הקרב של איי וטאי
בזמן החזרות לשיר "אתה תותח" ששם שרית חדד בעצם, כפי שאולי ידוע לכם, עושה את ההפסקה כדי שהשחקנים יוכלו להתלבש, וצופים יוכלו ללכת לשירותים הצפופים ולנסות להשתין תוך חצי שעה-10 דקות. טאי התיישב על הכורסה של איזי. ואיזי שחזר מהשירותים ראה את זה והחליט שלא לשתוק על זה. רץ אל טאי והעיף אותו, והתיישב על הכורסה. טאי, שקיבל סימן אדום במרכז האף (ג'ו: מה שדי החמיא לו...) רץ אל איזי והתיישב לו על הפנים. מאט ברקע ניסה לעצור אותם וקיבל בוקס בעין ונקרעה לו החולצה. מה שאומר שיכול להיות שמאט שלנו יופיע עם פנס בעין ימין. לאחר 10 דקות של התאבקות, טיקיי, שגילה תושיה, הצליח להוציא את איזי מתוך בית השחי של טאי. וסורה הצליחה להפריד את הרגל של טאי מבית שחי של איזי. טאי (למזלו) יצא רק עם שריטה קטנה בתנוך האוזן, ואיזי יצא עם סימן כחול על הברך. זה רק אני או שיש יותר מדי אלימות בקרב השחקנים שלנו? עכשיו נודע שלי, שעקב הריבים בין סוזי לקארי, טאי ואיזי, המפיקים חושבים על השעיית השחקנים ודחיית ההופעה!!! בואו נראה מה לצופה רגילה, מהבית, יש להגיד על זה: אילנית לוי: אני מאוד מקווה שלא! הרי זה יהיה תאריך היסטורי! והיסטוריה אסור לשנות! עד כאן, חדשות העיתון אנו עובדים 24 שעות מכדי לתת לכם את המידע הרצוי