עקודה.....

עקודה......./images/Emo190.gif

בוקר שישי חם ודביק צועדים אנו ברחובות עיר החטאים. מגניבים מבטים לצדדים, אולי מישהו מוכר יחלוף על פנינו בטרם נכנסים לחנות שמסמלת עולם שונה מהעולם היומיומי. מחצלת שחורה, כאילו אומרת כאן עובר קו הגבול בין האור לאפילה, אפילה?? את אומרת לי לאחר מכן כששאלת מה הרגשתי כשנכנסתי לשם וזו הייתה תשובתי. כל שאיפתך בשבוע האחרון הייתה לרכוש לך אחד כזה, אחד כזה שאיתו תוכלי לרדת ולרדת שוב ושוב ולהצליף על כל ישבן שיזדמן אל כך ידך. " רוצה שוט..." כל השבוע הטרפת את ראשי במה שאת רוצה לעשות ומה את מפנטזת.... היום המיוחל הגיע, המסך נחצה ובמסעך חזרה אל גן העדן השקט של ביתך, בתוך התיק התמים נח לו זרע הפורענות, שחור וסגול, שני ניגודים חושך ואופטימיזם המעוטרים בעיטורי נחושת כדוריים. ערב, ממתין לבואך, כתבת לי בסמס "הלילה אתה כולך שלי אך ורק שלי". חייכתי... צועדת בשביל המוביל אל פתח הבית, תיק טק תיק טק שומע את נקישות העקבים על המדרכה, ידך נשלחת לידית הדלת אבל..... דלת נפתחת ואני נעמד מולך, כולי לבוש שחורים, מכנס, חולצה ומגף. את נעמדת בפתח הדלת, מביטה בי מלמעלה ועד למטה, עינייך נפערות לרווחה במעיין הפתעה. תסגרי את הדלת אחרייך ותיצמדי את הקיר אני אומר בקול. רואה איך גופה מסתובב אל הדלת, יד סוגרת וגופה נצמד לקיר. ידי עוברת על שיערה הארוך, תופש ומושך קלות, מריח את הבושם המתוק העולה ממנה, מתפתה האם לנשוך את צווארה עד זוב דם או להשאירו כמתאבן לקינוח. לוקח את התיק ומוציא ממנו את השוט, אוחז בכף ידי, ידית מוצקה וגדולה, קצוות עור ארוכים וקצת מחוספסים למגע כף ידי, עובר על גופה עם השוט לאט לאט, רואה איך היא נושכת את שפתיה בצורה מגרה מאוד, שולח את ידי ומלטף את ישבנה מתחת לשמלה הלבנה..ממממ...עירומה לגמריי....לוקח צעיף וקושר את עיניה, לכי אחר קולי אני אומר ולוקח אותה לחדר. מפשיט את שמלתה מעליה נושם את ריח הסבון המתוק שגופה מדיף, שולח את לשוני ומלקק את צווארה, מתפתה....מנסה אך לא יכול שלא לטעום ארוכות מהברבור שמול עיניי. חזיה נפתחת, שדיה הגדולים עולים ויורדים לקצב נשימותיה המהירות, הפטמות הוורודות זקורות ומזדקרות יותר למגע אצבעותיי אשר מלטפות אותן וצובטות בו זמנית. משכיבה על המיטה, בדיוק באמצע. רואה את מבטה שתוהה מתחת לצעיף...את שפתיה הנפשקות בחושניות מגרה כשידיה נקשרות משני צידי המיטה אך את גניחתה כשהבינה שהפעם.....גם רגליה נקשרות לא יכולתי שלא לשמוע. עקודה את, עקודה על מיטתי נתונה לחסדי אצבעותיי, לשובבות לשוני ולהצלפות השוטים...שלך ושלי גם יחד. לוקח את השוט בידי ועובר על גופך...צוואר חזה ובטן, מוסיף את השוט שלך, כפל עור, כפל הנאה וריגוש, מצליף קלות על שדייך, על הפטמות הזקורות, מלטף את המקום הרטוב הנוצץ בין רגלייך...ספלאששששששששששששששש....מצליף עם שני השוטים על הכוס הפתוח לרווחה מול עיניי, אוחחחחחחח כןןןןןןןן...ארוך וקורע מתפרץ מגרונך בבליל בלתי מוסבר, כןןןן....תצליף על הכוסססס את ספק פוקדת ספק מתחננת...ואני מצליף...ספלאששש ספלאששש רואה איך גופך העקוד מתקמר לו בכל אימת שהעור פוגש בעור, בן זונה...בן זונה....אני רציתי להצליף בך...אני רציתי...ספלאששש את מרגישה את השוט יורד שוב ושוב...בכל פעם הגבול נבדק מחדש...רואה את החזה אדמוני כמו פטמותייך, מפסיק. גופי פוגש בגופך, חום גופי גוהר מעל חום גופך, מתחכך בך לאט לאט, יוצק שמן על שדייך, על ביטנך, בין רגלייך. מעסה את גופך העירום בעודו עקוד לארבעת קצוות המיטה, שומע אותך מקללת את כל העולם ואותי במיוחד, רוצה לטעום מנסה, לפעמים מצליחה ואני זורק את ראשך לאחור לא נותן לך אפילו טיפה של טעימה מגופי. צווארך ושפתיי נהיו כאילו אחד, שדייך והחזה שלי מאוחדים בזיעה מטריפה, בטני וביטנך דבוקים זה לזו במחול שדים, ואיברי הזקור חודר אל פרח הלוטוס שבין רגלייך כה רטוב, כה חם כה מגרה....מגרה לראותך מנסה...להשתחרר כדי להצמיד את ישבני אל תוכך בכל חדירה וחדירה, את ניסיונותייך להרים את ישבנך למעלה כשאני דוחף את הזין למטה..אל תוכך... לראותך גומרת בצורה הכי פראית שגמרת אי פעם ואני איתך יחד. הרגשתי סטירה מצלצלת בלחי ימין ולאחר מכן שפתיים נצמדות לשפתיי, בן זונה אמרת, עכשיו השוט אצלי ביד.

ספלאששששששששש

אם היית חי בימי הביניים בוודאי היית אחראי על אחד ממרתפי האינקוויזיציה איזה מזל שלא.... בטח איזה עונש הייתי מקבלת ממך

GreenIs

New member
../images/Emo178.gif אוף.... ../images/Emo178.gif

וואו. מדהים מדהים מדהים . כרגיל - החומר, הנושא, הכתיבה התיאור....
איך אני אמורה להתרכז בשיעור עכשיו
...חם לי...

למה רק לה מותר לקלל?

בן זונה. כתיבה בת זונה. חוייה זונה. (חושבת איזה עוד אפשרויות יש עם השורש הזה .כבר חוזרת)

למעלה