``עקוב אחרי``

leeloo

New member
``עקוב אחרי``

שיחקתי לי עכשיו משחק ``עקוב אחרי`` עם פרסומת ה``פה`` המוכרת והמעצבנת! הופיע לי הלחצן של ``לחצ/י פה`` אז התחלתי לגלגל את פס הגלילה בעכבר, וה``פה`` עקב אחרי. אז עליתי מעלה ומטה, מעלה ומטה! חי חי! והוא עקב אחרי כל הדרך! זה היה די משעשע! טוב נו די משעמם לי...:) חוץ מזה, הייתה פתרסומת אחת מתוך המיליון של ``פה`` שאמרה: ``יש פה מישהו מבת ים?`` אתם לא מתכוונים ל- ``יש פו מישהו מבת ים?`` :)

*may*

New member
בתיה, איזו טלפתיה ???

מוזר. גם לי זה קרה. למעשה הרגע הופיעה הפרסומת הזאת בצד של המחשב שלי ... הפעם לא שיחקתי איתה תופסת.. אבל הייתה פעם שכן שיחקתי איתה תופסת.. וזה לא היה משעשע בכלל. זה היה מעצבן. בגלל זה לא חזרתי על זה שוב. ולא אחזור על זה שוב. לעולם. משעשע? הדבר היחידי שמשעשע שם זה לראות את הפרסומת המעצבנת מחווירה. :) כשמגלגלים ממש ממש מהר- הצבע בתוך ה``פה`` נעלם והוא נשאר לבן כמו סיד. אחחחח נקמה מתוקה.. :) מעיין.

leeloo

New member
זה האלמנט המשעשע- הלבן! חי חי!

מגיע ל``פה`` הזה... שיסבול קצת... :)

flowr..

New member
אין קשר

לפס הגלילה בעכבר, או ל``סרגל`` (כפי שגלעד פינקי אנד דה פלויד קורה לזה) שבצד. להתחיל לשחק עם זה, סתם מציק בעיניים. הפרסומת נעלמת אחרי חצי דקה בערך, בלי כל נסיון לעזור לה.. flowr.. ובלי קשר- מאחר שכבר החלטתי לכתוב כאן הודעה, Nick Cave- Into my arms מומלץ, מומלץ ביותר.

למעלה