עקב הביקוש הרב.

החתונה!

יולי ומימי, שלאחרונה התאהבו אחת בשנייה מאוד החליטו אחרי כמה חודשים של דייטינג לעשות צעד נועז: הן עומדות להתחתן! פרטים בקרוב.

Goggle Girl

New member
סססססססקוווווווופ!!!

בתגובה לאירוסיהן של שתי הדיוות, יצאה היקארי יאגאמי, הידועה בכינויה קארי קאמיאה, בהצהרה הבאה: "הדרך היחידה בה מימי תתחתן עם מיאקו שלי היא על גופתי המתה!" מיאקו, כידוע, ידועה גם כיולי. עדיין לא נמסר דבר ממר טיקיי, ארוסה של גברת קאמיה

רגע רגע... מזה המגזינים האלה..?

חח ראיתי וזה נראה ממש נחמד.. אבל מה זה בדיוק..? (חחח שגם אני יוכל להגיב.. ) :)

Kenny Girl

New member
הקרב של איי וטאי

בזמן החזרות לשיר "אתה תותח" ששם שרית חדד בעצם, כפי שאולי ידוע לכם, עושה את ההפסקה כדי שהשחקנים יוכלו להתלבש, וצופים יוכלו ללכת לשירותים הצפופים ולנסות להשתין תוך חצי שעה-10 דקות. טאי התיישב על הכורסה של איזי. ואיזי שחזר מהשירותים ראה את זה והחליט שלא לשתוק על זה. רץ אל טאי והעיף אותו, והתיישב על הכורסה. טאי, שקיבל סימן אדום במרכז האף (ג'ו: מה שדי החמיא לו...) רץ אל איזי והתיישב לו על הפנים. מאט ברקע ניסה לעצור אותם וקיבל בוקס בעין ונקרעה לו החולצה. מה שאומר שיכול להיות שמאט שלנו יופיע עם פנס בעין ימין. לאחר 10 דקות של התאבקות, טיקיי, שגילה תושיה, הצליח להוציא את איזי מתוך בית השחי של טאי. וסורה הצליחה להפריד את הרגל של טאי מבית שחי של איזי. טאי (למזלו) יצא רק עם שריטה קטנה בתנוך האוזן, ואיזי יצא עם סימן כחול על הברך. זה רק אני או שיש יותר מדי אלימות בקרב השחקנים שלנו? עכשיו נודע שלי, שעקב הריבים בין סוזי לקארי, טאי ואיזי, המפיקים חושבים על השעיית השחקנים ודחיית ההופעה!!! בואו נראה מה לצופה רגילה, מהבית, יש להגיד על זה: אילנית לוי: אני מאוד מקווה שלא! הרי זה יהיה תאריך היסטורי! והיסטוריה אסור לשנות! עד כאן, חדשות העיתון אנו עובדים 24 שעות מכדי לתת לכם את המידע הרצוי

זה לא יכול להיות...../images/Emo12.gif

לא יכול להיות,אבל זה קורה,אתמול בערב ראיתי את טי.קיי וקן רבים על דייויס,אז החלטתי לראיין אותם. אני:"חבר'ה,מה קורה כאן?" קן:"היום היה תורי לשכוב עם דייויס ואז הוא בא ואמר שזה תורו" טי.קיי:"כי זה תורי" אני:"אבל רגע,טי.קיי,דייויס,אתם לא אמורים לאהוב את קארי?" דייויס:"קארי היא סתם חנונית!" טי.קיי:"וחוץ מזה,היא אמרה שמאט הרבה יותר חתיך ממני" אני:"ואתה,קן,אתה לא אמור לאהוב את יולי?" קן:יולי? הסתומה הזאת זרקה אותי והלכה אל קודי וחוץ מזה,דייויס הרבה יותר חמוד" טי.קיי:"נכון,והוא שלי" (ממשיכים לריב)

Digi Lista

New member
אני בהלם מכול הידיעות...

זיעזעה אותי הטענה שסברה כי ההופעה תידחה,חבר'ה להתחיל להציף את האחראים אין כזה דבר שהם לא יבואו,הכוכבים נוחתיםלארץ בין השלושים ליוני לראשון ליולי,הם יתארחו כאן,יעשו היסטריה ושום דבר לא ישנה את זה!!! (אני לפחות מקווה) ואני שמחה שיש לנו במערכת כתבת חדשה- "החברה של קודי"(וגם נעה ששוקלת הצטרפות)חשוב מאוד שכול מי שיש לו מידע יחלוק אותו עימנו ועם קוראינו הנאמנים!

הנרי מטריד את קארי!

בעקבות זה שקארי אמרה לטי.קיי שמאט הרבה יותר חתיך ממנו יצאתי לראיין את קארי. אני:"קארי,אפשר לשאול אותך כמה שאלות?" קארי:"בטח,תשאלי מה שאת רוצה?" אני:"זה נכון שאת אמרת לטי.קיי שמאט הרבה יותר חתיך ממנו?" קארי:"נו אז?" אני:"בגלל זה נפרדת מטי.קיי?" קארי:"אמרתי את זה רק בגלל שקינאתי בטאי,על כך שהוא יוצא עם מאט,אני לא יודעת למה טי.קיי לקח את זה כל כך קשה" אני:"במי את מאוהבת עכשיו?" קארי
:"אני,אה, באף אחד,דרך אגב,את זאת שמכנה את עצמך "החברה של קודי"?" אני:"אה,כן" קארי:"אז קודי מחכה לך למטה" אני
:באמת,אני מיד רצה לשם" ירדתי למטה,אבל קארי שיקרה לי וקודי לא היה, אלא הנרי ומסתבר שהנרי מטריד את קארי מינית. הנרי הציק לי וביקש שאגלה לו איפה קארי,אבל סירבתי,בסוף הצלחתי להיפטר ממנו (בגלל שאמרתי שאני אכיר לו מישהי הרבה יותר שווה מקארי) מובן שאני לא מתכוונת לעשות זאת באמת...

את מי הנרי אוהב באמת?

בסוף החלטתי ללכת לראיין את הנרי. אני:"היי, הנרי" הנרי:"איפה הבחורה שהבטחת להכיר לי?" אני:"האמת שאין שום בחורה,סתם אמרתי את זה,כדי שתפסיק לשאול אותי על קארי" הנרי:"טוב,לא משנה" אני:"הנרי,תגיד מה יש ביניך ובין קארי?" הנרי:"מאז שהיא נפרדה מטי.קיי,אני מנסה להתחיל איתה,אבל היא מפרשת הכל כהטרדה מינית" אני:"אתה באמת אוהב את קארי?" הנרי:"לא,באמת אני הייתי דלוק על טאקאטו,אל תשאלי איך זה היה,אבל עכשיו אני דלוק על ריקה,אבל היא לא תשים עלי בחיים" אני:"למה אתה חושב כך?" הנרי:"כי ריקה לא תשים על מישהו כמוני" אני:"טוב,אני אראיין אותה,יכול להיות שהיא מחבבת או אולי אוהבת אותך" הנרי:"בסדר,אם תגלי את זה תודיעי לי" אני:"כמובן..." אני לראיין את ריקה,אבל זה לא בשביל הנרי כמובן.

חשיפה:ריקה חולה על נערי משקפת

כמו שאמרתי להנרי הלכתי לראיין את ריקה באותו יום. אני:"היי,ריקה" ריקה(חמוצה כמו תמיד):"אני מקווה שיש לך סיבה טוב להפריע לי" אני:"רציתי לראיין אותך על חיי האהבה שלך" ריקה
:"זה נראה לך סיבה טובה?!" אני:"האמת שכן" ריקה:"אם כך תראייני אותי" אני:"לפי מה שידוע לי את יוצאת עם ריו" ריקה:"מותק,איזה חומר את מחזיקה? משנת 1800? עם ריו אני גמרתי לפני 1,000,000 שנה" אני:"אז עם מי את יוצאת עכשיו?" ריקה:"אני יוצאת עם דייויס,אבל אל תגלי לאף אחד" אני:"למה?" ריקה:"כי אני רוצה שיחשבו שאני לא סובלת נערי משקפת,אם מישהו ידע את זה זה הסוף שלי. אם את תבטיחי לי לא לגלות את זה לאף אחד,אני אספר לך עוד משהו" אני(מחזיקה אצבעות מאחורי הגב):"טוב,אני לא אגלה לאף אחד" ריקה:"טוב אז אחרי שנפרדתי מריו,אני יצאתי קודם עם טאקויה,אחר כך עם טאי ואז עם טאקאטו,שאני עדיין מאוהבת בו" אני:"וואו! זה סקופ רציני" ריקה:"מה?!" אני:"לא,שום דבר" (בורחת)

טיקיי

New member
חחח...

בכמה אנשים בן אדם יכול להיות מאוהב? קארי, טאקטו, חופית, טאי, ריקה... איזה לא החלטי הוא...

Digi Lista

New member
לדעתי עלית כאן על משהו...

האם יכול להיות שהנרי סובל מפיצול אישיות ברמה חריפה עד כדי כך שאין טיפול הולם לבעיה?(מלבד להמשיך לאהוב את כולם...) אולי בכלל הבעיה היא שהכול תרגיל יחצני של האחראים לקראת הביקור בארץ,בגיליונות הקודמים גילינו דברים דומים על קארי ויולי לדוגמא,משהו כאן לא מריח טוב... חכו,עיתוננו מתחייב לגלות את האמת שמתחת לפני השטח ולהביא את מה שלא היו רוצים שנדע...וכמובן עוד ראיונות שיבלבלו אתכם ואותנו(לאחרונה שמענו גם שהנרי מנהל רומן עם לא אחרת מאשר ליידי דווימון,אם כי הנושא בבדיקה),תמונות חושפניות ושאר דברים חיונים אודות הביקור.

Digi Lista

New member
חלל המציאות המדומה של קן,ג'ו וקנטה

אם חשבתם שהעולם הדיגיטלי הוא מקום מוזר,קסום ולא תמיד מובן הרי שהידיעה הבאה עלולה להוציא אתכם מכול מה שהאמנתם בו. העניין התחיל במהלך החזרות למופע המדובר בארץ, בזמן שקארי וסוזי רבו והנרי פיתח קשרי אהבה עם כול העולם,אחותו,העז דמויית כבשה של השכן וכן הלאה, ישבו החבר'ה וחיכו בסבלנות לחידוש החזרות, בין לבין החלו להציפם זכרונות נוסטלגיים משכבר הימים כאשר גיבור השיחה היה קן איצ'יוצ'י שהעלה זכרונות מימי גאונותו כ"קייזר"("שליט דיג'ימון" אם אתם מתעקשים דווקא על עברית),ג'ו הגיב שאם הוא היה נשאר גאון באותה הרמה הרי שהרפואה הייתה מתקדמת במיוחד ואילו קנטה הוסיף שכשיש גאונות כזאת אין צורך אפילו בריו שנחשב מבחינתו(ומבחינת המשלים שלו לחצי מוח- קאזו)לשיא החוכמה. החבר'ה המשיכו לדבר כאשר לפתע עלה הרעיון לנסות ולבנות בכוחות משותפים עולם חדש- עולם של מציאות מדומה בו יוכלו לשלוט ולגרום לאנשים הפשוטים לברוח מצרות היומיום ולהגשים את החלומות שלהם. חשוב להדגיש שלא מדובר באינטרנט כפי שאנחנו מכירים וגולשים אלא במשהו חדש ומהפכני שטרם נראה כמותו בעולם!(ג'ו טוען שזה יעזור לו לטפל בחולים). אין למערכת יותר מידיי מידע מכיוון שהעניין עדיין בגדר סוד, השמועות טוענות שאחרי הביקור בארץ יתחילו שלושת החברים(ואולי יצרפו גם איזה נער משקפת שיתנדב להיות שפן הניסיונות) במלאכה. בהצלחה לכוח השלוש החדש! נוסיף לעדכן כשיוודעו לנו פרטים נוספים בנושא.

Digi Lista

New member
פה גדול אוכל הכול!

מי מאיתנו קוראי וכתבי העיתון לא מכיר את טוקומון?(אפשר שלא להכיר?הרי הוא דיג'יגדל לפאטאמון!) טוקומון עומד להופיע בסדרת פרסומות חדשה המיועדת להסביר לילדים קטנים שאסור בתכלית האיסור להכניס כול דבר בסביבה לפה. בכול פרסומת יראה טוקומון אוכל משהו שבאופן עקרוני(אלא אם ממש מתחשק ואין משהו יותר טעים בסביבה)ממולץ להימנע מאכילתו לדוגמא(אלה נלקחו מהפרסומות שכבר צולמו):מהדקים,עפרונות,כיסאות,דיסקים,שלטים,מזגנים ומקררים. כול פרסומת תיפתח כשמראים את טוקומון שמח וטוב לב מוקף בחפצים שלמים(זמנית כמובן). כשיבוא לארץ במסגרת הביקור המתוכנן יצלם הכוכב כמה פרסומת עם מוצרים ישראלים(דגל ישראל עם מוט הכופל פי חמישה ללפחות את גודלו של טוקומון) הינה תמונה מיוחדת שהשיגה המערכת מהצילומים.

Digi Lista

New member
לפעמים החיקוי טוב מהמקור.

בארץ יש לנו כוכבת פרסומות מדהימה בשם ג.יפית(שהקשר בינה לבין יופי בהחלט תמוה),מסתבר שגם ביפן רוצים כוכבי פרסומת בסגנון ויפית שאינה מצטלמת טוב לדעת האוכלוסיה היפנית המקומית לא תוכל להופיע גם שם, ולכן חשבו המפרסמים מי אהוד,אהוב ובעל השפעה בארצם והמסקנה המתבקשת לא איחרה לבוא- אין כמו כוכבי דיג'ימון הצעירים,היפים,המשפיעים והכובשים כדי לבצע את הרעיון. הראשונים שהוחתמו היו איזי וטאי(בתמונה המצורפת כאן ובתמונה מתחתיה)אולם נמסר לנו שבהחלט יהיה יצוג נכבד של כוכבים מהסדרה. אנחנו כמו תמיד נעדכן אתכם בכול פרט ובכול שלב מהצילומים.

Digi Lista

New member
ואם ציינו פרסומות וקניות...

המדור שלנו החליט להתמקד בשעה זאת בהרגלי הקנייה של הכוכבים(המערכת הוצפה פניות,ריגעון חבר'ה אנחנו בהחלט נעדכן כמה שאפשר,אבל אנחנו רק בני אדם- הסבלנות תשתלם בסוף). תפסנו את הנרי בורח מהמהומה התקשורתית בנוגע לאהבותיו(עליה כמובן יוסיפו כתיבנו ויעדכנו) לחנות קטנה כדי להירגע. בהתחלה היה קשה לנו לזהות שאכן מדובר בהנרי כוכב דיג'ימון מפני שכיסה עצמו במטריה(היה חשש שיתנפלו עליו המעריצים ואנשי התקשורת). הצלחנו בזכות חביבתנו וההעדפתו של הנרי להוציא ממנו את המשפט הבא בקשר להרגלי הקניות שלו "בדרך כלל אני לא עורך קניות ואם כן אז רק דברים חיונים והכרחיים באותו זמן,אני לא בזבזן אפילו את השקית אני מביא מהבית,בכלל קניות הן לא התחביב שלי" אנחנו במערכת מאמינים לך. כשיש כול כך הרבה אהבה בסביבה והידיעות לא מפסיקות להופיע באמת להתמקד בשופינג נשמע משעמם. (צירפנו תמונה בלעדית כדי שתתרשמו)

Digi Lista

New member
אופס,היו לנו כמה שגיאות.

לפני שתציפו שוב את המערכת ולא נוכל לעמוד בעומס רצינו לתקן את עצמנו. הידיעה שפורסמה על הנרי והרגלי הקניות שלו סופרו לנו עקב עדיפות שהנרי נותן לעיתון שלנו(הוא נורא התלהב כשאמרנו שאנחנו מהעיתון הוירטואלי בישראל,הוא כמעט התחנן שנכתוב עלינו כי אנחנו הוכחנו לטענתו שאנחנו הכי אמינים והכי מקצועיים,כול חברי המערכת הסמיקו),בכתבה עצמה טעתה כתבתנו הנודדת בניסוח. כמו כן העיר לנו הקורא המכונה "טאקאזו"(הקורא החביב הזה מציף את המערכת לעיתים קרובות במיוחד ואנחנו מתייחסים אליו כמו אל בן בית,בקרוב אפילו נפרסם כמה מהמכתבים ששלח לנו) שלא כותבים "כתיבנו" אלא כתבינו,טעות הקלדה שולית שנבעה מדד ליין לחוץ במיוחד. מצורף(חינם!!!)בונוס מיוחד- תמונה מהפעם הראשונה שמאט וטאי דיגמנו,מומלץ לשמור,להגדיל לפוסטר ולמסגר!

Digi Lista

New member
תמונות נוספות מהקטלוג הנוסטלגי.

החלטנו היום לצ'פר אתכם ובענק!!!

למעלה