אבל לפני שאתם מתאכזבים יש לנו תמונות בלעדיות ונוסטלגיות אחרות כמו הקטלוג הראשון של הטיימרים הראשיים ושל דמויות נוספות כפי שמעולם לא ראיתם,תמונות חדשות ממה שהולך ביפן והרבה הפתעות שונות,מגוונות ובלעדיות,אל תבטלו את המנוי.
מודיעה המערכת שהגיליון החדש(גיליון מספר שלוש)ימשיך להתקיים עוד כמה ימים. מקווים שתמשיכו לקרוא בו בעיון רב וכמו כן המשיכו לכתוב כתבים יקרים ואמיצים שלנו ולהביא לנו ולקוראינו את העידכונים האיכותיים ביותר.
טוב, תתכוננו לידיעה לא צפויה במיוחד... מימי מתחתנת! ולא, לא עם סורה. החתן המאושר הוא לא אחר מג'ו קודו, סטאג'ר לרפואה כירוגית. מימי: נמאס לי מחיים חסרי פואנטה, ואני אוהבת את ג'ו. אני שמחה שיש לי מישהו כמוהו. ג'ו: אני אוהב את מימי. אני פשוט אוהב אותה. אין כאן שום אינטרסים ושום חישובים. חכי, מימי צ'אן! אני בא!
אני ממש מצטערת אם העלבתי אותך בכל דרך שהיא... טוב.. אבל גם אתה לא בידיוק תמים..... בקיצר.. באתי לבקש ממך לחזור חזרה לפורום דיביזי כי כולם מתגעגעים אלייך מאוד... ו...גם אני
וסליחה שאני העלבתי אותך, אם העלבתי. כמו שאת רואה, כאן אני לא מקלל או צועק בגלל שאין מציפנים או ילדים מעצבנים. בגלל שבפורום DBZ כן יש כאלה, אני לא רוצה לצעוק שוב ולכן לא אחזור עד שהם יעופו משם, AKA, לעולם.