עקיבא רזניק

rahav1111

New member
עקיבא רזניק

כן כן על עקיבא יש סיפורים מפה להודעה חדשה אני רכבתי אצלו בשנת 85 עם עוד כמה משוגעים שחטפו צמיגים ממנו בגב בגלל בצחנו באימון או בגלל שהוא שמע שלא הלכנו לישון בשעה שמונה בערב מישהו יודע איפה הוא בכלל...? ואיך משיגים אותו? אגב מכון שחזרתי לרכב רק לפני שנה אשמח לדעת מה דעתכם על אופני כביש קולנגו ארט 2007 דרך אגב למי ששאל מה עם עמוס גרי.. אז פגשתי אותו לפני חודש בהר תבור דש לכל רוכבי עקיבא רהב

עקיבא רזניק ../images/Emo45.gif

אין לי מושג איפה עקיבא יש כל מיני שמועות ששמעתי - אבל לא אימתתי ולכן זה לא כל כך מעניין אם תמצא - תגלה לי ( ולנו ) ובינתיים אשלח אותך בברכה הותיקה, העתיקה והידועה של עקיבא ( במבטא הרוסי המתאים !!! ) "אתה אצלי תיסע - עד המווווווווווות...." שנה טובה וגמר חתימה טובה יוסי פוקר - הפועל ר"ג ונבחרת הנוער - 1978-1980

zzzzz699

New member
חרא קום על הרגלים.

רק צמיגים חטפנו,מה עם ברכות כמו פרה שמנה .חסידה ומעל כולם "זרזיר" אח שלי חזרתי גם לרכב .גונן.

rahav1111

New member
גונזו??????????

מה קורה אח שלי איפה אתה רוכב???????????? גם אני אני כל יום מתי את בעפולה??????????? תוריד עקבים זבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rahav1111

New member
עודד???????

איזה עודד רכבת איתנו? אנו מארגנים את כל הרוכבים שהיו אצל עקיבא להרים קבוצה כמו פעם....להראות לצעירים:) איך אימנו אותנו פעם... אין היום מאמן ברמת של עקיבא לצערי ולצערם:)

רכבתי בשנים 84 -88

עודד בוימוביץ - > הייתי שכן של ארז בקמן , אודי רוזנברג , וזוהר רובין בנצרת עילית שגם רכבו באותה תקופה בהפועל נצרת עילית.

rahav1111

New member
בוימוביץ

וואלה ניראה לי שאני זוכר עדין רוכבים????? רכבת איתי אני חושב רכב איתי בקמן אביב רשף ערן עופר ז'ל וכל השאר רהב בר עפולה

ארז71

New member
זה פורום אופניים או אתר חברה' ??

כמה שמות בשרשור אחד בויימוביץ -מה שלומך? רהב בר ברחן שכמוך עוד כמה עדכונים אסי גרתי עדיין רוכב, נשאר חיית אדם, בחודשים האחרונים הוא עושה זאת באוסטרלייה אלון שיפריס גם עובר פה לפעמים ועד לפני כמה זמן ניצח מרוצים גם טולדנו רכב (רוכב?) עד לאחרונה את אודי פגשתי לפני שנה חזר בדיוק מארה"ב וזהו,,, כלום לא השתנה בעצם, עמוס גרי עדיין מנצח את כל המרוצים ועד שהוא לא פורש חבל להתחרות, אני מחכה ואז משתלט יחד עם גוני על סצנת המירוצים בארץ עד אז - אני מחפש אופנים וחלקי אופניים משנות ה70 ועד ה90 בכל מצב וצורה, אז לא להתבייש, להשאיר לי הודעה ואני אבוא לנקות לכם את המחסן (כל אחד והמחלות שלו) ארז בקמן

rahav1111

New member
בקמן????????????

תגיד אתה חיי?????? יש לך רק בחורות בראש::) )))))))))))))))))))))) איפה אתה בנצרת? טולדנו רוכב איתי מידי פעם גונן השאיר לי כאן הודעה..... מה חדש אצלך? לא רוכב????????????.. פגשתי את שיפריס ואת גרי בהר תבור למעלה....לפני חודש.... מחר עולים לשם ברבע לשבע ניפגשים בצות גזית בבית מלון ועולים יאללה תגיע זקן.....\ רהב

ארז71

New member
גבר גבר

כן אני חי, בת"א רוכב לפעמים יותר לפעמים פחות, הברכיים,,,, מנסה לא להשמין יותר מידי מדהים מה שקרה לאופניים בארץ ב20 שנה, אה? קולנאגו היו מוצאים רק ב"מערה" של עקיבא והיום קונים אותם בחנויות, מדהים אני מריח רכיבת קבוצה בקרוב, רק מישור ! (אני ואתה בורחים ראשונים) , ניפגש מול המתנ"ס בעפולה יותר מידי נוסטלגיה יש כאן ארז בקמן

rahav1111

New member
בקמן

תשאיר הודעה מתי אתה מגיע לכיוון... יהיה נחמד לרכב יחד:) ברור שבורחים ביחד.... נעשה את העבודה הקשה:::: קפיצה... בריחה... נעבוד מול הרוח כמו " זבלים" ובסוף יגיע אביב רשף ויעבור את הקו ראשון....:)))))))))))))) ביי אח שלי לילה טוב.... רהב

zzzzz699

New member
זה לא בוימובץ זה בהיימוביץ נא לדייק

רהב תתקשר 0547492442 גונן .בקמן אתבהחייב לי אימון...

קוריצה5

New member
עם כל הכבוד לנוסטלגיה שלכם... יש איזושהי רמה

מינימלית של צורת התבטאות בפורום פומבי, רוצים לשחזר את הקללות שספגתם (ועוד להנות מזה) אז תפתחו לעצמכם קומונה משלכם,ותחסכו מאיתנו לקרוא את זה.

באמת תת רמה

בין השאר קללה אהובה עליו הייתה "אתה יהודי, אתה לא בנוי בשביל זה", אהב לסחוב אותנו לזיכרון ולומר: טוב דבילים, תירכבו אחרי האופנוע, עוד שעה חושך, אני רוכב 60 קמ"ש הביתה, כל דקה אני מצפצף להחלפה, מי שלא מחזיק חוזר הביתה בלילה, כך רכב, לא הסתכל אחורה, עד שכולם התפרקו, המשיך לבד, שמענו במרחק איך כל דקה המשיך לצפצף

rahav1111

New member
גרשוני???????

יהודה זה אתה????????????????? אתה רוכב עדין ?????????????? רהב מעפולה גם גונן כאן . איפה עקיבא????????????????????

agery

New member
למה אתם מלכלכים את הפורום...

נבלות! יופ טפו יומט ! למה לא באתם לאימון? אני מחכה לכם כבר שנתיים... יש עוד כמה ניצולי עקיבא שרוכבים. עמוס

7 שנים טובות

רכבתי עם עקיבא מגיל 13 עד לגיוס 20 , לאחר מיכאן נשארנו עוד בקשר טלפוני בשנתים הראשונות שלי בארופה,(מיתוך חמש) בתקופה שגם הא כבר עזב. אני מאמין שבזכות כל 7 השנים בהם בנה אותי, הצלחתי לאחר שנתים הכנה בארופה להכנס לקבוצת עלית בספרד, מה שמקביל היום לדרג 2 במקצוענות. באותה תקופה רכב באותה הרמה בצרפת ,זוהר רובין ויצא לנו באחד החורפים בארץ לערוך מחנה אימונים משותף . את ישראל מילק אני פוגש לפעמים בחיפה, ואת מרקו פגשתי בכמה ארועים , כולם קרובים פחות או יותר, יוזמה ברוכה לצאת לרכיבות משותפות.

yuval135

New member
גרשוני

אוך אתה דרק, מה שלומך?אתה מגיע לארץ בקרוב? קמחי

למעלה