עקב שריטה מוחית.....

עקב שריטה מוחית.....

ואילוצים נוספים שלי,נאלצתי להפרד מעוד פירסינג בגופי...... הלברט שלי,עגיל מתחת לשפה!!!!!
וזה למה???????? כי זה הציק לי בחניכיים,ולא יודעת מה עובר עלי היום אבל פשוט החלתי שזהו. אחרי רומן של שנה ביחד. אמרו קדיש.... אחותי אני מחכה לך...

tankgirl21

New member
אמרתי לך...

כבר שלדעתי את סתם מכניסה את עצמך לסרטים ולמה סתם בגלל עצבים של הרגע....

לא ממש........

זה בגלל הרבה דברים...... תראי כל בן אדם עובר "תקופות",שבכל תקופה נכנס לו איזה משהו לתוך הראש והוא עושה שינויים עם עצמו. עקב סכסוך עצמי עם עצמי היום,פשוט החלטתי על שינוי ואני הורדתי את זה,זה גם נורא הפריע לי בחניכיים שהחלטתי שזהו! גם ככה אם זה לא היה היום אז זה היה בעוד חודש,חודשיים??? בקרוב ז"ל על העגילים באוזניים
שלחתי לך מייל......תבדקי!

tankgirl21

New member
בדקתי ....

ואם אני לא טועה את צריכה לקבל מסר בדיוק............................................................................................................................................................................................................. עכשיו!

חחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני מקדימה אותך אחותי............ חוץ מזה די למשוך הודעות...זה מחרפן.......אני כל הזמן צריכה להזיז את זה לצד כדי לראות את ההודעה שלך!!!!!!
נו אז איך את מרגישה אחותי????

tankgirl21

New member
ידעתי .....

שתגיבי ככה.... ואיתי הכל כרגיל...מצויינת.... ומה יש תעשי קצת ספורט תמשכי את החלון הצדה מה יקרה......

ספורט לאצבעות אה?

אפילו זה נמאס לי.......אין לי כח לכתוב פה את מאמינה לי? לתקתק כל היום במחשב,איזה מעצבן זה...... אבל הכל למענך יקירתי.....רק בגלל שאת פה אני מרשה לעצמי לעשות "ספורט" לאצבעות......
מה חוץ? מה את מספרת חדש?

tankgirl21

New member
לא מספרת כלום....

סתם היה לי כאמו עוד שיעור היום ואח"כ הלכתי להדר.....לעשות קצת סידורים .... וחזרתי הבייתה.... וזייהו....

tankgirl21

New member
לענתי שמרגיש עצוב......

סתם החלטתי לרשום כמה סיבות למה את צריכה להיות במצב רוח יותר טוב משלי אבל באופן מפתיע המצב הפוך: 1.את יכולה לעשן כמה שאת רוצה. 2.את יכולה לאכול.ורק בגלל שדיברנו על זה אתמול לא יודעת אם את זוכרת .....
3. את לא צריכה לעשות שטיפות עם מי מלח. 4. אני מנסה לחשוב אבל זה לא הולך לי. 5. אז אני יפסיק בשיא....

אממ...

תודה על הנסיון אבל זה לא כל כך הולך לך את יודעת אחותי...
בכל מקרה אל תדאגי זה כולה כמה ימים,זה יעבור לך..... שטיפות עם מי מלח זה טוב לאו דוקא לעגיל אלא לכל הפה...אז קבלי את זה כחיובי... ואת אי צריכת הניקוטין,זה גם קבלי כחיובי אחותי.... ואם זה מנחם אותך אז גם אני לא עישנתי כל יום.....

tankgirl21

New member
אז זהו....

שבכיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל עוד זה את .......

../images/Emo8.gif

אחותי די עם ההודעות האלה.....
אני אחנוק אותך....ואת זה אני לא מבטיחה...
בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.......... מצ´עמם לי,אני חושבת מה לעשות...חברה שלי בטח נרדמה אני מחכה שתקום... נחום תקום!!!!!!!!!!! מה עושים???

tankgirl21

New member
לא יודעת......

אני אישית מתחרפנת אחרי שלא אכלתי... הבטן שלי מגרגרת.....

להפסיק עם ההודעות ש.....

אני צריכה לזוז לצד כדי לראות מה כתוב....
חפיף אין לך מעדנים טעימים לאכול????????? חוץ מזה בשבילי זאת היתה יכולה להיות דיאטה טובה

tankgirl21

New member
וואלה לא....

לא קונים פה דברים כאלה אבל כשאמא´לה תלך עוד מאוד לקניות אני אגיד לה....

למעלה