עקיצות יתושים

hagi72

New member
עקיצות יתושים

בני בן ה8 וחצי התחיל שוב להעקץ מיתושים. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני מורח אותו אחה"צ במשחה של DAPIS הדוחה יתושים, שם טבליות ריח בחשמל והוא ישן בתוך כילה ועדיין נעקץ.... אולי יש למישהו רעיונות שלא חשבתי עליהם חוץ מלהחליף ילד ? תודה

ה מוזה

New member
יתושות ../images/Emo13.gif

יש עצה שעלתה כאן ע"י ברבורה לבנה ובכלל בשרשור שמצרפת אליו קישור תוכל למצוא עוד רעיונות לא צריך להחליף את הילד
רק את המשחות והטבליות

hagi72

New member
אנסה B12

אסע לבית מרקחת הגליל וארכוש B12 + איזה ספריי שהם מוכרים שאני מקווה שיהיה מספיק מסריח ליתושות יום טוב ותודה

Dana19866

New member
הטבליות ריח שבחשמל קצת

מסממות את היתושים.. אבל אחרי שמכבים את המנורה (כי מה לעשות-לא בריא) הם חוזרים להיות פיקחים יותר מתמיד.. מה שידוע וברור זה- שיתושים מריחים בני אדם ממרחקים. הסיבה היא לא ההימשכות שלהם לבני האדם, אלא פשוט הם נמשכים לריח ה*זיעה*. הם מסוגלים להריח ריח של זיעה מקילומטרים. מספיק שאדם ישן עם פיג'מה שאתמול הוא הזיע בה כדי להיעקץ היום (למרות כל התכשירים שישימו עליו היתוש תמיד ימצא במצב כזה איפה לעקוץ!) תבדוק פשוט מאוד שהוא ישן עם בגדים ללא ריח או משהו שעלול לימשוך את אותם עך ידי הריח.. אתה יכול לעשות אפילו בדיקה כזאת (אם לא מפריע לך פעם אחת להיעקץ..)- תישן עם גרב אחת שהלכת איתה במהלך היום ומלוכלכת וגרב אחת חדשה, תתמרח בתכשיר נגד יתושים *רק* ברגל המלוכלכת שבה שמתה את הגרב המשומשת. כשתקום בוקר תופתע ליראות שהרגל העקוצה היא הרגל עם הגרב המשומשת עם התכשיר נגד יתושים. והרגל הלא עקוצה היא הרגילה הנקייה ללא התכשיר.

hagi72

New member
תודה על ההבהרה

לא אנסה זאת על עצמי אבל אקח לתשומת לבי החלפת בגדים לפני השינה לילד והמנעות מהזעה בנוסף ל B12 וספריי ריח שארכוש

Dana19866

New member
כן.. באמת עדיפה החלפת הפיג'מה

מאשר החלפת הילד
הניסוי לא חובה באמת, הוא כבר נוסה ובוצע בהצלחה ע"י ידיד שלי בשביל ציון בביולוגיה.

Dana19866

New member
בזכות הגרב שלו קיבלנו 98

מאז ועד היום זאת גרב המזל שלו.. לאחר מכן הוא גרב אותה בכל מבחן שהיה. בסך הכל קיבלתי בבגרות בביולוגיה 95, והכל בזכותו. ככה ששכיום, למרות הריח,אני רוכשת די הרבה כבוד ליתושים. .

shloמי

New member
../images/Emo39.gifיתושות נמשכות לא רק לזיעה

הי דנה היתושות נמשכות לחומרים שהגוף פולט כגון: קרינת אינפרא אדום, פחמן דו-חמצני שנפלט מהגוף ועוד... מצרף מאמר....http://www.snunit.k12.il/seder/wnf/mosquitos2.html בברכת אור ואהבה שלומי

Dana19866

New member
תראה אין לי מושג לגבי מה שאתה אומר

אנחנו ניסינו לגבי הזיעה על גופו של ידיד שלי. והתוצאות היו מדיהמות וחד משמעיות, הרגל הלא מרוחה והלא מזיעה לא נעקצה, הרגל המזיעה-נעקצה. אולי הגוף מושך עוד דברים, אבל הסיבה שלה יתושים נמשכים היא הזיעה, בגלל הורמון מסויים שמופרש. עובדה, לא נכשלנו, במשהו כן צדקנו.

chyuj

New member
עקיצות

שמעתי על שני דברים אבל לא אינפורציה מלאה אם משהוא שמע על כך אשמח להתעדכן. 1. יש פרסום בערוץ הקניות על מכשיר המחובר לחשמל והוא דוחה חרקים כגון:נמלים, ג'וקים טיקנים השאלה היא אם זה עובד גם על יתושים? 2. מכשיר רדיו מיוחד שדוחה יתושים?

hagi72

New member
בכתבה שקראתי מצוין B1 ולא B12

http://www.drgreene.com/21_38.html מדובר על מינון של בין 25-50 מ"ג על פי מחקר משנת 1969.... מישהו גם המליץ לי לרסס נפט באדן החלונות (זאת דירת מרתף) נסעתי ל-6 תחנות דלק ובאף אחת לא היתה נפט (הייתה באחת אבל המשאבה הייתה מקולקלת....שיט)

Michael jorden

New member
זה לא עוזר נגד יתושים..

יש לי את המכשיר הזה ,וזה עוזר או לפחות אמור לעזור בעיקר נגד חרקים.. וזה גם אמור לעזור נגד נמלים, אבל אני א בטוח שזה ממש עוזר

0 אור 0

New member
פתרון מצויין לדחיית יתושים

אצלנו הבית עכשיו בשיפוץ וזה אומר שאין לנו חלונות ודלתות - והבית מפוצץ ביתושים (יותר גרוע מאשר לישון בחוץ). מכיוון שגם אני וגם הקטנה שלי "מושכות" יתושים וגם רגיושת לעקיצות, בדקתי את העצה שאני נותנת תמיד כאן: שמן גרניום - וזה פשוט עובד!! מוזגים לכף היד קצת שמן נוא - אני השתמשתי בשמן חוחובה. מטפטפים לתוכו 3-5 טיפות של שמן גרניום ומערבבים עם האצבע מפזרים ברצועות על כל חלקי הגוף החשופים (חשוב מאד בכפות הרגליים, הידיים, וגם מסביב לפנים (כל הנקודות מושכות היתושים). אנחנו ככה כבר כמה לילות מאז התחלת מיתקפת היתושים ולא נעקצנו. וגם הריח נעים בהרבה מכל הדברים המסחריים.

hagi72

New member
מה זה שמן נוא ?

אולי התכוונת לשמן מנוע ? P: אנסה לקנות איזה שמן גוף וגם גרניום ולשים במינון שאמרת. ניסית היום לתת חצי כדור ויטמין B1 והילד כמעט הקיא את נשמתו.....

0 אור 0

New member
שמן נושא

סליחה על טעות הדפוס. אני מעדיפה להשתמש בשמן חוחובה כי הוא עדין יותר ומתאים גם לפנים. אם את לא אוהבת/ לא מכירה אפשר גם שמן שקדים. לא מדובר בשמן גוף שהוא כבר מהול - אלא בשמן אתרי טהור גרניום (יש בבתי טבע וסופרפארמים - בא בבקבוקון קטן של 10 מ"ל), השמן חזק מאד ולכן את צריכה למהול אותו בשמן הנושא. לגבי כדורי ויטמין - לא מומלץ לקחת תוספים בלי יעוץ רפואי או לפחות תזונתי. וגם לגבי השמן האתרי - השמן לא אור להזיק, אבל כמו לגבי כל דבר שבעולם שחדש לנו ואנחנו שמים על הגוף - אם את רואה שיש תגובה שלילית, דבר ראשון מפסיקים להשתמש ושוטפים במים.

hagi72

New member
עד שהספקת לענות

לא בזבזתי שניה והשמנים כבר בידי........ בנוסף למה שהצעת אנסה לשים גם את שמן הגרניום במבער במידה וריחו אינו נורא מדי..... דווחים בהמשך יום טוב חגי

hagi72

New member
הריח של הגרניום מעולה !!!

חוצמזה השארתי 3 חלונות עם רשתות פתוחים בבית ספגתי מגבון לח בכמה טיפות שמן אתרי גרניום והרטבתי את הרשתות. הדלקתי מבער בחדר של בני שבו יש חלון פתוח + רשת ומשתי 5 טיפות גרניום בכ-חצי כוס מים להבערה. למרות שמרחתי אותו במשחת DAPIS בשעה 15:00 אחרי מקלחת אני רואה כבר עקיצות חדשות. קצת קשה ליישם את הנושא של החוחובה + הגרניום, שמתי ככף שמן בכף היד וטיפת גרניום לתוכה, ערבבתי ומרחתי על הילד במקומות בהם הוא נוהג להעקץ, עשיתי את זה ב-3 נגלות, נקווה לטוב....

hagi72

New member
שיט - 20 עקיצות חדשות

גיליתי על הילד - מתחת לבגדים כ-20 עקיצות חדשות בבטן.....FUCK אולי ישנה בבית איזו יתושה שלא השתכנעה מהגרניום......

0 אור 0

New member
כדאי לבדוק אם יש עוד משהו בבית

בדרך כלל יתושים לא עוקצים מתחת לבגדים, אז או שזו באמת יתושה מיוחדת ועצבנית במיוחד, או שאולי יש פרעושים בבית (יש לכם חתול או כלב? - כי עכשיו זה בדיוק העונה שהם מכניסים את הצרות הנוראות האלו הביתה), או שאולי זה גירוי עור שרק נראה כמו עקיצות? אולי היה צריך למרוח גם במקומות הלא חשופים (או על הבגדים) אבל זה באמת נראה לי הגזמה שיחד עם המבער זה לא עובד ... דרך אגב, בקשר לעניין הזה של כף היד - זה סתם הפטנטים העצלניים שלי - אנשים "נורמליים" פשוט מכינים בצלוחית.

למעלה