עקיצות יתושים

hagi72

New member
פרעושים ושאר מרעין בישין

אמנם נולדו לפני כחודש וחצי גורי חתולים בחצר לידנו, אך חוץ מזה שהעירייה ריססה כבר פעמיים ולא מצאתי פרעושים פעילים גם הלכתי בכוונה עם מכנס קצר בחצר מספר פעמים ללא גרבים לראות אם משהו קופץ עלי וגם בבית אבל לא מצאתי שום פרעוש וגם לא ראיתי כאלו על הילד או על הרצפה הבהירה בביתנו. בסוף הקיץ שעבר אכן היו פרעושים והזמנתי ריסוס מיוחד הביתה וגם רססו אז בחצר מטעם העיריה. מלבד זאת אין לי מה להוסיף , אולי זה עונש קארמתי או משהו כזה....

../images/Emo153.gif מתחיל לעלות בי חשד...../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif

שאלה לא עקיצות.... אלא אולי התפתחות של מחלת ילדים? אבעבועות רוח מתחילות כמו עקיצות, ובתחילה ללא חום, וכרגע ככל הידוע לי - ישנה התפרצות של אבעבועות רוח. בדקי בבקשה. יתושה אחת אינה מסוגלת לעשרים עקיצות לבד, אלא אם הזמינה את החברות לארוחת שחיתות. אנא בדקי - אבעבועות רוח

hagi72

New member
תודה רבה אבל

אבעבועות הוא חטף לפני 5 שנים והדביק אותי....רציתי למות.... שבת שלום ונטולת עקיצות

I Was Hoping

New member
ריבוי עקיצות

מזכיר לי את האלרגיה שלי... יש יתושה רעה שאני לא יודעת מהו סוגה, אבל כשהיא עוקצת אותי פעם אחת, אפשר לספור עד מאה והעור מגיב בצורת 20 עקיצות נוספות גם בלי שהיא תעקוץ. אלרגולוג אמר שזוהי תגובה של העור שלי לעקיצות שלה. שווה לבדוק, למרות שטיפול של ממש לא מצאתי.

hagi72

New member
טוב, הקיצר הגרניום לא עובד

הילד נעקץ כ-25 עקיצות חדשות. חוץ מהמריחה של החוחובה עם הגרניום, והפצת הגרניום באמצעות מבער אני לא רואה שזה עובד :(

Dana19866

New member
תנסה מה שאמרתי

וגרניום באמת מבריח יתושים בכל התכשירים שמים אותו.אולי יש לכם נחיל של חתושים מאוד קרוב לבית? נכון שבדר"כ ישנם יתושים אבל לפעמים הם פותחים מעין "קן" ממש ליד הבית, אולי יש מים עומדים או ביויב עומד בסביבת מקום, ופשט צרי ך לקרוא לעירייה לייבש את הבעיה.

hagi72

New member
מרחתי את הילד

בשמן חוחובה + טיפות גרניום במקומות החשופים (ידיים, רגלים תחתונות + צוואר ועורף), והוא נעקץ כ-25 עקיצות בבטן ובגב..... כמו כן שמתי במבער כ-100 סמ"ק מים + 5 טיפות גרניום ולפני העקיצות בית כבר הסריח מגרניום.... אני משער שאם הגרניום היה מרחיק אותם הוא לא היה נעקץ במקומות אשר לא היו חשופים..... קניתי בינתיים 2 מכשירים חשמליים עם נוזל של ספירה ושמתי לו נוזל קלמין להרגעת העקיצות.....כואב הלב...

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif עוד עצות

תבלין ציפורן לא טחון [ מסמרים] לוקחים קמצוץ ושמים בצלחת (בלי מים ובלי כלום פשוט כך) מתחת לחלון או ליד הילד (לא קרוב יש לזה ריח קצת חזק)והיתושות לא מתקרבות.
שמן אקליפטוס גם הוא יעיל בהברחת יתושים אותו שמן שמפזרים במכשיר האדים לטפטף קצת על המיטה/שמיכה וזה הכל! אין יתושים.
אפשר גם להפעיל מאוורר חלש,רוח קלילה . היתושים לא אוהבים רוח
שמן נגד יתושים להכנה ביתית
לא בדיוק עצת סבתא,אלא עצה מניסיוני במאבק הזה בטורדנים המעופפים לאחר שנותרתי לילה אחד ללא טבליות או כל תכשיר ,ויתושות עשו מסיבה אני אגב הייתי הכיבוד
נזכרתי שמעופפים לא אוהבים עשן אז עשיתי לי מדורה קטנה [ לא להבהל ,לא ל"ג בעומר ] קח עלים יבשים של צמחי התבלין לתה ,לי היה גרניום לימוני ,מרווה,רוזמרין ואת כל אלו פשוט הבערתי בכלי קטן ,נוצר עשן עם ריח נעים [ במחשבה נוספת יכולתי להוסיף גם לוונדר ] - היתושות נעלמו. אז אתה יכול לעשות את זה כשאין אף אחד בחדר להניח את הכלי[פינג'אן או מחבת קטן ] על הרצפה מטעמי זהירות ,לתת לעשן להסתלסל למעלה כשתכנסו לחדר,סביר להניח שלא יהיו יתושות . אם לא מפריע לכם ריח העשן , אולי אפילו יהיה לכם ריחני ונעים אז אין צורך לצאת מהחדר [ שהיתושות יצאו
] וכמובן, לבדוק את הרשתות שאין קרע או חור מקווה שלפחות אחת מהעצות בשרשור תהיה יעילה

hagi72

New member
תודה

יהיה לי מה לנסות ב"מעבדה" בימים הקרובים, למזלי הילד יישן ביומיים הקרובים אצל אמו מה שייתן לי זמן להתכונן נפשית..... ל"ג שמייח

Dana19866

New member
זה יכול להיות אפילו עכבישים...

כל עכביש עוקץ, זאת העונה שבה הם משום מה מתחילים להתעורר. העקיצות שלהן יותר גדולות מפרעושים אבל יותר קטנות משל יתושים. אותו גירוד אותה תחושה, ושום דבר לא עוזר נגדם אלא רק למצוא ולמחוץ אותם למוות.

hagi72

New member
איזה מצחיק

כאילו ..... עכבישים אמורים לצוד יתושים ואמורים להביא מזל.....כן.....מזל רע אולי.....בכל מקרה למזלי (או לא) לא מצאתי עכבישים......נראה כאילו כל העולם נגדי....אבל אני עוד יראה לו מאיפה משתין העכביש.....

hagi72

New member
פיצוי

טוב אז בגלל הייאוש החלטתי לפצות אותי ואת הילד במכונת פליסטיישן 2 חדשה, אולי זה יעסיק את מוחנו בדברים אחרים במקום יתושים ועקיצות.....אולי זה יעורר בנו השראה.....ואולי לא......

Dana19866

New member
הלוואי שגם אבא שלי היה קונה לי

פלייסטיישן 2 כל פעם שהייתי נעקצת.. זה הבחלט מעורר השראה , תתחדשו!

tashian

New member
רעיון גדול!!!

לפני כמה ימים שאלתי כאן והמליצו על ציטרונלה. ניסיתי- במקום עם מבער פשוט לטפטף טיפה על הסדין וטיפה על אדן החלון. פעל כמו קסם! אבל באחד הלילות, כשהשארתי את הדלת פתוחה, נכנסו כל היתושים (ואני אכן מתכוונת לכ-ל היתושים) ועקצו אותה. אז מצאתי משהו אפילו יותר טוב- רול און על בסיס ציטרונלה, טבעי, לא רעיל, עם ריח עדין בהרבה, נעים ונוח לשימוש! אפשר לקנות בבת מרקחת "שואף" בראשון, הם מכינים את זה לבד. (אולי יש גם בבתי רקחת אחרים שמכינים לבד) בכל מקרה, גם אם אני נשמעת כמו פרסומת, אני לא...

hagi72

New member
לפני

לפני שאני ממיר את דתי, מתחיל ללמוד שאמאניזם ולדקור בובות וודו של יתושים אולי תשיגי את הטלפון שלהם ? תודה :)

קטלן!!!!

אני במקרה הגעתי לכאן כי חשבתי שיש איזשהן תרופות קסם אבל בתור מי שנעקצת הרבה וקראתי כמעט את כל ההודעות, נדהמתי שאף אחד פה לא הזכיר את הקטלן!! פשוט וניתן לרכישה בכל חנות חשמל,הום סנטר, אייס, כלי עבודה! לא יקר וגם הורג את כל היתושים. וכל עניין הזיעה שיכול להיות שהוא מוכח....כאשר אדם רגיש זה ממש לא משנה...אני נעקצת גם אחרי מקלחת ועם בגדים נקיים. בהצלחה

תשמעו

בעקבות החשד שעלה בקשר לאבעבועות רוח אני הייתי ממליץ ללכת לעשות בדיקה בקשר לזה למרות שנטען כי הוא חלה כבר באבעבועות רוח,הכל עלול לקרות. כמו כן יש לבדוק את העניין בקשר ליתושים,אתה טוען כי הוא נעקץ המון... אולי אלו הם לא עקיצות? אולי הכנסתם במקרה חית מחמד חדשה הביתה שהוא אלרגי אליה או שאולי הוא חטף אלרגיה כלשהיא? הייתי ממליץ ללכת לרופא בעקבות כמויות העקיצות האדירות שאתה מספר,יתכן וזה לא עקיצות ולכן עדיף לעשות בדיקה אצל רופא עור,או שכנראה יתושים רעבים ורבים חיים לידכם.. יש לבדוק הכל על מנת שהילד יהיה רגוע מהעקיצות או מה שזה לא יהיה.. יום טוב

למעלה