עקב הביקוש הרב.

Digi Lista

New member
גיליון מספר שלוש יוצא לדרך../images/Emo8.gif

אהלן קוראים וקוראות יקרים! איךך עבר עליכם יום העצמאות?המערכת נתנה קצת חופש לכתביה לכבוד החג הכי ישראלי שיש,ווילו חזרה לבנה כולה מהספריי שריססו עליה,מילי הידוע גם כרייסטלין מאגר עדיין מנסה לנפח את הפטיש לאחר שהיכה בו בעוצמה רבה בראשה של נייקו(היא לא הייתה תמימה כול כך היא ניסתה להכריח אותו ללבוש כולו טילים ולהפוך לזיקוקי דינור) בקיצור במערכת שררה אווירה של חגיגה. חגיגות זה נפלא והחגיגה הכי גדולה עדיין קצת רחוקה אך היא מתקרבת בצעדי ענק- ביקור כוכבי דיג'ימון בארץ וזאת לא תהיה סתם חגיגה אנחנו באמת מתכננים חגיגה יותר גדולה אפילו מכול מה שראיתם בחלומות שלכם. זוכרים שאמרנו שבפעם הבאה מישהו מההנהלה יחליף אותי ויכתוב את טור המערכת?טוב,זה לא שאנחנו שקרנים פשוט הכתבים שלנו מפוזרים במקומות שונים במטרה להמשיך ולהביא לכם את המיטב על מה שקורה(או לא קורה...)אצל הכוכבים שמה ביפן הרחוקה והדד ליין הגיע וכשהוא מגיע... למי שפיספס את הגיליונות הקודמים ניתן לעיין בהם כאן(אה,איך אנחנו בשבילכם?) הגיליון הראשון- וככה זה התחיל
... וגיליון מספר שתיים-וככה זה המשיך
... עוד לא הזכרנו את הכתבים החדשים שמעוניינים להצטרף ובגיליון זה נקווה למצוא ידיעות בלעדיות/ראיונות חושפנים/תמונות משגעות...
לכתבתנו המסורה ווילו יש עוד ארבעה ימים יום הולדת והמערכת מתכננת לה כזאת חגיגה. מקווים שתיהנו מהגיליון המדהים הזה,המערכת

Kenny Girl

New member
משאל עם

בוקר טוב. מי אתם אוהבים יותר? טאי או דייויס? החלטנו (=חלק מצוות העיתון) לחקור את איזה גוגל בוי אתם מעדיפים... הנה התוצאות קארי- טאי. מה לעשות, הוא אחי כריסטינה אגילרה- I prefure Tai (נראה לי ככה כותבים את זה) יאקומו- אני מעדיפה את טאי... ליסטה- אני מעדיפה את טאי. גוגל בוי ראשון מה אני אגיד? נייקו- אני מעדיפה את מאט!!! ג'ואי- מממ... אני מניח את טאי טריסטן- אף אחד סנדרה בולוק- DAVIS... אילנית- אני מעיפה את שניהם קלסו- אני לא אוהב אותם. אני אוהב את ג'קי רייצ'ל סטיבנס- MMM... I LOVE MAT... YOU KNOW משאל טלפוני: ואי ואי ואי זה צמוד! 51% מעדיפים את טאי 49% מעדיפים את דייויס וואו... צמוד...

אנשנושים ואנשנושות!!

אני יוצאת לטיול שנתי מחר ואני אחזור רק ביום חמישי בערב..ביאוס..בכל אופן אני אחפש את שחקני דיג'ימון שכולנו אוהבים וכשאני אחזור אני אכתוב את כל מה שגיליתי עליהם..למשל האם לדיוויס יש דובון? דיוויס:בפעם ה100 אין לי דובון!!!!!!הדובי שהחזקתי היה מתנה לקן!! תירוצים..תירוצים..מתנה לקן ב12 בלילה?!אני לא חושבת.. דיוויס:זאת האמת!!! מה שאתה אומר..אני אברר הכל!וכשאחזור אכתוב לכם ^^

DiGiHiLa

New member
ביי לך...

למרות שאת כבר הלכת ואת לא רואה את זה....תהני...אני שונאת את העובדה שאת לא לוקחת איתך פלאפון גרררררר!!!!

Digi Lista

New member
בהחלט...

זה לא אוף טופיק(הוא נמצא למטה והוא גם קופף,אני יודעת כי שרשרתי אליו משהו שלשום שיקפיץ אותו...)בכול אופן ווילו כבר יצאת לטיול אז איחרתי את המועד אבל חכי איזו הפתעה נכין לך מחר לכבוד היום הולדת שלך... ועכשיו נחזור לעיתון... אני ממש מעריכה את זה שאת משתתפת וכותבת נייקו,אהבתי את המשאל ועוד יותר אהבתי שקלסו החמוד מופיע בו,תותח אמיתי
זהו,מעכשיו השרשור הופך להיות נטו על הגיליון,נמאס שכול שרשור גיליון חגיג לכבוד בואם של הכוכבים המדהימים לארץ נהרס.

star_female

New member
התגובה של קן

*דיוויס טען שהוא הביא לך דובי ב-12 בלילה* קן: *מסמיק* [הוא עושה את זה הרבה לא?
] כן.. זה נכון... *אבל ב-12 בלילה??* קן: זה בגלל שהמפיקים ביקשו שנפסיק להיפגש כי זה פוגע במוניטין של הסדרה.. אז הוא צריך לבוא בשעות כאלה. אבל לא אכפת לי, לפעמים הוא גם נשאר לישון *מסמיק יותר חזק* *המפיקים ביקשו את זה? זה קשור לסיבה שבגללה רבתם במסיבה?* קן: בקשר לזה. זה היה ממש אחרי שהמפיקים ביקשו מאיתנו את זה, ואני הסכמתי, אבל דאי-צ'אן התנגד... אז רבנו.. אבל אז הוא שכנע אותי שמה שחשוב זה שאנחנו נהיה מאושרים ולא מה שהמפיקים רוצים... אז השלמנו *מחייך* * אוו.. ^^ בכך נפתרה התעלומה בקשר לריב של דיווויס וקן. נמשיך לעדכן אתכם בפרטים נוספים בהמשך*

Digi Lista

New member
וואו!!!זה היה חזק!!!

תודו שזה אחד מהראיונות הכי חושפניים שהיו כאן(ויש גם תמונה מהשיר "קן מאוהב" אותו מתכנן לשיר קן במופע המרהיב בארץ) ואפילו יש מסקנה והיא שהמפיקים תמיד אשמים... והינה דיוויס מתאמן לקראת ריקודי הבטן שיראה במופע המדובר ביותר אי פעם. ואם חשבתם קוראים יקרים שכאן תם הגיליון אתם בהחלט טועים,בקרוב תחשוף המערכת כמה פרטים מדהימים שנודעו לה לאחרונה בעקבות חידוש הרומן בין יולי ומיוטיסמון(במקביל יולי גם עם עוד דמויות עליהן דיווחנו בפעמים הקודמות). נראה שהכתבים שלנו קצת מתעצלים הגיליון הזה(מה שלא יעלה על הדעת בהתחשב באירוע הענקי שעומד להתקיים בראשון ליולי)

Digi Lista

New member
סוזי וקארי- המכות!

במסגרת ההכנות למופע המרהיב היו אמורים כמה מהכוכבים לרקוד עם האחים שלהם- הנרי וסוזי(סוזאנית כפי שאנחנו מעדיפים לקרוא לה),טאי וקארי,מאט וטי.קיי,קוג'י וקואיצ'י,יולי ואחד מהאחים שלה שיהיה פנוי באותו הזמן(בניגוד לכוכבת שתהיה עסוקה בהופעות בכול חור,במפגשי מעריצים ובמופע עצמו,האחים שלהם כנראה יצטרפו לטיסה לישראל בעיקר בשביל לטייל ולשאוב חוויות ארצישראליות)דיוויס וג'ון ואפילו קן ורוחו של סם המרחפת מעל. לריקוד קוראים- "יש לי אח קטן וגם הוא בסדרה" הריקוד אמור להיות מדהים כאשר בבתים השונים מתחלפים זוגות האחים ובפיזמון שבים האחים אל אחיהם המקוריים. תארו לעצמכם מה קרה כאשר במהלך חילופי הזוגות רקדה קארי עם הנרי וסוזי עברה לחיקו של נער המשקפת המהולל טאי קאמיה,סוזי הקטנה התלהבה מהשיער של טאי שהזכיר לה את בובת הארנב שהיא כה רוצה ועדיין אין לה באוסף הלא נגמר של בובות הארנב שלה ולא עזבה אותו גם כשהגיע הזמן לחזור להנרי אחיה הגדול(או כפי שסוזאנית יקירתנו מהגה "הנרייייי"),קארי באה בצעדי הריקוד לעבר טאי ונתקלה בסוזי שנתלתה עליו ולא הרפתה,קארי שבזמן האחרון מתלה כחמומת מוח באופן מיוחד לא עברה על זה בשתיקה(חשוב לציין שסוזי היא שחטפה את המכה החזקה יותר)והחלה למשוך את הקטנה מאחיה עד שתלשה לה קוקיה,סוזי החלה לצרוח ולהשתולל דרכה ונשכה את קרסולה של קארי(רק עד לשם היא הגיעה)הקרב הזה בין הבנות נמשך,החבר'ה עמדו המומים והסתכלו כאילו מדובר בהצגה שוברת קופות,בסופו של דבר התערבה ריקה שעמדה בצד וצפתה בחזרות(לה למי מכם שאינו זוכר אין אחים)והפרידה בין השתיים, מיותר לציין שבאותו היום החזרות בוטלו וכול הכוכבים נאלצו לשמוע דברי תוכחה והטפות מוסר מהאחראיים. קארי וסוזי לא מדברות לא מוכנות להופיע ביחד על אותה הבמה ובאותם האירועים(מה שאילץ את הנרי וטאי לרקוד ביחד את ריקוד האחים). מה נאמר ומה נגיד?שמח איתם ולגמרי לא משעמם. אנחנו במערכת מקווים שהבננות תשלמנה עד הביקור והחיים ישובו לסדרם. צפו לפרטים נוספים(אם יהיו כאלה) בקרוב.

Digi Lista

New member
בעקבות הכתבה על המכות.

פנו אלינו קוראים ושאלו הכיצד זה יתכן ששם השיר הוא "יש לי אח קטן וגם הוא בסדרה" אם קוג'י וקואיצ'י מופיעים אף הם על אף היותם תאומים. ביררנו והתשובה אכן פשוטה- השיר נכתב במקור ע"י טאי ומאט בעת אחת משיחות הנפש שלהם(המתקיימות אחת לכמה זמן בביתו של אחד מהם). בשיחת הנפש המדוברת קיטרו השניים על יחסיהם של טי.קיי וקארי(שרבו באותו הזמן כי טי.קיי כעס על הרומן בין קארי וטקאטו עליו קרא כמותכם לראשונה בעיתוננו),דבר הוליד דבר והשיר נכתב בשמו "יש לי אח קטן וגם הוא בסדרה". אולם מפיקי המופע בארץ טענו כי הקהל הישראלי רוצה לראות את המיטב של האחים מכול העונות,נערך משאל בקרב כמה מחובבי הסדרה(אלה שיש להם קשר למפיקים בעיקר)והוחלט ששם השיר לא ישתנה אך כמה חלקים ממילותיו ישונו בהתאם ותוספות האחים(את המילים נפרסם באופן בלעדי כאן בקרוב). ומכאן נובעת בעצם התשובה לשאלה.

סקופ!

בזמן שהנרי וטאי רקדו ביחד את ריקוד האחים הם התאהבו אחד בשני כשטאי גילה את כישרון הריקוד של הנרי. הנרי התאהב בטאי בגלל היותו נער המשקפת הראשון ואהוב על כולם, וגם על הנרי. פרטים נוספים בקרוב.

אני יותר בהלם..

בעיקר אחרי הוידוי שהנרי התוודה עליו בטיול..הנה הוידוי שלו: הנרי:אני צריך להתוודות על משהו.. כן,אני מקשיבה,הנרי-צ'אן.. הנרי:אני מאוהב.. באמת?*מתפללת שזו אני..* הנרי:היא חברה מאוד טובה שלי.. מי זו?*ממשיכה להתפלל* הנרי:טוב..אבל אולי עדיף שתשבי.. *מתיישבת*..תדבר.. הנרי:את מכירה אותה טוב מאוד.. מי?ריקה? הנרי:לא..את מכירה אותה מאוד מאוד טוב.. קארי? הנרי:בחיים לא..אבל את מכירה אותה ממש ממש ממש טוב.. לא יודעת מי זו..תגלה לי כבר! הנרי:לא..תנחשי לבד. ארג..תגלה לי..*פאפי פייס* הנרי:טוב..נו..אבל את מכירה אותה ממש ממש טוב.. הנרי..תגלה לי או שאני ארביץ לך עם הדובי של דיוויס! דיוויס:אמרתי לך שהוא לא שליייייי טוב..אז עם הדובי שהוא לא של דיוויס.. הנרי:טוב,תירגעי..בטוח שאת רוצה לדעת?! כן!!! (מפה זה אולי יהרוס לכמה בנות את הפנטזיות על הנרי שלי!ולי כמובן זה יגשים אותם..חחח..וטאי אל תתקרב להנרוש' שלי!) הנרי:טוב..אמ..איך לומר את זה..אני..אני..אוהב..אותך.. באמת?*מנסה להישמע מופתעת*(שיהיה ברור אני ידעתי את זה כל הזמן P: ) הנרי:כן.. דיוויס:איזה יופי.*חיוך ציני*בא לכם לדבר על זה במקום אחר? לא..ודיוויס תזהר ממני,אני יכולה לקרוע לך את הדובי ואז תאלץ לישון עם בובת הארנבת שלך.. דיוויס:זה לא שליייייייייייי וככה הסתיים לו הוידוי של הנרי.. דיוויס:זה לא שליייייי

Digi Lista

New member
אני מתנדבת לסקר את האירוע.

השאלה היא אם הנרי יגיע בכלל,הוא קצת עסוק לאחרונה(וגם אנחנו..."יכנאים" ממש....) בחיי האהבה(ולא,לא הסדרה...)...

למעלה