עקיצת דבורה

עקיצת דבורה

הנסיך שלי כל הזמן משחק עם כל מה שזז ושלא זז. הוא מכניס הכל לפה, באמת שזה פרוייקט אחריו. עם זה אין בעיה. אבל היו בטיול החליט שהמשהו שבא לו להשתעשע איתו זאת דבורה.מיד הרחקתי אותו אבל יכולתי להבחין שהוא מרגיש כאב ומשהו מציק באיזור הגב התחתון. תארתי לעצמי שהוא קיבל עקיצה. הוא כל הטיול התעסק עם הגב התחתון. עכשיו הוא בסדר, לא מרגיש כלום.לפעמים מגרד בגב התחתון. אבל לא בתדירות גבוהה(גם יש לו פשפשים ככה שזה לא בהכרח מהדבורה) אבל זה יכול להזיק לכלב עקיצת דבורה? הוא נראה רגיל לחלוטין ולא ניתן לראות שזה עוד משפיע עליו. אבל אחרי הסיפור שהיה לי איתו עם הקקאו החלטתי להתייעץ פה על הכל.

אם הוא לא מפתח תגובה אלרגית

לא חושבת שיש מה לדאוג... כל עוד הוא לא מתנפח ונהיה אפאטי סביר להניח שזה בסדר... אם את רואה נפיחות כלשהי, בעיקר בפנים - מהר לוטרינר. מקסימום תרימי טלפון לוט' בשביל להיות רגועה.

elin86

New member
כלבים שלא רגישים לכך זה לא נורא

שימי לב שהוא לא מתנפח או משהו כזה. מילי וגם צ'אי נעקצו שתיהן בכף הרגל.. שתיהן לא הגיבו בהתנפחויות רציניות.. קצת ליקוקים וגירודים והכל עבר לא הבנתי למה יש לכלב פרעושים (ולא פשפשים)? לא שמת עליו אמפולה.?

uoston

New member
לקת לוט לזריקות!

היי לך!! בהנחה שאת יודעת שהכלב שלך לא אלרגי לדבורה אולי אין צורך לקחת לוט. אבל אם לא ידוע לך לא הייתי ממליצה לך לחכות....הכלב אמור לקבל שני זריקות של סטרואידים ואחד של משו נגד אלרגיה. מדברת מניסיון כי פעם כששמרתי על כלבה היא דרכה על דבורה ושיר לקחתי לוט! זה מאוד חשוב!

הוא בסדר גמור. מתנהג רגיל

עדיין יש צורך לקחת לוטרינר? אחרי שקראתי פה את התגובות נרגעתי. אבל בנוגע ללקיחה לוטרינר כשהכלב מתנהג כרגיל, יהיה לוטרינר מה לעשות איתו? הרי זריקות אלרגיה זה מיותר כשאין אלרגיה, אף יכול להזיק, כי זה מכווץ כלי דם(לפחות הזריקות אלגיה אצל בני אדם)

uoston

New member
גם את הכלבה שלקחתי לוט לא היו שום סימנים

אבל בכל זאת לקחתי וכן נותנים זריקה כדי לימנוע את הסימנים של האלרגייה.

ליצ'י פעם אחת בלעה דבורה חיה

שמן הסתם עקצה אותה... התנפחה כולה, נהיה לה ראש פי 2 בגודל למשך 24 שעות והכל עבר. היא המשיכה להתנהג רגיל בזמן הזה. כמו שזה בא זה הלך. לאחר מכן זה קרה לה עוד פעם, וקרתה אותה תגובה שגם כן עברה אחרי 24 שעות.

אוי

בפעם הראשונה שזה קרה התקשרתי לוט' שלנו

ששאל כמה שאלות לגבי התפקוד שלה ואז אמר, שכל עוד המצב ממשיך כפי שהוא אין טעם לבוא ורק אם תהיה החמרה במצב להגיע SOS מאחר והכל עבר כלעומת שבא, בסוף, תודה לאל לא הגענו אליו. היא הייתה ממש חמודה, נראתה כמו כלב ים כל הפנים שלה התנפחו אבל שום דבר לא כאב לה והיא המשיכה להתנהג כרגיל, יציאות כרגיל וכמובן שלטחון כרגיל [לעיתים אני חושדת בה שהיא מעורבת בשואב אבק] הזנב היה למעלה רק ישנה הרבה

למעלה