזר להם. עכשיו השאלה שלי אם הטיפול הזה יכול להזיק לי בעתיד (כי שמעתי שכירופקטיה נגיד גורמת לנזקים לעתיד) הוא אומר שזה לא כירופקטיה אלה שיטה חדשה, שווה לנסות?

0 אור 0

New member
אני לא מכירה את הרופא והמכשירים שלו

עבודה עצמית על השרירים במודעות ותנועה נכונה יכולה להועיל ובודאי לא תזיק. מניפולציות חזקות כמו שנעשות בכירופרקטיקה יכולות לעזור, אבל גם עלולות להזיק ולכן חשוב מאד לבחור מטפל סופר מומחה שידע לא להזיק. אין מנוס מבדיקה מאד מעמיקה של המטפל לפני שאתה מחליט.

vdgs

New member
אוקיי תודה

שמעתי ממטופלים של אותו רופא ביקורת טובה, פשוט הפחד זה אם לאחר מספר שנים אם זה לא יגרום בעיות ( כל מי שאני מכיר הוא בטיפול או בדיוק סיים...)

ינוקא1

New member
טווינא זה משהו אידאלי בשבילך.

רק תלך למטפל טוב שתרגיש טוב עם הטיפול שלו. לא מישהו שתרגיש אצלו כואב מידי או לא נעים. בהצלחה רבה.

ינוקא1

New member
טווינא זו "פיזיותרפיה סינית"

סוג של טיפול מגע עמוק , נעשה על גבי בגדים.

yoelnd

New member
תראה....

היי היות ולא ציינת שם ו/או את הגישה הטיפולית קשה להתיחס באופן ספציפי ישנם מספר גישות טיפוליות מוצלחות מאוד, והמובילה בעולם נמצאת בגרמניה! מעבר לכך ישנם טיפולים במשלימה היכוליםמאוד לסייע, אם כי מצבך קצת מאוחר מבחינת הגדילה ויכולת השינוי. דבר נוסף: יש לחשוב על הנושא הצבאי! בבריאות טובה!

vdgs

New member
אני רוצה קרבי

הוא שיפר לאחת בת 21 מ50 מעלות ל23. השם ארין רז. הטיפול הבנתי שהוא לבנות שוב את השרירים בצורה נכונה

למעלה