וגלידה לא לשכוח!!! יאמייייייייייייייי..............עם כיבודים!!!!!!!
ע ענתי_המתוקה New member 26/7/02 #21 וגלידה לא לשכוח!!!../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif יאמייייייייייייייי..............עם כיבודים!!!!!!!
וגלידה לא לשכוח!!!../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif יאמייייייייייייייי..............עם כיבודים!!!!!!!
T tankgirl21 New member 26/7/02 #24 הייתי חייבת להגיב לך ... לפני שאני טסה לקיבינימט!!!!!!!! וואלה טוב שהזכרת לי שיש גלידה.... תיכף אני יגיד לה.... 10x את המלאך הגואל שלי ולפני שאני שוכחת יש לכולכם ד"ש ענקי מטלי......
הייתי חייבת להגיב לך ... לפני שאני טסה לקיבינימט!!!!!!!! וואלה טוב שהזכרת לי שיש גלידה.... תיכף אני יגיד לה.... 10x את המלאך הגואל שלי ולפני שאני שוכחת יש לכולכם ד"ש ענקי מטלי......
T tankgirl21 New member 26/7/02 #23 טוב אני הולכת לדחוס משהו.... בכל אופן לנסות.... וזיהו... מי שמחפש אותי אז ==> אוהבת אותכם מאוד ידבר איתכם אחורי זה...
טוב אני הולכת לדחוס משהו.... בכל אופן לנסות.... וזיהו... מי שמחפש אותי אז ==> אוהבת אותכם מאוד ידבר איתכם אחורי זה...
ע ענתי_המתוקה New member 26/7/02 #25 ככה היא בורחת לי..... תהני מהגלידה......וכמובן למסור ד"ש חם לטלטלוש הגדולה מכולם!!!