עקיצות יתושות =)

tahiros

New member
עקיצות יתושות =)

שלום, חזרתי מקמפינג ונעקצתי ביותר מ-85 מקומות בגוף!! אני לא מפסיקה לגרד וכבר ניסית הכל- פניסטיל ג'ל, אלוורה, משחה מוזרה מתאילנד ששורפת בטירוף.. שום דבר לא עזר! חיפשתי קצת בפורום, אבל תהיתי אם אולי יש איזה חומר מרגיע שאפשר לשים באמבטיה.. מישהו מכיר? או אולי משהו שיעזור להפסיק את הגרד?

tahiros

New member
הלכתי למרפאה..

וגיליתי שאלו לא יתושים, אלא פרעושים
אני טסה הלילה, ואני חייבת משהו מהיר שיפסיק את הגרד! נתנו לי משחה שנקראת קלמין וכדורים נגד אלרגיה, אבל זה לא ממש עוזר ומאוד מגרד לי (בעיקר ברגליים) הטיסה היא טיסה ארוכה (16 שעות!!), אם יש לכם איזושהי המלצה מהירה להפסיק את הגירודים- אני אשמח!

פרח יבש

New member
חסרת ניסיון, אבל

תנסי לשפשף שום, או לא יודעת, למרוח על עצמך כל מיני תבליניםD: אולי כורכום?

galim29

New member
../images/Emo207.gif את ההודעה שלך לשאלת יתושות

מה עושים לגבי עקיצות בחוץ? יש באיזור רמת השרון והרצליה זן חדש של יתושות/אמזונות שעוקצות בטירוף וכל עקיצה מתנפת לגודל של כדור פורח... מישהו מכיר? יודע מה ניתן למרוח כדי לדחות אותן סופית? סובלת מזה נורא....

lee E

New member
גירוד של עקיצות יתושות

טייגר באלם! טייגר באלם!! טייגר באלם!!..אני משתמשת במשחה כבר שנים..אבל רק את המקורית עם המכסה המוזהב. אני חושבת שבארץ זה קצת יקר אבל תקנו קופסה קטנה בכל זאת-היא גם מחזיקה מעמד להמון זמן. מורחים את המשחה על עקיצות/כאבי שרירים/כאבי ראש-על הרקות בזהירות שלא יכנס לעיינים. אני סובלת מאסטמה ומשתמשת במשחה מעט מתחת לאף, כשיש לי קוצר נשימה..מורחת לילדים שהם מצוננים, על הכרית... גלגל ומייקי...אני מחזיקה כמויות מסחריות כי במזרח זה עולה גרושים...עכשיו יש לכן תירוץ לבוא לבקר אותי

גם אני מהעקוצות

גלים אם יש לך פתרון שתפי אותי, אני מאתמול עקוצה ברגליים ובידיים וכולי גירודים וזה נראה אדום ונפוח בקיצור עקיצת
.

galim29

New member
לא לצאת מהבית למקומות כאלו../images/Emo8.gif

אין לי פתרון. הטייגרבלום הזה מסריח לאללה ואני חוטפת היפרונטילציה מהריח...

lee E

New member
דייי..אני ממש ממש אוהבת את הריח...

יש עוד סוג עם קמפור..חזק יותר בצבע חום...בכלל מתמוגגת מהריח שלו.....

למעלה