עקב שיעמום...

sivani

New member
אני מצטערת מאוד

אבל כל מה שרשמת הנ"ל שלא עשית-עשית!

Broom rider

New member
בדיקה

1.כתבתי בסוגריים שאני לא מכלילה זה אומר שאני מדברת אל מקרים מסויימים שאישית אני רואה הרבה.. 2.רשמתי במילים האלה: "אני לא אומרת שכולם צריכים לגור פה" 3.איפה את רואה שאמרתי שאני מנסה לשנות את הדעה שלך? מה עוד אמרתי שלא עשיתי ועשיתי?

sivani

New member
את כתבת לא מכלילה

לגבי הערבים לא לגבינו "קשה היום לחיות בארץ אבל זה שתברחי יראה לאנטישמים ולערבים שרוצים נגדנו (חס ושלום לא להכליל) שהם מצליחים במה שהם רוצים לפרק את הארץ" עזבי לא משנה. עבר
סיון

Broom rider

New member
אני והניסוח שלי..

כנארה לא העברתי את זה נכון בכל אופן מצטערת

Julia16

New member
תסלחו לי מאוד,

סיון ופרנדלי פרנד, אבל גם אני חושבת שהתגובה שלכם הייתה ´קצת´ מוגזמת. סיון, גם אני חושבת שלא ההית צריכה כל כך להתרגז על הדברים שלה, במיוחד שהם לא היו מכוונים אלייך ונאמרו באופן כללי. היא בסך הכל הביעה את דעתה, ואת ישר באת באת באופן מרוגז והחלטת שכל מה שהיא אומרת זה שטויות ואת לא סובלת שאנשים ככה אומרים עלייך דברים בלי להכיר אותך. אז קודם כל, אם תנסי לשמוע אותה קצת יותר ולהתעניין במה שהיא אומרת, אולי תראי שמה שהיא אומרת זה לא כזה שטויות. אני מביהנ שלך בכלל לא אכפת מהעובדה שאת יהודיה, ולא מאמינה בדת, וזה בסדר. זו דעתך. אבל תני גם לאחרים להביע את דעתם, ורק לידיעתך, היא לא קראה לך יורדת מהארץ והיא לא הדביקה עלייך שום תוויות, והיא לא הטיפה על הדעות שלך ואמרה עליהם שהם שגויות. אם כבר זה ההפך. את זאת שהתחלת להגיד שלא מעניין אותך במה כל אחד מאמין ולא ממש רצית לשמוע אותה, ואתניסית כמה שיותר להסביר כמה שהיא טועה ודיברת בצורה אגרסיבית. ודרך אגב, חבל מאוד שלא אכפת לך בכלל מהיהדות ומהיותך יהודיה. אולי כשיתחילו לקרוא לך ´יהודיה מסריחה´, או יפלו אותך בגלל שאת יהודיה, אז תביני כמה אנטישמים יש בעולם וכמה רק ישראל זה המקום ליהודים. ודרך אגב, תסלחו גם לי על התגובה העצבנית, אבל אני לא סובלת שכמה אנשים מתנפלים על מישהו אחד שניסה להביע את דעתו, רק בגלל שהם מאוד לא מסכימים איתו.

sivani

New member
התנצלות

הדברים דווקא כן היו מכוונים אלי,אבל לא משנה. את לא יכולה להגיד שההודעה שלה לא הייתה מתנפלת קצת עלי באותה מידה שאני התנפלתי עליה. אני באמת ניסיתי להבין מה מתחבא מאחורי מה שהיא כתבה, אבל האמת? אני לא מסכימה עם זה כלל וכלל. אני לא אומרת שזה שטויות זאת בסה"כ לא הדעה שלי,אבל זכותה המלאה להחזיק בדעה הזאת אבל בכל מקרה זה לא מה שחשוב אני יודעת שהגזמתי קצת בתגובה שלי, אבל אף אחד לא מושלם ואני מצטערת שככה זה יצא.
ושוב, אני מתנצלת.
סיון

Broom rider

New member
בקשר להתנצלות

למה נראה לך שאני אתנפל עליך שאני לא מכירה אותך אפילו??? כתבתי בכלליות

Julia16

New member
תראי,

אני יכולה להודות שהשורה הראשונה התייחסה אלייך. כן זה נכון. אבל מעבר לזה היא דיברה בכלליות. ושוב פעם, את לא מסכימה אם מה שהיא אומרת, אין בעיות. כל עוד ניסית להבין אותה ולא שללת לגמרי את מה שהיא אומרת, אז זה לא משנה בכלל אם את מסכימה איתה או לא. בכל מקרה, אל תדאגי, כל אחד מגזים קצת לפעמים. סולחים לך

FriendlyFriend

New member
זה לא "מגניב"

זה צעד מאוד גדול ויש המון קשיים בדרך, וזה בעצם להתחיל חיים חדשים במקום אחר.

זה יותר מלהתחיל חיים חדשים..

...במובן הפיזי. צריך ללמוד את השפה, המנטליות שונה לגמרייי.. והאמת שכשאני גרתי בברזיל נורא התגעגעתי , נורא נורא.. ובדיוק לאותם דברים שכולכם הזכרתם - לחברים , לצחוקים , לאוירה שקיימת רק כאן.. אבל עכשיו כשחזרתי הכל נראה אחרת. הכל נראה קטן פתאום , כאילו אנשים כאן משחקים במדינה, כאילו הכל בכאילו.. לא יודעת .
יותר קל להתגעגע לארץ מאשר לחיות בה..

recruta

New member
אממ

אני אמנם מאוד שמח כשאני מגיע לארץ אפילו אם זה לאיזה שבוע שבועיים.. אבל אני מאוד אוהב את ברזיל, התרבות פה הרבה יותר גדולה וטובה משל ישראל, אנשים פה מנומסים יותר מישראל ואין פה הרבה סכנות ביטחוניות כמו שאני יודע שיש בישראל.. אגב, יש גם חסרונות בברזיל... המצב הכלכלי במדינה לא ממש טוב.. לי במזל ההורים שלי מרויחים שכר ממוצע, אבל בתאכלס כל הזמן יש פה גניבות, ומלא פשע ברחובות... אבל פשע ברחובות זה רק ברחובות מסויימים.. בכל מקרה, יש גם חסרונות בברזיל, אבל גם המוני יתרונות..

למעלה